Per „Žalgirio“ rungtynes su „Chimki“ – ir Lietuvos kariuomenės šimtmečio šventė 1

3840x530px_kariuomenes diena

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje bus galima stebėti ne tik intriguojantį krepšinio mūšį su Maskvos srities „Chimki“ krepšininkais, bet ir drauge paminėti skambų Lietuvos kariuomenės jubiliejų.

Būtent lapkričio 23-iąją bus švenčiamas Lietuvos kariuomenės įkūrimo 100-metis, tad artimai su Lietuvos kariuomene bendradarbiaujantys kauniečiai draugystę įprasmins gražiu gestu.

Į rungtynes atvykstančius gerbėjus lauke pasitiks Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos mobilus punktas, kuriame visi norintieji galės išvysti įvairius vaizdo klipus iš karininkų gyvenimo.

Pirmajame arenos aukšte prieš rungtynes, o trečiajame per didžiąją pertrauką, gerą nuotaiką užtikrins Krašto apsaugos savanorių pajėgų bigbendo diksilendo grupė. Per didžiąją pertrauką aikštelėje taip pat bus surengta ypatinga estafetė.

Ir tai dar ne visos Lietuvos kariuomenės šimtmečio šventimo staigmenos, kadangi žiūrovai savo akimis galės pamatyti įspūdingą savaeigį manipuliatorių tEODor (išminavimo robotą), o Vytauto didžiojo karo muziejus įrengs išmanią savo ekspoziciją.

Kaip ir visuomet į „Žalgirio“ areną sugūžėjusius svečius pasitiks puokštė atrakcijų ir dovanų – nemokamos virtualios pramogos, laikinų tatuiruočių kampelis, žaidimai video kube ir aikštelėje, prizai, dovanos bei malonūs netikėtumai.

„Žalgirio“ gerbėjai unikalią atmosferą yra kviečiami sukurti jau per komandų pristatymą. Visi žiūrovai savo išmaniuosiuose telefonuose turėtų įdiegti arba atnaujinti mobiliąją „Žalgirio“ programėlę. Būtent ją įjungus, aktyvuosis specialus nustatymas, padėsiantis per komandų pristatymą tribūnas nudažyti žaliai-baltomis spalvomis.

Atkreiptinas dėmesys ir į tai, kad „Žalgirio“ mačas su „Chimki“ startuos 15 minučių anksčiau nei įprasta. Ginčo kamuolys rungtynėse bus išmestas 19.45 val.

Prekyboje vis dar yra likusi nedidelė saujelė bilietų trečiajame arenos aukšte, todėl „Žalgirio“ sirgaliai turėtų suskubti pasirūpinti savo vieta, prisidėti prie žalgiriečių palaikymo ir kartu paminėti Lietuvos kariuomenės 100-mečio šventę.

Pramogu_planas_2018-11-23

Komentarai

  1. kaunas

    perkam bilietus reikia butinai maskoliai papilt