Eurolygos „Media Day“ apsilankė ir „Žalgirio“ arenoje (VIDEO) 0

Antradienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dalyvavo tradicinėje Eurolygos „Media Day“, kurioje nuo ankstaus ryto jie pozavo kamerų objektyvams, atsakinėjo į Eurolygos žurnalistų bei „Žalgiris TV“ klausimus bei pasirašinėjo gausybę klubo atributikos, kuri sezono metu bus dovanojama aistringiausiems sirgaliams. Linksmą šurmulį „Žalgirio“ arenoje stebėjo ir „Žalgiris TV“ operatoriai.

Žalgiriečiai visą pusdienį keliavo po net šešias skirtingas patalpas, kuriose buvo įrengti interviu, transliacijų, grimo, „Žalgirio radijo“ kambariai bei net du foto stendai. Kaip jau įprasta tokiomis dienomis, tarp krepšininkų sklido geros emocijos ir nuotaika – žalgiriečiai nevengė pajuokauti ar draugiškai pašiepti pozuojančių komandos draugų.

Eurolygos „Media Day“ vainikavo bendra Kauno „Žalgirio“ žaidėjų ir trenerių štabo nuotrauka. Čia žaidėjai taip pat nevengė papokštauti ir papozavo vienai linksmai komandinei nuotraukai, kurioje ant komandos naujoko Dee Bosto galvos atsirado ir „Žalgirio“ talismano Žalgirinio kaukė.

Po tokios dienos visi komandos nariai rinkosi į vakarinę treniruotę ir grįžo prie pasiruošimo darbų. Artimiausias mūšis jų laukia ateinantį ketvirtadienį Klaipėdoje, kur žalgiriečiams iššūkį mes „Neptūno“ komanda.

Komentarai