„Žalgiris“ neturėjo daug vargo su svečiais iš Pasvalio (VIDEO) 8

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo užtikrintą pergalę „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse. Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 99:70 (33:16, 23:21, 15:22, 28:11) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Jau dvikovos pradžioje žalgiriečiai įjungė aukštesnę pavarą puolime ir pradėjo rinkti taškus. Penkiais pasižymėjo Paulius Jankūnas, Joffrey Lauvergne įdėjo iš viršaus, o Karolis Lukošiūnas surinko penkis taškus – 12:0. Tai Websteris ir P.Jankūnas įsirašė po du taškus, Artūras Milaknis ir Nielsas Giffey pataikė po tritaškį, K.Lukošiūnas smeigė du, Joshas Nebo įdėjo iš viršaus, o kėlinio pabaigoje iš toli taikliai atakavo ir Mantas Kalnietis – 33:16.

K.Lukošiūnas įleido dar tu tolimus metimus, nuo jo neatsiliko po vieną pridėję T.Websteris ir Regimantas Miniotas, o dvitaškiu pasižymėjo Marekas Blaževičius – 47:24. Tritaškių vakarėlį pratęsė N.Giffey, o kėlinuką užbaigė šeši J.Lauvergne taškai iš eilės – 56:37.

J.Lauvergne pratęsė gerą savo atkarpą ir surinko keturis taškus, dvitaškį realizavo N.Giffey, o T.Websteris įdėjo iš viršaus – 64:43. Tiesa, tada kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:11, po kurios M.Blaževičius sumetė du baudų metimus, o penkis taškus pelnė R.Miniotas – 71:59.

T.Websteris ir R.Miniotas sumetė dvitaškius, du baudų metimus įmetė Titas Sargiūnas, o persvarą vėl padidino A.Milaknio tolimas metimas – 80:61. J.Lauvergne realizavo tris baudų metimus, K.Lukošiūnas ir vėl pataikė iš toli, dvikovos pabaigoje taiklius dvitaškius išmetė P.Jankūnas, T.Websteris ir J.Nebo, T.Sargiūnas pasižymėjo dar trimis taškais, o N.Giffey pridėjo keturis – 99:70.

„Žalgiris“: K.Lukošiūnas 20, J.Lauvergne 15 (7 atk. kam.), N.Giffey 12, T.Websteris 11 (10 rez. perd.), R.Miniotas 10 (6 atk. kam.), P.Jankūnas 9 (8 atk. kam.), A.Milaknis 6, T.Sargiūnas 5, M.Blaževičius 4, M.Kalnietis 3 (6 rez. perd.), J.Nebo 2 (6 atk. kam.).

„Pieno žvaigždės“: P.Petrilevičius 18, R.Culpepperis 15, M.Johnsonas 15.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Smagu kad trys zaidejai Paulius,Titas ir Karolis pasigerino savo asmeninius rekordus LKL.

  2. asd

    nesuprantama, leleviciaus ar rubstaviciaus neleidzia net lkle, nors bet kuris turi daugiau perspektyvu uz ta sargiuna, eilinis mazas fiziskai silpnas gynejas, bet neaisku uz ka proteguojamas

  3. Atsipalaidave

    Spaudimo nejaucia tai viska pataiko bet cia pasvalio problema pradeje susikauste LKL dar gali pasidziaug

  4. Darius

    709, smagu si sezona buna retai. Sita komanda neturi jokiu perspektyvu,nei si sezona, nei po jo, kadangi tures buti isformuota. Saras kure Zalgiri, o vadybininkelis sulauze komandos stubura per metus laiko. O pastatyti is griuvesiu …

  5. Andrius

    O treneris bus kitais metais taspats?

  6. Ne

    Nebus

  7. kostas,

    na prisijuokiau vakar is klipatu kalniecio jankuno ir milaknio. euro lygos asai, net geda, kad tokius zaidejus maitina simtatukstantinemis sutartimis, kazkas ne taip cia.

  8. palyginus

    sargiunas normaliai suzaide, sugaude pasvalio mazyli, o zaide nes izaideju truksta o ne antru ar treciu numeriu. Milas sitam sezone visiskai atsipalaidaves , matosi kad nera jam jokio spaudimo uz nesamones kurias daro aiksteje. pakraipo galva ir krizena ant atsarginiu suoliuko