„Kauno Žalgiris“ namuose nusileido „Riteriams“ 6

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pirmąjį „Optibet A lygos“ ratą užbaigė pralaimėjimu. Devintojo turo rungtynėse kauniečiai rezultatu 0:1 (0:0) nusileido Vilniaus „Riteriams“. 

Pirmoje susitikimo pusėje žalgiriečiai užtikrintai turėjo kamuolio kontrolę, rezgė atakas, tačiau realios grėsmės prie buvusio komandos vartininko Armanto Vitkausko vartų nebuvo.

„Riteriai“ savo ruožtu laukė kauniečių klaidų ir keleto jų sulaukė. Tiesa, po netikslių perdavimų savoje aikštės pusėje klydę Roko Garasto auklėtiniai kilusius gaisrus spėdavo numalšinti.

Antrojo kėlinio pradžioje „Riteriai“ suaktyvino savo žaidimą ir kuriam laikui perėmė iniciatyvą, o galiausiai ir pelnė įvartį. Sužaidus vos kiek daugiau nei valandą kamuolį į „Kauno Žalgirio“ vartus pasiuntė po keitimo aikštėje pasirodęs Dmytro Bilonogas.

Praleidę įvartį aikštės šeimininkai stengėsi vėl perimti iniciatyvą, tačiau atakos buvo bevaisės. Savo ruožtu „Riteriai“ turėjo dar vieną labai gerą progą kontraatakoje. 

Tai buvo jau ketvirtasis komandos pralaimėjimas – su devyniais taškais komanda turnyro lentelėje žengia šeštoje vietoje.

Komentarai

  1. Jon

    Anūką rėkia lauk jau atsibodo žiūrėti kaip žaidžia baisu

  2. Vytas

    Bet svarbiausia, kad musu „treneris“ pats geriausias!

  3. Lrn

    Meskit lauk ta anuka !! Pernai po fiasko su TNS reikejo ji ismesti !!!

  4. Algirdas

    Košmaras. Futbolo parodija. Dugnas. Sveikinu…

  5. Šančiai

    Ką gali padaryti treneris jeigu žaidėjai nesugeba prasiveržti ir įmušti? Ir išvis kam Žalgiriui futbolo komanda? Ar nėra kur dėti pinugų?

  6. Linas

    Save gerbiantis žmogus po tokio starto pasitrauktų,bet čia ne apie Garastą.