„Žalgiris TV savaitė“: nuo paskutinių Eurolygos sezono rungtynių Kaune iki klausimo apie barzdą 0

Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. „INIT TV“ televizijos eteryje pasirodanti „Žalgiris TV savaitės“ laida šįkart apžvelgė paskutinės kovo mėnesio savaitės žalgiriečių gyvenimo ritmą.

Svarbiausias praėjusios savaitės akcentas – paskutinės Eurolygos sezono rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Žiūrovų lauks ne tik įprastiniai vaizdai iš rungtynių, bet ir žalgiriečių komentarai, Milano „EA7 Emporio Armani“ įžaidėjo Manto Kalniečio žodžiai apie „Žalgirį“ bei pokalbis su Vasario 16-osios aktą atradusiu profesoriumi Liudu Mažyliu.

Toliau laidoje žiūrovų desertas visiems JAV studentų krepšinio gerbėjams. NCAA pirmenybių sezono kovoms pasiekus finišo tiesiąją, apie studentų krepšinį bei šio sezono prognozes mintimis šmaikščiai dalinosi du žalgiriečiai – Kevinas Pangosas ir Brockas Motumas.

Laidą užbaigs laidų rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį epizodas, kuriame Kauno komandos krepšininkai linksmai atsakinėjo į klausimus apie ekipos draugus.

#ZalgirisTV savaitė (2017.04.02) (28 laida)Jūsų dėmesiui naujausia „Žalgiris TV savaitės“ laida! Prisiminkime paskutinių Eurolygos sezono rungtynių Žalgirio arena fanstastišką atmosferą, smagų K.Pangoso ir B.Motumo pokalbį apie NCAA krepšinį bei šmaikščius žalgiriečių atsakymus rubrikoje #ArPažįstiŽalgirietį. ;)

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 2 April 2017

Komentarai