Sekmadienį į „Žalgirio“ areną susirinkusių sirgalių laukia neeilinės pramogos 1

3840x530px_zal

Po pergalės Eurolygos išvykos rungtynėse Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sugrįžta namo ir sekmadienio vakarą 17.00 val. „Žalgirio“ arenoje priims Panevėžio „Lietkabelio“ mestą pirštinę.

Į šias „Betsafe–LKL“ rungtynes susirinkusių žiūrovų laukia pramogų gausa pirmajame arenos aukšte , o didžiosios pertraukos metu pirmą kartą bus surengtos kūdikių lenktynės.

Kvietimą sudalyvauti kūdikių lenktynėse paskelbęs „Žalgiris“ sulaukė daugybes susidomėjusių. Išbandyti savo greitį ir vikrumą lenktynėse galės dar nemokantys vaikščioti, tačiau nepriekaištingai ropojantys, mažyliai. Mažiesiems lenktynininkams reikės pasiekti finišo liniją per kuo trumpesnį laiką, norint patekti į finalą. Tokios lenktynės organizuojamos pirmą kartą Lietuvoje!

Didžiosios pertraukos metu taip pat bus pagerbti 75-metį švenčiantys legendiniai „Žalgirio“ krepšininkai Algimantas Žukauskas, Gediminas Budnikas ir Anatolijus Čupkovas.

Prieš rungtynes, kaip jau tapo įprasta, žiūrovai sutelks dėmesį į video kubą, kuriame bus žaidžiamas interaktyvus nuotaikingas žaidimas „Bongo Cam“.

Sekmadienį vyksiančios rungtynes skelbiamos LKL šeimadieniu, kurio metu bus galima ne tik stebėti „Žalgirio“ rungtynes, bet ir patirti išskirtinį VIP aptarnavimą ložių aukšte.

Šeimoms sukurtas rungtynių bilietas leis aktyviai ir įdomiai praleisti savo laisvalaikį kartu, palaikant savo mėgstamą komandą, o visi, įsigiję šeimadienio rungtynėms skirtą bilietą, galės pasijausti tikrai išskirtiniu – atskiras įėjimas į areną ir specialus, tik ložėms, sudarytas meniu.. Peržiūrėti meniu galite čia: http://bit.ly/LKLloziumeniu.

Komentarai

  1. Hyper

    not interesting…