„Žalgiris TV savaitė“: nuo pasiruošimo Eurolygos rungtynėms Kaune iki tai, kas vyko Barselonoje 0

Aštuntoji „Žalgiris TV savaitės“ laida, rodoma kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje, tapo išskirtine šiame sezone. „Žalgiris TV“ komanda susikrovė lagaminus ir kartu su žalgiriečiais gyveno Eurolygos išvykos rungtynių ritmu.

Naujausioje „Žalgiris TV savaitės“ laidoje krepšinio gerbėjai išvys Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių  pasiruošimą rungtynėms Katalonijos sostinėje, Eurolygos rungtynių momentus bei žaidėjų ir trenerio komentarus po dvikovos. Tiesa, tai dar ne viskas.

Kartu su Kauno klubu bei „Žalgiris TV“ į Barseloną išvyko ir du „Žalgirio“ gerbėjai – Deividas ir Valdas. Tėtis ir sūnus tapo lažybų bendrovės „OlyBet“ organizuojamos akcijos laimėtojais. Sirgaliai gavo unikalią galimybę keliauti vienu lėktuvu su žalgiriečiais į išvykos rungtynes, gyventi tame pačiame viešbutyje, grožėtis miestu bei, žinoma, stebėti rungtynes „Palau Blaugrana“ arenoje.

Deivido ir Valdo įspūdžiai Barselonoje buvo užfiksuoti aštuntoje šio sezono „Žalgiris TV savaitės“ laidoje.

#ZalgirisTV savaitė (2016.11.13) (8 laida)Tokios „ŽalgirisTV savaitės“ laidos dar nebuvo! Jūsų dėmesiui – nuo pasiruošimo rungtynėms Barselonoje iki visko, ką Katalonijos sostinėje užfiksavo #ZalgirisTV!

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 14 November 2016

Komentarai