„Žalgiris“ patyrė pirmą nesėkmę „Betsafe-LKL“ čempionate (VIDEO) 96

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė pirmą nesėkmę „Betsafe-LKL“ čempionate. Jure Zdovco auklėtiniai rezultatu 75:84 (18:21, 8:25, 21:17, 28:21) nusileido Vilniaus „Ryto“ komandai.

Susitikimo pradžioje dvitaškius realizavo Lukas Lekavičius ir Joshas Nebo, Zoranas Dragičius sumetė du baudų metimus, Janis Strelniekas realizavo tris, o J.Nebo įdėjo iš viršaus – 11:13. Trimis taškais pasižymėjo Mantas Kalnietis, o keturis surinko Marekas Blaževičius – 18:21.

Po du taškus įsirašė Tai Websteris ir Z.Dragičius, M.Blaževičius įmetė vieną baudos metimą,  Artūras Milaknis taikliai metė iš toli, tačiau tai buvo visi žalgiriečių taškai antrame kėlinyje, o deficitas augo – 26:46.

Tyleris Cavanaugh ir L.Lekavičius pelnė po du taškus, J.Nebo įdėjo iš viršaus ir sumetė du baudų metimus, o A.Milaknis surinko penkis taškus – 39:55. Tris baudų metimus įmetė Z.Dragičius, o M.Kalnietis pelnė penkis taškus iš eilės – 47:63.

Penkis taškus surinko L.Lekavičius, T.Cavanaugh sumetė du baudų metimus ir pataikė iš toli, o po L.Lekavičius tritaškio deficitas sumažėjo – 60:71. J.Nebo dėjo iš viršaus, o L.Lekavičius pelnė net aštuonis taškus iš eilės ir sumažino atsilikimą – 70:75. J.Strelniekas smeigė tritaškį, J.Nebo pataisė netaiklų komandos draugo metimą, tačiau galų gale kauniečiai pripažino Vilniaus „Ryto“ pranašumą – 75:84.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 23 (4 rez. perd.), J.Nebo 12 (8 atk. kam.), A.Milaknis 8, M.Kalnietis 8, Z.Dragičius 7, J.Strelniekas 6, M.Blaževičius 5, T.Cavanaugh 4, T.Websteris 2, N.Giffey 0, K.Lukošiūnas 0, E.Ulanovas 0.

„Rytas“: M.Girdžiūnas 21, I.Buva 21, L.Uleckas 11.

Komentarai

  1. 709

    Nesuprantu Motiejuno sprendimu. Saviems fanams bilietai nuo 12euru-varzovu tik 6.5euro. Nemanau kad tai yra sazininga!

  2. Darius

    rimtai i tokias pacias vietas statybos sirgaliams bilietai dvigubai pigesni ?

  3. 777

    Kauniečiai, kurie dar eina į ŽALGIRIO draminius spektaklius, jau turi įsigiję abonementus ar pinigus leidžia bilietams. Tik klausimas kiek jų dar tai darys? O va iš Vilniaus atsivežti reik, o dar ir ‘ištraukimui’ sąnaudos. Juk pasirinkimas yra, kur, ką, su kuo veikti. Tai va ir padarytos nuolaidos kainoms. Juk čia tik biznis, nieko daugiau nelikę. Reik įsisamoninti, kad ne aštuoniasdešimtieji kalendoriuje ir kovoti, siekiant įrodyti SSRS krepšinio flagmanui jo vietą jau nereikia. Žaidžia juk ne vien lietuviai, o kelintos ten rūšies atvykėliai, nesugebėję savo vertės įrodyti DAUGIAU galintiems sumokėti. Vadybininkams išvykus (čia jei pasiseks tiek jiems, tiek komandai/klubui), galima bus galvoti kažką (iš naujo). Kitaip – šansų ne kažin kiek. :( Sėkmės, anyway. Bent šį vakarą. Gal susiims vyrai. Kitaip kauniečiai, kaip ir kiti, sergantys už komandą (ne klubą, su etatiniais melžėjais pinigų) kažin ar supras.

  4. Kai kas

    turėtų įsikalti sau į galvą, kad šiemet iškilęs kaip niekad didelis pavojus netekti čempionų titulo

  5. Irmis

    Ulanovas totalus nulis, gaila žiūrėti.

  6. Fanas

    Motiejau, mesk nafik kuo greiciau ta subingalvi Ule is komandos, visiskai ir be teises sugrizt. Jau nuo pirmo sito debilo momento siutas ima, i snuki tokiam bl.. akys skauda ziurint i tokia krepsinio liekana :-(

  7. DIEDUKAS

    Man atrodo, kad Ulanovas tyčia kiša „pagalius“ Žalgiriui.. Koks jo atlygis-paskelbkite gerb. Motiejūnai Ar jums ne gėda?

  8. Karolis

    Negaliu ziureti kajp cempionu lygos komanda dauzo eurolygos…geda

  9. Darius

    geda ziureti, apie ka jus kalbat, tas moliojunas yra toks pats nevykelis, kaip ir ulavonas. Abu juos spirt lauk be teises sugrizti.

  10. Fanas

    Bl……. nesikeikiant, eikit jus visi subinrankiai na.. kartu su motiejum ir viskuo kitu. Zaidimu tai ka matau ISVIS pavadint neimanoma, tai kazkoks ziaurus kastravimas online. Puolimas slykstus, gynyba isvis neegzistuoja. Ant tiek krautis SAVO aikstej nuo sudrycio – cia ziauriau nei prie slidininko :-(

  11. 709

    Dazniausiai kai komanda neturi motyvacijos veliau paaiskeja kad nemokamos algos. Idomu kokia yra Zalgirio situcija?

  12. Fanas

    Blet, motiejau, tu supistas ale kasio mebedzeris – jei po sio kracho neiseisi i eteri ir VISKO nepapasakosi saziningai kas po velniu darosi komandoje, ATSILEISK save ir pyzdink i visas keturias puses.
    Beje, per telika matyt, kad jau kai kurie ziurovai iseina is arenos. Motiejau, ar aisku ka tai reiskia ????? :-(

  13. ....

    Tie nelaimėliai, kurie šiandien yra arenoj turėtų kreiptis kažkur, kad pinigus grąžintų. Bet pagalvojus, tai patys kalti, kad moka pinigus už mėgėjų komandos pasirodymą.

  14. Žaginamas Žalgiris

    Ką kalbėt apie Eurolygą, jei vietiniai dulkina Žalgirį. Kas sekantis? Prienai? Gėda jau į tuos loxus, apsirengusius žalia apranga žiūrėt! Jie tikrai ne vyrai, o kekšės mergos, kuriuos žagina kas tik nori ir kam prieš juos dar stovi.

  15. Paluze

    Nors pirmo kelinio nemaciau bet kosmaras

  16. Nusvilps

    Jei su Alba Nusvilpe tai su Rytu nuspvilps

  17. 709

    Schilleri atleido,Zdovcas pats atsistatydins. Motiejunai ruoskis derinius,nes vyr treneriu teks but paciam!

  18. Zdovcas

    Jau bus pavarges Nieko naujo kad atsistatidintu

  19. Pokyciai

    Manau tikrai bus pokyciu jeigu taip

  20. as

    ulavona LAUK!! kiek galima tyciotis is visu…

  21. Lekavicius

    Dar jei vienas Lekavicius bando patraukti

  22. Sunku

    Ziuret i Zdovca

  23. Ule

    Prie ko cia Ule jei dauguma sutrike zaidejai Giffey

  24. Linas

    Prieš naujaką vargiai ar 1000 durnelių surinksit išgirtoj atmosfera arenoj žiūrėti į šitą parodiją. GĖDA!!!

  25. Aha

    Labiausiai tai Luko gaila. Bando vienas visus temti, bet jo vieno varikliuko neužteks.

  26. 709

    Aciu Lukui uz pavyzdi kaip reikia kovot!

  27. Zal

    Lukai, užtenka tempt tuos lodarius. Neverta. Visą sveikatą atiduoda, o kiti tik vaikščioja arba išvis išsiima iš rungtynių, nes kamuolio bijo.

  28. Lekavicius

    Dar dar Lekavicius uzsivedes vienas bando traukti komanda 20 tasku Kai kiti stringa

  29. Problema

    Dar net nesugebet 3 kartus kamuolio atsikovot

  30. Fanu

    Protestas Sirgaliu fanai net nesibaigus runktynems palieka arena

  31. Lekaviciaus

    Pastangom sukovojo iki galo Nors ir kiek Liko Sirgaliu plojo atsistoja

  32. Fanas

    Geda ziuret… neverti buti Zalgiryje bent 8-9 zaidejai, kuriuos reikia vyti lauk

  33. Fanas

    Visisku LAVONU komanda, isskyrus Luka (MALAČIUS !!!!!!) ir siek tiek Nebo, visi kiti lavonai totalus.
    Motiejau LAUKIAM absoliutaus aiskaus issamaus paaiskinimo, kas bl… yra komandoje, kitaip pyzdink velniop is komandos su visais LAVONAIS, ir butina ismest visa Zdovco staba, neziurint ir jauniklio Sabo, nrs jie lochai, o ne pagalbininkai. Nors ir Zdovcas buvo siandien zemiau kritikos…
    Lukai, MALAČIUS dar karta, vienintelis daugelyje vykusiu rungtyniu vertas pagarbos, tikiuosi taip varysi ir toliau

  34. +++

    Vienintelis Lukas su kiaušais, kuriam nėra malonu būt dulkinamam, o visi kiti netgi mėgaujasi žaginami!

  35. PNX

    Neverta ši lavonų šutvė vadintis Žalgiriu! LAVONAI JUS!

  36. VISKAS

    ČIA YRA PASKUTINIS LAŠAS. REIKIA EITI PAS MOTIEJŪNĄ, DARYT MITINGĄ PRIE ARENOS AR PRAŠYT MATIJOŠAIČIO PAGALBOS, BET KAŽKĄ DARYT REIKIA. O TIEMS SADOMAZOCHISTAMS KURIE GALVOJA KAD VIS DAR PALAIKO TA PATĮ ŽALGIRĮ KAIP ANKSČIAU GALIU PASAKYT TIK TIEK: EIKT SUPISTI IDIOTAI NACHUI!!!

  37. Gal metas

    Matijosaiciui pasikviest ant kilimelio gerbiama Pauliu Romanova ir paklaust kaip jis mano, ar milijonai skiriami is miestieciu yra gerai idarbinti ar ne?

    Siaip net nebejuokinga. Rasykit laiskus Motiejunui asmeniskai. Ai pala – jis net uzslepes savo el pasta. Tai yra graudziau nei graudu. Kaip kaunietis – jauciuosi pazemintas taip kaip zaidzia mano mylima komanda. Atsibodo siurbt ta negatyva kiekvienas rungtynes. Gana yra gana.

  38. Oho

    Motiejūnai išlysk ir parodyk akis. Atleist Shilerį neturint kuo jį pakeisti? Dabartinis irgi ne treneris, net neišku ar išvis treniruosi, pagal vaizdą aikštelėj. Tada neiškūs žaidėjų keitimai. Vardint toliau???? Išlendi iš būdos ir pasiaiškini ponas blogiausias metų vadybininke!!!!

  39. Sigis

    Motiejunas jauciu atkata gauna is zalgirio lietuviu pensininku ,kitaip nepaaiskinsi ka jie cia veikia

  40. Romanovai

    Kur tu?

  41. Hyper

    Man tai abejoniu kyla del Zdovco ir viso treneriu stabo. Aisku visi zaidejai dabar gilioj duobej, isskyrus Luka + Nebo. Bet treneris kaip stabo ištiktas stovi per visas varzybas, reikia judeti, uzvesti zaidejus ….. su Shileriu but buve tikrai neblogiau

  42. stat

    Kas galėjo pagalvoti, jog Žalgiri turės tempti Lekavičius, Kalnietis, Milaknis, Blaževičius, Jankūnas, Ulanovas… natūraliai trūksta greičio: nei gynyboje nei puolime. Viltis sezone, kad dar grįš Lavernas ir Websteris su Dragiciumi solidziau prisides.

  43. Fanu GWB

    Pro pralaimejimo emocingas pokalbis su Zalgirieciais Zalgirio Gerbeju akibrokstas ir Klausimai Zaidejams I akis

  44. Fanu GWB

    Cia reikejo ulanovui klausti kas yra

  45. Kalnietis

    Del Kalniecio tai is jo Truksta pastangu

  46. Auriuks

    Bukim atviri,vieninteliai kurie aina ziureti sita sadomazo show yra gejai ir biseksualai..kas dar gali ajti ziureti zalgiri?ajna tik zmones kurie megsta kai juos i uzpakalius tratina..tai manau skaudu man kaip kaunieciui,kad tiek daug gejiu kaune.kurie megsta kai juos i isange tratina ir poto i kelnes prisika nes nelaiko isange

  47. Budelis

    Žalgiriui skubiai reikia naujo etato. Budelio.
    Po rungtynių visiems, kurių naudingumas minusinis-po 30rykščių.
    Galiu padirbėti visuomeniniais pagrindais.

  48. Kad ir kiek

    Galima dekot Motiejunui uz tai kad istrauke komanda is skolu, bet tu dabar esi absoliutus paskutinis MYZNIUS kuris tokiu metu turi iseit ir pasakyt kas yra kas. B.l ar tau paciam negaila Zdovco? Zmogus tuoj infarkta gaus. Kaip Ulei, patinka uz 500k sedet baruose? Ar Milui nepamoina su savo rs6 po kauna lakstyt kai taip komanda losia? Ar jus isvis i veidrodi paziurejot nors kart si sezona? Eilinis darbuotojas jei dirbtu taip kaip dirba Zalgirio zaidejai butu isspirtas lauk is darbo be jokio gailescio – cia, nelieciamuju saika. Suskleiskit tas savo “pachotkes” kai vaikstot Kaune ir nuleiskit galvas, nes jau nebejuokinga. Ulavonui – tu smiki jei esi minusinis tai b.l VALGYK SAVO ZAIDEJUS GYNYBOJ – p1sk per rankas, griuk ant galvos, nevykeli prakeiktas.

  49. Ar tai pades

    Kas yra Chebra mes kovojame kad ir koks sunkus Laikotarpis yra reikia visu palaikymo Kalbejo ir Kalnietis Mes dirbame patikek mes atsisede ir kojas sumerke i baseina nesedime gerbejus ramino ilgametis Kalnietis

  50. Ugnis

    Sunku matyt Zdovca vis Ranka ant veido pastoviai Nezinau ar jis ilgai atlaikys

  51. :0

    Siūlau „visiems žalgrybio klaunams“ persigrupuoti ir tapti „Dzūkijos“ fanais. Gedos bus 1000x mažiau, o ir marškinėlių spalva žalia, nereikės bankrutuoti keičiant skarmalus…

  52. Motiejunui

    Kaltink ne kaltines Motiejuno nieko nepakeisi Rizikavo su Shilleriu

  53. Zdovcas

    Prisieme atsokomybe del neparuostos komandos

  54. Fanas

    Butina atleist visa be isimties Zdovco staba, tegu kvieciasi ka savo arba blogiausiu atveju ima Kurti i asistentus (kas cia zino kaip bus, gal ir treneriui pakeist), bet komia kaina is Jonavos susigrazinti Berzininkaiti, fizrukam gerai pi..duliu israsyt (nes zaidejai greit pompa gauna). Tada sveit per borta Ule, siuliau anksciau imti ta negriuka is Utenos (ne visai tas lygis, bet dabar butu kaip issigelbejimas del PG), Zdovcas sake (matyt molio motiejaus nurodymu) nera centru rinkoj – kazkaip netikiu, senai matau zinutes kazkoks Payne net pats siulosi i darba, tai jei nieko kito nerandi (itarimas, kad ziauriai truksta babkiu viskam, panasu, kad zaidejam nemoka algu, todel nera uz ka ir C/PF pirkti), tai imk bent ta Payne, ar taip ar kitaip vistiek chujovai. Motiejau, varyk nafig is GM, buk ten kokiu sukrustu prezidentu ar kuo, bet daugiau nelisk prie komandos/komplektavimo (vistiek juk tas suskis neatsistatydins, tuo labiau nieko nepaaiskins NIEKAM). A pamirsau, kokio chrieno reikalingas psichologas, kuris matos tik alga ima – sita irgi spirt lauk, cia jau reikia psichiatro ir smegenu chirurgo (kad visiems lavonams smegenis pakrutintu) ir daryti PILNA komandos susirinkima – tegu kad ir snukius viens kitam isdauzo, bet tegu jau pagaliau pradeda rodyti rezultatus.
    O dabar spekim, ant kiek busim istratinti Madride ir kiek ziurovu beliks arenoj EL rungtynese po pusantros savaites ;-)

  55. Imkit Nausėdą į centrus

    Jis aukštas ir gražus, vistiek be darbo..

  56. a

    panasu motiejunas sugebejo rast didesni impotenta nei sileris. jei tikejosi kazkokio impulso, tai is sito trenerio jo tikrai negausi, nors su situo dvieju geniju surinktu zaideju kratiniu turbut ir saras nieko nepadarytu, apmaudziausia kad ir naujokai atrodo pradinge ir uzgozti visos sitos beviltiskos pilkos mases

  57. Jo

    Po tokiu bajeriu reiks bent savaite vengt visu kasio portalu kaip kokio maro. O gal ir ilgiau, nes nebesinori gadintis nervu. Kai buvo bankrotiniai sezonai, visi suprato, kas, kaip ir kodel. Bet dabar? Kas cia vyksta dabar???

  58. panevezys

    FANAI REIKALAU ULANOVO GALVOS!!!! OUUUT!!!!

  59. Senis

    Myžnius Motiejus nuo komandos pabėgo į VIPą – tikriausiai, kad nuo sirgalių į dūdą negautų ? Ot vadovas, nuo komandos ir sirgalių ir dar nuo korespondentų slepiasi VIPe – tfu apgailėtinas padaras

  60. Darius

    tokia komanda surinkti dar reikejo pasistengti, vieni lavonai. Ar vis dar groziesi savo darbu, moliojunai ?? Vis dar kosmose ? Pamatysiu Kaune, pavaisinsiu vafliu.

  61. Kantrybe

    Kantrybe prarandantis Zalgirio sirgaliai koridoriuje reikalavo komandos pasiaiskinimo

  62. Taktiskai

    Beginklis pasijutes Zdovcas zada keisti tona

  63. man

    tai keista kad jūs manote kad pmo skaito jūsų komentarus , juokingi jūs žmogeliai kaip ir Žalgiris šį sezona

  64. Zdovcas

    Palaiko Ulanova visi kartu jam padesime taciau as nesitikejau kad jis siedien darys tiek daug prastu sprendimu

  65. Darius

    ps
    gal kas nors paaiskins, ko tie like arenoje homoseksualai rungtyniu gale atsistoje plojo, kad juos iszagino ? Cia dabar nauja tradicija bus atsistojus ploti po kiekvieno iszaginimo ? Anksciau irgi plodavo atsistoje, bet budavo uz ka. Homikai, eikit dar lauke palaukit iseinanciu ir pasitikit audringomis ovacijomis. O moliojuna ant ranku neskit

  66. Toks vaizdas, kad Motiejūnas

    Nakčia pasiėmė kastuvą ir prikase lavonų.. Aprengė žaliai ir aikštėj pristatė… Vaizdas yra bet dvokia kaip..

  67. koplektacija

    tai sudina per seni per leti neatletiski jankunas milaknis kalnietis jie yra per seni kad temptu zalgiri idomu ka eurolygos geriausias geemas darys kai nebeliks jankuno milaknio kaniecio po keliu metu ant ko zalgiris stoves

  68. Treneris

    Nemotyvavo zaideju

  69. Aiškiaregis

    Štai Žalgiris iš pusdievių komandos tapo eiline komanda LKL ir dugnine Eurolygoje. Kas kaltas? Komplektacija? O ar jūs žinote (aišku žinote…) kiek kainuoja tikrai geras centras? O gal jūs galėjote primesti ir padėti išlaikyti tuos , kurie per paskutinius 2 metus paliko Žalgiri dėl geresnių atlyginimų? Kiekvienas žaidėjas, kaip ir bet koks žmogus, turi savo fizines ir intelektualines, dvasines lubas. Žalgiryje yra tokie žaidėjai kokie yra pagal biudžetą ir savo galimybes. Na kartais pasiseka įsigyti tą, kuris atsiskleis, bet labai retai, nes jie jau atrinkti nuo vaikų amžiaus… Ir ar sau uždavėte klausimą kodėl nėra eurolygos tipo komandų Latvijoje, Estijoje, Čekijoje ar Lenkijoje? Ir kodėl jos atsirado futbolo valstybėje Vokietijoje? Pinigai, pinigai ir dar kartą pinigai, o tik poto meilė savo Tėvynei, savo miestui. Kaip kad Šaro, Gudaičio , Motiejūno ar kito atveju…
    Kviečiu palaikyti Žalgirio vyrus sunkią valandą. O mes dar sužaliuosime !!

  70. A. Masėnas

    Nereikia rasyti nesamoniu, eurolygoje Zalgirio biudzetas vienas is maziausiu, bet Lietuvoje didziausias, taciau Rytas su kelis kartus mazesniu biudzetu susikomplektavo geriau. Ir kol komanda bus komplektuojama pagal itartina to mesliaus sudiniausio eurolygos vadybininko atkatu principa, mes niekada nesuzaliuosime. Duris nedelsiant reikia parodyti cavanaugh, tam gifei ir ulavonui. Vyt i rubine janki, atemus is jo zaidejo kontrakta, tegu dirba rubininku. O tam mesliui vadybininkui atimti teise kisti nagus prie komandos sudeties.

  71. to Aiškiaregis

    koks skirtumas koks biudzetas,esme..kad pinigai isleidziami draugeliams pencininkams…nepirk visokiu lavonu,kalniecio,jankuno nepratesk,milaknio nepratesk,strielneko…beda kad pats Motiejunas tiesiai sviesiai pasake,gal pries 4 kokius metus,kad Lietuviams mokes daugiausia komandoje,o Uzsenieciai cia atvaziuoti turi uz menkus pinigus nes jie turi pasikelti savo verte..tai kas cia per logika?? Tas pats Motiejunas N metu kiso ta Kalnieti jasikeviciui,tai pasiunte N kartu n.x ta Kalna..tik isvare Saras iskart ta gryba pasieeme…esme kad Komandoje turi buti geriausiai apmokami 4-6 Legionieriai,o uz centus zaisti perspektyvus jauni Lietuvaiciai,kaip Ignas Sargiunas,Normantas ir t.t.

  72. Darius

    Apie pasiruošimą šiam sezonui. „Matai vaizdą ne tik aikštėje, matai vaizdą treniruotėse, matai, kaip dirba treneris, kaip dirbo jo komanda, kaip dirba žaidėjai. Trenerio komandoje yra ir fizinio rengimo treneriai, tad vaizdas – puikus. Esu patenkintas visu vykstančiu procesu“, – teigė geriausias Eurolygos vadybininkas Paulius Motiejūnas.

  73. man

    kyla pora klausimu : kur pagrindinis įžaidėjas ? ( Lukas vienas netrauks visa sezona) , kur tenerio griezta ranka? Prie silerio komanda zaide geriau , galima suprasti keiciasi deriniai , bet mus kaip dulkino su issikeitimais taip ir dulkina . nejaugi negalima prisitaikyti prie to? Noreciau cia diskusijos apie krepsinio dalykus o ne savo megiamu potyriu aptarinejimo brangus homoseksualizmo megejai.

  74. Faktas

    Faktas., kad apsimyžes darius yra iš rytšūdžių.
    Dink iš čia, skystime!

  75. Darius

    komentarais ir skanduotėmis ačiū ačiū palaikykime komandos vadovus, ypač geriausią eurolygos vadybininką Moliomojūną, sutikime jį ovacijomis atsistoję, palaikykime žaidėjus, neškime pinigus Ulavono algai, padarykime akciją, nutieskime žalią gėlių kilimą į areną šauniesiems legionieriams Cavanough, Gyfafay, jau padėkime į rungtynes ateiti seneliams rūbininkams jonkūnui ir kalniečiui. Žalia balta, žalia balta, hey, hey, mes žaliuojame visada !

  76. Faktas

    Faktas, kad Žalgiris anksčiau ar vėliau grįš į pergalių kelią. To visi tikri Žalgirio sirgaliai laukia ir tikisi. Faktas, kad darius kaip buvo skystakiaušis myžnius taip ir liks. Forever

  77. dadu

    Manau zalgiris turetu nevaziuoti i Madrida,ir garbingai pasiimti 0-20 rezultata,butu tik nauda is tokio sprendimo…pralaimetu tik ant 20 tasku,kai jei zaistu gautuu zymiai daugiau…butu laisva savaite treniruotemis,butu sutaupyta pinigai nekeliaujant ant lektuvo,viesbuciu ir t.t. VIEN PLIUSAI

  78. Tai

    Kad Darius yra nevisprotis ir asilui aišku. Jis galvoja, kas savo įžeidinėjimais atrodo labai kietai. Norėčiau jo snukį pamatyti ir ar išdrįstų tai pasakyti į akis. Erelis besmegenis ir tiek. O visiems kitiems, tikriems Žalgirio Fanams kantrybės o Žalgirio vyrams, stiprybės, pozityvo ir sveikatos!

  79. Senis

    Vakar pakankamai nemaloniai nustebino Zdovcas – buvo imtas atseit kaip griežtas reiklus treneris, tačiau rungtynėse stovi prislėgtas, be kažkokių didelių emocijų, galvą kraipo, kažkiek griežtumo tik per minutines. Tai gal reikia pagaliau parodyt tą savo griežtumą ir reiklumą, o ne tik antakius trinti, kad tos „princesės“ pagaliau subines imtų judinti, kai ant jų treneris pradės loti. Aišku, rankų į darbą paleist tikrai nereikia, bet aprėkti/apstaugti ypač paskutiniu metu ne tik reikia, bet ir būtina. O tai visi, apart Luko ir Nebo, vaikšto kaip pabučiuotos mergos ir kad ir ką darytų aikštėj (o tiksliau – nieko nedaro), treneris kaip ir Šuleris nieko blogo nemato, rankom pliaukšteli, mol viskas gerai.
    Blogai atrodė, kai Šaras rėkia pasispjaudydamas ant žaidėjų, kad žaidėjai jo bijo ir ypač bijo suklyst, nes apstaugs, o čia priprato prie austro „good job“, tai ir toliau gyvena šiltnamio sąlygom. Dabartinėj situacijoj siūlyčiau Zdovcui rodyti labai didelį griežtumą, be rankų paleidimo, gal tada ciocės pagaliau susiims ir pradės ne tik subines judint, bet ir kiaušus į delną suspaus. Prie viso to reikia būtinai susigražint Beržininkaitį, perpirkti Milerį ir jei Ulavonas nesiruošia žaist, atleist ir vietoj jo man visai neblogai sueitų Lekūnas iš tos pačios Utenos – suprantu, kad variantas ne fontanai ir ne tam lygiui, bet pacanas visad rodo norą lošt, jėgos prilaiko, metimą turi, nachališkas, iš trajako pataiko, kartais būna be galvos. Bet jau geriau toks nachalnas žaidėjas, nei kad visiškas lavonas Ulė.

  80. Darius

    pritariu, daugiau pozityvo, tikri fanai perkam bilietus ir skrendam į Madridą palaikyti komandos ! Žalia balta hey hey plosim komandai atsistoję

  81. Darius

    seni, čia negalima kritikuoti, nes čia renkasi tikri fanai, tipo kaip faktas ar fakas su kitais homikais, jie tave puls auklėti, kad reikia komandą palaikyti ar kažką tokio iš tos serijos. Hey hey, žalia balta ! va mane perauklėjo, dairausi kaip čia į Madridą nuskridus. Įsivaizduok, sutriuškinti 36 taškais Žalgirio fanai stovi tribūnoje ir ploja savo komandai atsistoję, šie vaizdai apskries visą krepšinio Europą, be to, tikiuosi, kad po 6 nesėkmingų mėginimų pataikyti į skylę Ulavonas pabandys įspirti š skylę kamuolį koja ir jam pasiseks. Tai pamatęs Faktas iš laimės apmyš savo draugelio pediko fotelį. Garantuoju

  82. ne

    fuflo, cia renkasi absoliucios atmatos kurios zalgirio sirgalius gejais vadina , ir ne darius pradejo bet pritare veliau, cia ne kritika liejasi bet dergimas ir asmeninis izeidinejimas , tikrai nei vienas nedristu niekam i akis tokiu zodziu pasakyti ka jus cia kliedit . Visi sutinka komanda zaidzia sudinai ir sudetis sudina ir ulanovas , kiekvienam savaip skauda , bet situose komentaruose lieiasi totalus kliedesiai yptaingai kas liecia zaidimo puse , netgi krepsinis.net ar basketnews komentuojama apie krepsini bet ne apie siknos skyles , jus esat atmatos!!!

  83. A. Masėnas

    O apie ka cia galima diskutuoti ? Zaidimo nera ir nebus, nes zuvis puva nuo galvos, o kai komandos vadovas nukiausias eurolygos vadybininkas., tai neea nei treneriu štabo, nei sudeties. Yra tik kontraktai, etatai ir otkatai. Ir silpnaprociu uzzombintu fanu dalis, kuriems tinka, kaip juos zagina visi is eiles. Plotinatsistojus…..as manau, kad nusvilpti reikejo.

  84. Sirgaliu grupe

    Basketnews Zalgirio sirgaliu grupe isdeste savo motyvus Labiausiai nuvilia tai kad nematome jokios kovos ir Kibirksties

  85. Bruzas

    Dugna pasiekes zalgirio zaidimas ir pirmieji akmenys I Zdovco darza

  86. Darius

    anksciau po rungtyniu budavo aptariamos butent tos varzybos, dabar net nera ka aptarineti, nes visas sezonas toks pat. Neizaidziamas kamuolys atakoje, krepsinis primityvus, o individualiai zaidejai silpni. Nebeesame eurolygos lygio komanda, nes mus musa teletabiu lygos vidutinioke. Pagalvojit, kaip Zalgiri nunese antrame kelinyje, vien per ji gavom 5 stogus, stogavo visi kas netingejo ir visus is eiles, net Nebo. Toliau kai reikalus emesi tvarkyti Lukas ir liko 5 taskai, mergaite lukosiunas nugriuvo butent tada, kai turejo atkovoti kamuoli, bet kadangi issitiese kaip koks grigonis, kamuoli atkovojo Girdziunas. Taciau ir vel pavyko apsiginti ir jau kita vokieciu mergaite gifay turejo pagauti atsokusi kamuoli, bet prisokes Radzevicius ta kamuoli nueme nuo vokietaites galvos is nugaros ir gavom trajaka ir rungtyniu uzdaryma su juo. Ir taip buvo praejusiose rungtynese, taip bus ir toliau. Zalgiri apsokines, apzais, apibegs, apstumdys. Nes tokia komplektacija. Gal kazka pavyktu laimeti, bet reikia ideti sirdi, o ne drebinti kinkas.

  87. Fanas

    Siulau chebra paklausyt sito https://www.15min.lt/video/rokas-pakenas-pikenrolas-lkleiza-ir-dadomaitis-ryto-vakarelis-kaune-ir-abejones-del-jzdovco-211036
    Siaip nevirskinu Adomo ir Kliurziaus, bet si karta visikai pritariu ka jie sneka. Motiejau, klausyk ka kasi nusimanantys zmones sneka ir mokinkis, jei dar smegenu kazkiek turi. Ir kur motiejau isejimas i viesuma ir pilnas isdestymas visu problemu, kas komandoje vyksta, a ?? Manai busi kietas, kai stipriai redaguojamame insider’yje atsakineji tik i atrinktus keliolika patinkanciu klausimu, tada vierchu jautiesi ?? Iseiti atvirai pasneket is baimes prišikti ir primizti triusikai trukdo ?? Tai ka Saras kure 4 metus, tu sutrauka savo debiliskais sprendimais ir ale super-puper menedzerio issikalinejimais sugriovei per vienerius, kiek laiko reikes vel komandai pakelti ? Tu esi matyt blogiausias kasio vadybininkas, nes TIK Saro deka galejai rinkti pilna arena, TIK Saro deka komanda smarkiai prieartejo prie EL elito, TIK Saro deka zaidejai sugebejo Zalgiryje atsiskleisti ir uzsidirbti geresnius kontraktus. Viskas TIK Saro deka – ir VISISKAI nieko tavo deka. Saras isejo ir pasimate tavo ale topinio GM „vaizdzialis“

  88. Klausiau

    Adomaitis Kleiza visada turi ka pasisakyt kaip ir apie visa zalgirio zaidima Kaip ir Motiejuno adresu

  89. Urbono

    Pakalbintam Sarui turi savo nuomone Prasciausia Zalgirio starta Eurolygos istorijoje regintis Jasikevicius mano kad persitvarkymo etapa isgyvenantis Kauno klubas nukrypo nuo Kurso Kai kurie dalykai logiski jie Akivaizdziai persitvarkymo stadijoje. Bet kaip minejau viename interviu mane siektiek nustebino kad perejo nuo juodo ant balto, nuo juodo ant balto prie Jul do.

  90. ...

    O aš irgi sutinku su Kleiza ir Adomaičiu, kad nuo trenerio pakeitimo praėjo laiko, o žaidime nieko nematom. Gynyboje nieko nepagerėjom, o puolime dar ir labiau degraduot sugebėjom. Praeitą savaitę turėjo net keturias dienas pasiruošt savo lygos varžovui Albai, o išėjo lyg visai treniruočių nebūtų buvę. Va čia pikčiausia, kad bent kažkas naujo jau turėtų matytis. O dabar matom tik trenerio mumiją prie suoliuko, kuris visiškai nesigaudo kas darosi. Ir dar sako nenusisukit nuo komandos. Tai kad šlykštu ir neįmanoma žiūrėt, kai mus taip durnina.

  91. Nu jo

    Nuperka veteraną trauminį latvį, du Albos vidutiniokus, pakeičia trenerį į dar didesnį nevykelį, kurį pristato mums durneliams kaip gelbėtoją ir tipo mums palaikymo reikia. Negerbia ir apgaudinėja fanus, todėl aš tik užjaučiu čia žaidžiančius lietuvius, nes jie nekalti. O rungtynių net nesiruošiu žiūrėt, nes tiesiog gėda.

  92. Podcastai

    Klausikit Basketnews podcastus Bruzo pulkokvskio 5 kelinio Pikenrolo Tai daugumai ekspertu pritarsit

  93. Real

    Su Realu galesit 4 kelinio neziuret Tavaresas dominuos

  94. grazinkit

    berzininkaiti i staba ir labai nemazai reikalu susitvarkys , bent jau suzinos jure kaip ulanova isnaudoti

  95. Aliarmas

    Aliarmo signalas klubams tarp galimu ribojimu Sportas be Ziurovu

  96. Z.K

    Z.K