#ŽalgirisTVKids. Žalgiriečių atsakymai apie geriausią komandos šokėją bei gautos šokių pamokos (VIDEO) 0

Po trumpos pertraukėlės „Žalgiris TV“ pristato dar vieną rubrikos #ŽalgirisTVKids epizodą, kuriame jaunoji reporterė Saulė į karštąją pašnekovų kėdę pasodino žalgiriečius – Antaną Kavaliauską, Paulių Valinską ir Artūrą Milaknį.

Šįkart labiau už viską šokti mėgstančios Saulė ir Goda žalgiriečių teiravosi savo „profesijos“ klausimų bei klausė, ar krepšininkai mėgsta šokti patys.

„Priklauso nuo muzikos – kartais šoku greitai, kartais – lėtai. Kartais vienas šoku namuose, kai neturiu, ką veikti“, – atvirai mergaitėms prisipažino Antanas Kavaliauskas.

Priremtas šokiu klausimo prie sienos Artūras Milaknis kiek pagalvojęs atsakė, jog jeigu galėtų išmokti vieno šokio, šoktų salsą.

Netrukus eilė atėjo klausimui apie tai, kuris iš „Žalgirio“ krepšininkų yra geriausias šokėjas. Čia greitai atsakymą rado A.Kavaliauskas.

„Manau, kad Axelis Toupane yra geriausias komandos šokėjas. Kai tik muzika pradeda groti, jis pradeda rodyti šokio judesius“, – šypsojosi krepšininkas.

Naujausiame #ŽalgirisTVKids epizode išvysite, kaip viena iš mergaičių reporterių mokė šokio judesiukų A.Kavaliauską ir P.Valinską.

Komentarai