#TimeOutŽalgiris: piršlybos „Žalgirio“ arenoje bei latvių ir turkų sirgalių emocijos 0

Praėjusį penktadienį „Žalgirio“ arenoje įvyko dar vienerios Eurolygos rungtynės, kuriose netrūko karštų emocijų ne tik krepšinio aikštėje, bet ir už jos ribų. Visa tai, ko sirgaliai negali pamatyti per televiziją, užfiksavo „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris.

Šįkart vienai „Žalgirio“ gerbėjų porai rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Stambulo „Darussafaka“ įsimins visam gyvenimui. Minutės pertraukėlės metu pirmajame kėlinyje „Žalgirio“ gerbėjas Deividas, stebint daugiatūkstantinei gerbėjų miniai, pasipiršo savo išrinktajai Jolitai. #TimeOutŽalgiris laidos vedėja Martyna pakalbino laimingąją porelę. Pasipiršęs „Žalgirio“ sirgalius teigė, jog toks sužadėtuvių scenarijus buvo jo draugės svajonė.

Laidoje išvysite ne tik tradicines „Žalgirio“ aistruolių emocijas, bet ir užsienio krepšinio gerbėjų įspūdžius. Šįkart jais dalinosi latvių sirgalių grupelė, atvykusi palaikyti „Darussafaka“ klube rungtyniaujančio tautiečio Dairio Bertanio. Vieno iš latvių teigimu, jie ne tik palaiko savo tautiečius, bet ir „Žalgirį“. Arenoje sutikti ir turkų sirgaliai, kurie džiaugėsi turėdami keturias komandas Eurolygoje.

#TimeOutŽalgiris laidų gerbėjų laukia staigmena – „Žalgiris“ kitą savaitę žais Eurolygos rungtynes Barselonoje, o „Žalgiris TV“ komanda keliaus kartu su žalgiriečiais ir fiksuos rungtynių akimirkas Katalonijos sostinėje.

Komentarai