„Žalgiris“ iš Stambulo grįžta tuščiomis (VIDEO) 50

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse antrą savaitę iš eilės patyrė nesėkmę Stambule. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai Turkijoje rezultatu 61:84 (18:28, 8:17, 20:21, 15:18) nusileido vietos „Fenerbahce“ ekipai.

Penkis taškus susitikimo pradžioje pelnė Nigelas Hayesas, keturis pridėjo Joffrey Lauvergne, o Marius Grigonis pataikė iš toli – 12:9. Kėlinio pabaigoje į varžovų spurtą žalgiriečiai atsakė taikliu Luko Lekavičiaus dvitaškiu, tolimu Roko Jokubaičio metimu ir Pauliaus Jankūno baudos metimu – 18:28

Antrame ketvirtyje kauniečiai užstrigo varžovų gynyboje ir pelnė vos keturis taškus, kuriuos dvitaškiais rinko L.Lekavičius, Augustine’as Rubitas, Martinas Gebenas ir R.Jokubaitis – 26:45.

Po pertraukos Thomasas Walkupas ir R.Jokubaitis smeigė po tritaškį, o M.Grigonis ir Joffrey Lauvergne pridėjo po dvitaškį – 36:52. M.Grigonis sumetė tris baudų metimus, tris taškelius įsirašė L.Lekavičius, o A.Rubitas ir P.Jankūnas pelnė po du – 46:66.

T.Walkupas lemiamo ketvirčio metu dar surinko aštuonis taškus, L.Lekavičius pridėjo penkis, o dvitaškį įmetė ir M.Grigonis. Tiesa, varžovai priartėti neleido ir į Kauną žalgiriečius išleido be pergalės – 61:84.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 12, T.Walkupas 11, M.Grigonis 10 (8 rez. perd.), R.Jokubaitis 8, J.Lauvergne 6, N.Hayesas 5, A.Rubitas 4 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 3 (7 atk. kam.), M.Gebenas 2, S.Vasturia 0, K.Lukošiūnas 0.

„Fenerbahce“: J.Vesely 21 (10 atk. kam., 5 rez. perd.), N.De Colo 16 (6 rez. perd.), D.Pierre 12.

Komentarai

  1. Sigis

    Vasturija kiemo lygio

  2. G

    Ne geda?

  3. Opa

    Jau laikas nezaist geriau ble gal geriau bulves sodina tegul

  4. A. Masėnas

    Visiška apatija, visiems dzin. Subyrėjusi, beviltiška komanda be noro, be sugebėjimų, be kiaušų, be lyderio. Ko gero ir be trenerio.

  5. .....

    Kauno gėda kažkokia jie. Man atrodo jiems reikia asmeninio užpakalių spardytojo, koks buvo Šaras. Akmeniniai veidai, medinės kojos ir rankos. Išvis apgailėtini ir net nesistengia kovoti. GĖDA. Jau tuoj Krapiko prašysim man atrodo….

  6. 709

    Dar turiu vilties pamatyt zaidima,o ne pasivaiksciojima aiksteje.

  7. Darius

    Padaryta didziule pazanga, jei praeitas rungtynes telika galima buvo isjungti po 11 min, tai siandien viskas aisku po 18 min. Didziulis progresas sakyciau.

  8. ff

    cia algu velavimas taip veikia zaidima? o vasturija, jau kaip pralaimejimu garantas si sezona

  9. Fanas

    Varliaedis apgailetinas, zaidimas slykstus, jokios minties puolime, apie gynyba jie matyt tik siandien isgirdo, trenwrio nematau isvis – tai geriausi zodziai, kuriuos galima siandien pasakyt apie vimdancias rungtynes.
    Geriau isties eitu bulviu sodint nedare gedos ant visos Lietuvos, nes sezono uzdarymas ivyko siandien, kaip bebutu gaila

  10. D

    Apgailetinas zaidimas tegu dar rytas padaro juos. Nesugeba nei gintis nei pulyi, tragedija. 5 kokios varzybos 60 tasku neimeta.

  11. Darius

    Po 3 kel beliko intriga, ar pelnys Zalgiris 60 tasku ? Turetu pelnyti, manau, nes feneriui jau atsibodo musti gulinti.

  12. Fanas

    Kazkaip issislapste visi Z subinlaiziai, kur cia neseniai giedojo apie virsytus lukescius, gera zaidima ir pan – kaip cia taip, ar siandien lukesciu nevirsijo, a ? Ar zaidimas gal pablogejo, a ? Gal pagaliau nusiimsit rozinius akinius ir pazvelgsit i realybe. Zaidimo ir vadovavimo komandai nerasta po Nauju, komanda degraduoja su kiekvienom rungtynem, zaidimas vis blogesnis ir blogesnis. Tokia geda daro siandien, net ziauru, gal menesis be algu cia taip veikia ?

  13. zzz

    Jiems reikia gero susirinkimo, kad išsiaiškintų ką jie čia išvis veikia ir kame problemos. Šitaip atrodyti tiesiog negalima. Mindo kaip skudurus kokius, o jie ramiais veidais vaikšto. Atlyginimų vėlavimas nepasiteisinimas. Nepatinka kas nors čiuožkit iš komandos ir gėdos nedarykit.

  14. Jojo

    Kažkaip labai įtartinai mūsų žurnalistai tyli apie treneriuką. Anksčiau būdavo skalbiami po kiekvieno didesnio pralaimėjimo, o dabar kažko labai ramu. Ar nereikėtų spaudimo biški įnešt, nes komanda visiškai neparuošta ir atrodo kaip vakar susirinkę.

  15. -> Jojo

    Kai trenerio nera, tai nera ko ir spaust ir apie ka rasyt :-) Iki EL sezono pabaigos treneris is niekur neatsiras, taigi kazkokiu naujienu ieskot kazkur nuo spalio :-)

  16. 709

    Gera naujiena tik ta kad nepralosem daugiau negu Kaune laimejom.Zaidimo nera,tik pasibegiojimas aiksteje. Na toks jau sis sezonas nieko nepadarysi.

  17. ...

    Ir grįžo vėl geri seni laikai namooo :D :D :D

  18. Fanas

    Tai toki hemaroju kaip siandien dar reiks kenteti 4 rungtynes ? Cia jau per daug ziauru ir nehumaniska.
    Labiausiai uzkala akmengalvio slidininko issidirbinejimai su Blazevicium, gaila darosi pacano, ne ten papuole. Kai aikstej laksto tokie antikrepsininkai kaip geben, Marek tik suola sildo, rezultatas didelis, Marek vel ant suolo. Man jau geriau jis lakstytu, klystu, praktikos igautu, nei kad ziuret i nulinio IQ gebeno pornografija

  19. Hyper

    kol žaisime LKL po 4 kartus su ta pačia komanda, tai taip ir bus su Eurolyga. Nera jegu zaisti tiems patiems zaidejams, per daznai varzybos vyksta, del to ir traumos

  20. Qeerty

    Toks didelis pergaliu skaicius tai sekme ir covid. Deriniuose vienas kitam trukdo, kur tas austras ziuri?

  21. Anupras

    Gėda. Didelė gėda. Savigarbos visai neturi. Ir neieškoma rezervų , kaip taisyti padėtį.

  22. kostas,

    na ka, reikia kalti karsta ir nunest balerinom ir chuleriui, motiejunui prie Z arenos. bataiiiiii. GEEEEDA. Truksta dar pasikraut nuo raudonos padlos is wilno. bus visas komplektas. motiejunai, skelbk bankrota kol Z arenos neateme remejai. O, remeju sekanciam sezonui bus nulis. VALIO

  23. Tomas

    Treneri likus iki rungtyniu pabaigos 2 min pralaiminejote 25 taskais kodel i aiskte neleidote jaunimo?
    Treneris : galvojau kad laimesim

  24. Nu NU

    Treneri likus iki rungtyniu pabaigos 2 min pralaiminejote 25 taskais kodel i aiskte neleidote jaunimo?
    Treneris : galvojau kad laimesim

  25. Jurgis

    Kam Grigonis buvo 32 min vaikomas kai viskas ai.ku buvo jau po 2_jų kėlinukų

  26. Aha

    Kai komanda ne vienose, o jau kelintose rungtynese is eiles atrodo numirus, kalte tenka treneriui. Atrodo, kad Schilleris visiskai nebevaldo komandos, zaidimas padrikas, chaotiskas tiek puolime, tiek gynyboj. Aisku, veluojantys atlyginimai motyvacijos neprideda, bet net neisivaizduoju, kad prie Saro butu tokia apatija. Butu taip atspardytos subines, kad net minties nebutu apie vaiksciojima aikstelej. Net jei nesisekdavo puolime, visi vis tiek sukande dantis ardavo gynyboj ir bent jau neleisdavo is saves tyciotis. O dabar atrodo, jei nesiseka uzpult, tai nafig, kam cia ir gintis. Bet su tokiu mentalitetu nu nieko nelaimesi. Tiesiog visiskas pasidavimas, visiskas netikejimas savim. Liudnas vaizdelis, nei kovos, nei ambiciju. Ir dar keturios rungtynes tokios agonijos. Net neisivaizdavau, kad sezonas bus uzbaigtas taip apgailetinai, nors ir netikejau, kad paklius i astuoneta, bet kad zaidimas bus tokia tragedija, net baisiausiam kosmare nesusapnuociau. Ir kas blogiausia, kad sitas saukstas deguto sezono gale sugadins visa tikrai pozityvu ispudi apie is esmes gera sezona. Aisku, dar nezinia, kokia galutine vieta uzimsim, nes, pvz, jau ir Oly nuo musu tik viena pergale atsilieka.

  27. Kašio megėjas

    Nieko naujo Žaliam fronte. Po Naujų nebe žaidimas, o agonija, kenčia ten visi ir laukia, kad kuo greičiau baigtųsi rungtynės. Realiai, nėra ko norėt iš vidutiniokų. Pažiūrėsim sekmadienį, jei prapis ir vilniečiams, tada Žalgiris vertas bus nebe žalios spalvos, o rudos!

  28. Jokubaitis

    Begiojome kaip visciukaI be galvos

  29. Isvykos

    Kad isvykose is vis neatsilaiko iki galo per du kelinius ir subira Kaune visai kitaip Atrodo

  30. Zalgiris

    Su Tokiu Zaidimu akrintamuju nebus Antra karta beviltiska Zalgiri Stambule isvydes Martin Schiller neslepe nusivylimo

  31. Vaizdas

    Buvo panasus Kaip Kaune vienu momentu Ka reiskia Vesely po krepsiu dominavo

  32. A G

    stalius tai laisvas, mesti velniop ta chuleri ir greiciau, o tai ir lkl galima palaidot.

  33. Darius

    15 pergalių turnyro lentelėje tokiai komandai yra gers rezultatas, bet jos buvo pasiektos jau senokai, o dabar akivaizdu, kad komanda sėdi didžiulėje duobėje. Nebeliko jokio žaidimo, nei puolime, nei gynyboje nieko nėra. Bet kai toks nusiteikimas, tai taip ir turi būti. Galima kalti trenerį prie kryžiaus, nes nesimato jokio plano, bet ką aš matau, tai tiesiog apatija. Tu juos ruošk kaip nori tokius, padaryk idealiausias taktikas, vis tiek jie nežaidžia. Ko jie išvis į tą aikštelę eina ? Kad Žalgirio vardui gėdą daryti, skudurais po kojomis pabūti ? Lemiamu metu, kai reikia kovoti, jie nuleido rankas. Toks nenoras žaisti senai buvo. Bus gražiausia, kai praloš ir raudonrūriams. Tai išvis bus vyšnia ant torto.

  34. Frank

    Wirth bad 2 PTS quotes of 42%, 47% and 47% in the last 3 games, You can’t win theese games !!!

  35. Frank

    With so bad 2 PTS quotes of 42%, 47% and 47% in the last 3 games, You can’t win theese games !!!

  36. heyhey

    taip komanda yra duobej ir patys jau tai pripazista , ir tai yra geriau negu atvisrksciai. Bet dar ne tokioj kad pralaimetu rytui, tikiuosi . Manau jeigu ir nelaimetu likusiu keturiu vis tiek sezonas butu geras , tik padaryta vadovybes keleta rimtu klaidu komplektacijoje . TUriu omeny garino situacija ir vasturija kuris buvo pasirasytas izaideju o zaidzia treciu numeriu, reikejo sharui nusiusti ji su visu kontraktu, be to dar treneris nerado vietos dimsai o sita pasak javtoko ateities projekta paliko , ir matom koks jo lygis ir kokia nauda
    Bet atskirai fanui noriu pasakyti kad tu ne zalgirio fanas , tokiu fanu kurie tik shika ant komandos kai pralaimi o kai laimi tyli kaip shikna tiesiog nereikia .

  37. Faktas

    Faktas, kad vyksta itališkas streikas. Į darbą legionieriai (rungtynes) ateina, bet žaidimą tik įmituoja. Tipo protestas dėl vėluojančių atlyginimų.
    Po pirmų tokių rungtynių reikėjo subines išspardyti.

  38. -> heyhey

    Susikisk i subine tuos savo seilejimus. Man nusisikt ne ant komandos, o ant tokiu idiotu kaip tu ir dar keleto kur cia seilem taskesi, kuriems gali myzti ant galvos, o jie vis katuciu ploja – oi kaip gerai, lietus lyja. Uzsideje rozinius akinius ir issijuose subinlaizyste demonstruoja. Oi koks treneris, kaip tobuleja, virsijo visus lukescius, koks zaidimas – neapalpk liezuviu subine braukdamas. Slidininkas lukescius virsijo tik pirmoj 5 laimetu rungtyniu serijoje ir tai tik del to, kad niekas nespejo jo dar perkasti. Kitos 6 is eiles pergales buvo daugiau atsitiktinumas, sekme, o po Nauju metu isvis sudas pasidare. Komanda dideliu greiciu vaziuoja zemyn, zaidimas apgailetinas, trenerio isvis nesimato, pagrindiniai zaidejai isvis nuo koju nuvaryti, keitimai nesuvokiami, kai kuriu zaideju leidimas ir laikymas aikstej taip pat nesuvokiamas, visiska tragedija. LKLe vel tie patys lyderiai didesne dali aria, o tas kietakaktis slidininkas isvis nieko nedaro, kad itraukt visus turimus zaidejus. Treneris turi organizuoti ir tvarkyto komanda, o ne bardaku dziaugtis. Marekas isvis supus ant suolo, nes tuos momentus, kai gauna bent kazkiek pazaisti, ant ranku pirstu galima suskaiciuot. Nesuprantu nafiga ji apskritai tada eme ir dar uz didele ispirka, cia kad tik ranksluosciu mojuotu ? Trenerio ideju ir reakcijos i zaidima nera, puolimas tragiskas, gynybos chebra po Nauju isvis nebesiorientuoja kaip pirma karta susidure – cia tau labai gera situacija, a? Ir tik netriesk kad tipo komanda palaikyt reikia ir pergalej ir pralaimejime – jei zaidejai stengtusi, kovotu, degtu ugnis akyse, tai uz pralaimejimus net kai kada ir pagirt galima, kad valia rode. O dabar – zaidejai deje skersa dideli, komanda pakrikus, sirgaliams nuolat eda nervus ir sveikata – tai cia dziaugtis ir rankom ploti kokia kruta komanda ? Senai laikas buvo nusiimti rozinius akinius ir ziuret i realybe, bet tokiems kaip tu pragertom akim ir smegenim to neisaiskinti.

  39. Isikvepe

    Tiesiog zaidziame bloga krepsini nedarome to ko reikia kad laimetume sunkias runktynes

  40. j

    blazevic paemimas i zalgiri buvo pmo ir dabar jau isejusio jasikeviciaus kliurka, tiesiog pasimove ant sudrycio ir zurnaliugu sukurto kabliuko apie neva nba lygio talenta, nors biciukas neskaitant jo didelio noro ir pasitikejmo daugiau absoliuciai nieko neturi ir juda lyg traumu nukamuotas pensininkas

  41. A. Masėnas

    Neskaičiau visų keiksmų iki galo, nes tie kur keikia, nemato to, kad Žalgiris turi 3 įžaidėjus ir tik vieną antrą numerį ty Grigonį. Lengvo krašto nėra išvis. Vasturijos neskaitau už krepšinką tai iškritus Milui rotacija per pirmas 3 pozicijas užsibaigia ties tuo, ką išvardinau, Walkup, Jokūbaitis, Lekavičius ir Grigonis. Su tokia rotacija per 3 pozicijas, kurios yra kuriančios, Žalgiris atrodo nykiai. Bet blogiausia tas, kad pusė komandos žaidžia 50% jėgos, tipo nemoka algų. Tai kurioje vietoje čia trenerių štabas kaltas ?

  42. Eurolyga

    Barcelona Gerai varo Bayern pritabde Efes

  43. Zalgiris

    Nemanau kad treneriu kalte Bet kaip ir jokubaitis sake Fizizkai nusilpe reikia susitvarkit su Galvom

  44. A. Masėnas

    Esu už visas nuomones, bet „fano“ pilamas mėšlas jau pradeda užknisti. Trumpai ir aiškiai išdėsčiau pagrindines problemas ir fanas su savo mėšlu kažin ar pasirodys. Šikti pirmas. Motiejūnui padėkok, durniau, kad komanda sukomplektuota be jokio sf ir su 2 milijonais eurų skolų sezonui. Iš bilietų buvo numatyta gauti 2.6 mln € , jei neapgauna atmintis, nors buvo aišku, kad sirgalių nebus. Dabar priversk juos žaisti kad geras kai € nėra

  45. Darius

    Kur dingo „fanas“ ? Nemate niekas ? Jau turbut nebeturi sudu, viska issiko

  46. masėnui ir dariui

    O, meslagalvis ir sudagalvis (abu megstat tokius zodzius, tai turekites) ir dar isverstaskuris pragydo. Abu tokie panasus, gal kartais kur is laimes vienas kitam nuciulpiat ? Baiget siurbti savo pigu bambalini ? Kai kita karta Žalgiris su klaikiu zaidimu prapils, nepamirskit cia abu ateit ir savo pimpaliukais pasimatuot, pasidziaugt koks geras zaidimas, koks tobulas vadovavimas ir kokie abu kruti esat. Sekmes, lochai pragertom smegenim

  47. Darius

    Kokio reikia buti proto, kad kaltinti Schileri blogu vadovavimu, jei atsisedus ant suolo Grigoniui aiksteleje Zalgiriui lieka tik 1, 4 ir 5 pozicijos krepsininkai ? Tada Schileris priverstas stumti Hayesa i sf pozicija, o ka statyti vietoje Grigonio, kai traumuotas Milas ? Kaip galima nematyti fakto, kad Zalgiris turi 4 zaidejus pirmoms trims pozicijoms ? Kas noretu vadovauti tokiai komandai ? Ir isvis kaip imanoma rotuoti tokia sudeti, kai sf pozicijos zaideju tiesiog nera ? Aisku, lengviausia yra keikti ir visus aplink apsikti. Bet jei sudety vien bokstai ir peskos, tai ka gali primandravoti su taktika, neisivaizduoju. O tau, „fane“ panasu, kad nuo to kaifas, nes kai Zalgiris laimi, taves cia nera. Orgazma pajauti tik galedamas

  48. Darius

    Per anksti nusisiunte.
    Paskutinis zodis turejo buti „issikeikti“

  49. Zalgiris

    Grigonis ant suolo ir Zaidimas sugriuna Kai aiksteje Rubitas Lukas ar jokubaitis Geben Vasturia Walkupas neideliai pataikantis

  50. heyhey

    taigi bl eilinis gaidys padauže galva i siena ir susitrenke , net jau neprisitato fanu , pasakytum kam nors tokius zodzius i akis , nematytum daugiau zalios spalvos gyvenime. dar karta sakau tokiu imbecilu tarp zalgirio fanu nereikia , yra sostines komanda ten yra didele tokiu koncentracija