#ŽaliaBalta. Ekonomistas N.Mačiulis linkėjo „Žalgiriui“ pakelti gimstamumą Lietuvoje 0

Kol į Kauno „Žalgirio“ areną rinkosi rekordinis žiūrovų skaičius šį sezoną, „Žalgiris TV“ studijoje apsilankė ekonomistas Nerijus Mačiulis.

Su Kauno „Žalgirio“ komanda užaugęs, giminystės ryšiais su krepšiniu susietas #ŽaliaBalta laidos svečias atskleidė įdomų vaikystės hobį, sportines ambicijas ir linkėjo „Žalgiriui“ sėkmingu žaidimu kelti gimstamumą Lietuvoje.

„Esu gimęs Kaune, mano dėdė yra Vidas Mačiulis (krepšinio žurnalistas – red. past.), tad negaliu nestebėti krepšinio ir nepalaikyti „Žalgirio“, – pokalbį pradėjo garsus Lietuvos ekonomistas.

Krepšinį aktyviai vaikystėje žaidęs N.Mačiulis išbandė save įvairiose sporto šakose, o dabar siekia profesionaliai sudalyvauti šuolio į vandenį varžybose.

„Visą laisvą laiką skiriu įvairių sporto šakų išbandymui, o pati naujausia mano aistra greta krepšinio – šuoliai į vandenį. Netgi turiu ambicijų dalyvauti Europos senjorų čempionate kitais metais“, – rimtais užmojais dalinosi laidos svečias.

„Žalgirio“ rungtynių vaikystėje nepraleidęs N.Mačiulius jau tuomet krepšinyje įžvelgė daugiau nei pergales ar pralaimėjimus bei vedė itin įdomią statistiką.

„Vaikystėje turėjau įdomų hobį – vesdavau visą su „Žalgiriu“ susijusią statistiką: kas kada kiek įmetė, kiek surinko taškų ir panašiai, o dabar rungtynes stebiu kur kas emocionaliau, nesiveldamas į skaičiavimus“, – neeilinį hobį atskleidė ekonomistas.

Pusiau juokais, pusiau rimtai ekonomikos žinovas Lietuvos čempionams palinkėjo vėl užkopti į Eurolygos viršūnę ir tokiu žygiu pakelti gimstamumą Lietuvoje.

Apie visą tai ir dar daugiau „Žalgiris TV“ su N.Mačiuliu šnekučiavosi prieš paskutines Eurolygos namų rungtynes šį sezoną Kaune.

Komentarai