„Kauno Žalgirio“ futbolininkai įveikė FA „Šiaulių“ ekipą 2

www.alyga.lt

20-ajame „Optibet A lygos“ ture „Kauno Žalgirio“ futbolininkai rezultatyviose rungtynėse rezultatu 3:2 (2:1) palaužė FA „Šiaulių“ ekipą.

Rungtynės prasidėjo be žvalgybos – jau rungtynių pradžioje po Danielio Romanovskio smūgio kamuolys sudrebino žalgiriečių vartų virpstą.

23-iąją rungtynių minutę puikų reidą atliko ir vienas prieš vartininką Luką Paukštę išniro Gratas Sirgėdas bei išvedė kauniečių ekipą į priekį.

Vos po kelių akimirkų FA „Šiaulių“ standartinė situacija baigėsi išlyginamuoju įvarčiu. Mantas Kuklys pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o Rimvydas Sadauskas nukreipė jį į vartų tinklą bei išlygino rezultatą.

31-ąją minutę G. Sirgėdas fantastišku smūgiu iš už baudos aikštelės persvėrė svarstykles „Kauno Žalgirio“ ekipos naudai ir vėl išvedė aikštės šeimininkus į priekį rezultatu 2:1.

Antrojo kėlinio viduryje Rokas Lekiatas paleido patranką iš toli, Ignas Plūkas kamuolį lietė, tačiau komandos neišgelbėjo ir šiauliečiai antrą kartą rezultatą išlygino.

80-ąją minutę ir vėl puikiai sužaidė G. Sirgėdas, kuris atidavė kamuolį Artūrui Dolžnikovui, o pastarasis nukreipė kamuolį į vartų tinklą ir trečią kartą persvėrė rezultatą „Kauno Žalgirio“ naudai.

Žalgiriečiai po šios pergalės su 28 taškais rikiuojasi ketvirtoje turnyro lentelės pozicijoje, o FA „Šiaulių“ ekipa savo sąskaitoje turi 40 taškų ir užima trečią vietą.

Komentarai

  1. Vis tik

    įveikė. Pagaliau pergalė. Nors žaidimas tikrai prastas ir gynyba braškanti.

  2. Kaunas

    Kauno rajonas auksciau po 28 taskus Nuo Panevezio isvykoje gaus