Antradienį „Žalgirio“ arenoje T.Walkupo sugrįžimas ir KMT taurės ekspozicija 9

3840x530

Kauno „Žalgirio“ komanda dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę pradeda „Žalgirio“ arenoje rungtynėmis su Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkais.

Praėjusią savaitę neįtikėtinomis emocijomis per rungtynes su Barselonos „FC Barcelona“ mėgavosi daugiau nei 12 000 „Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų. Jie išvydo ne tik įspūdingą žalgiriečių pergalę prieš Eurolygos lyderius, bet ir galėjo pasimėgauti įvairiomis pramogomis, kurių Nemuno saloje netruks ir šią savaitę.

Per praėjusias rungtynes debiutavęs orientacinis žaidimas sulaukė nemenko susidomėjimo, o dabar pasitiks su atnaujintomis užduotimis. Tiek pirmame, tiek trečiame „Žalgirio“ arenos aukšte sėkmingai užduotis įvykdę sirgaliai sulauks prizų, kuriuos įsteigė „Žalgirio“ partneriai „Activus“, „Antėja“, „Areon“, „EGT“, „Gintarinė vaistinė“, „Green Feel‘s“, „Little Joe“, „Radisson“, „Švyturys nealkoholinis“, „Turtle wax“, „Vilkyškių pieninė“ ir „Žalgiris Insider“.

Visų keturių šio mėnesio Eurolygos dvikovų metu taip pat žaidžiamas krepšinio aistruolių budrumą tikrinantis ir skatinantis bingo žaidimas, kurio metu prie įėjimo gautose lentelėse reikia užbraukti įvairius arenoje pastebėtus įvykius. Tiesa, tam reikia nuosavo tušinuko!

Per rungtynių pertraukėles arenoje susirinkusius aistruolius ir toliau džiugins Kauno „Žalgirio“ šokėjos ir didžėjų duetas „G-Spot DJ‘s“. Lietuvos čempionų namų arenoje apsilankę žmonės taip pat vėl galės fotografuotis ir atsispausdinti nuotraukas iš Instagram, pasimėgauti virtualiomis pramogomis ir išbandyti savo jėgas prie krepšinio ir futbolo žaidimų automatų.

Tradiciniu tapęs buvusių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pagerbimas Nemuno salos neaplenks ir antradienio vakarą, kadangi Kaune lankysis trejus metus čia praleidęs Thomasas Walkupas. Jam atminimo dovana bus įteikta prieš komandų pristatymą.

O atvykstant į rungtynes Kauno „Žalgirio“ gerbėjai galės pasimėgauti ir nusifotografuoti prie Karaliaus Mindaugo taurės, kuri bus eksponuojama prie pirmojo aukšto pagrindinio įėjimo.

Komentarai

  1. Darius

    O kokios akcijos bus paremiant Ukrainą ? Nu ten maikės, vėliavos, skanduotės bus ? Dabar ukrainiečių daug atbėgo, gal kokį tūkstantį įleis nemokamai ? Vieną iš jų galima būtų prieš rungtynes pastatyti į centrą, duoti mikrofoną ir tegu užveda savo : Slava Ukraini, o visi likę pritartų : herojam slava.

  2. matau

    jau tau visai negerai , taip ir nyksta tautos elitas.

  3. A. Masėnas

    Ne beda, isnykusius isvykysius jau keicia hoholai tuoj mums cia hoholu kalba teks mokintis

  4. Faktas

    kad darius yra visiška šiukšlė.
    Tai padaras, kuris jaučia malonumą visą laiką inkšdamas.
    Kietas tu tik tiek, kiek gali būti kietas tvirtos konsistensijos ekskrementas,
    dariau-esi ŠŪDAS.

  5. Darius

    vel blogai, pasiuliau akcija paremti brolius ukrainiecius, blogai. Blogai ir blogai. O galima ir daugiau prigalvoti, pvz ukrainietiska soki per min pertraukele sokejoms susokti, o per didziaja pertrauka leisti Ukrainos liaudies dainas
    .

  6. ir

    be tavo patarimu soka jau tuos sokius ir netik vakar ir dainas leidzia , ko nors orginalesnio lauktume is elito

  7. Darius

    tai reiškia jau turim : brolių ukrainiečių dainas, šokius, skanduotes, vėliavas, maikes ir renginio vedėjo riaumojimus. Viskas labai patriotiška, bet to negana, turime susitelkti dar stipriau. Gal, sakau, reiktų viešai išsižadėti Grigonio, kaip gynusio raudonosios armijos garbę ? Nes kaip čia atrodytų, jei jis, vilkėjęs CSKA maikę, staiga užsivilktų Žalgirio ? Manau visi kartu turėtume pasidalinti idėjomis. Gal padaryti simbolinę akciją ir išjungti arenos šildymą, nes įtariu, kad rusiškomis dujomis šildoma ir tuo pačiu atjungti elektrą, nes 100 % apšvietimas ir visa kita veikia naudojant batkos nesaugią elektrą. O kad sirgaliai nesušaltų, siūlau bariukuose virti ukrainietiškus barščius, dalinti sūdytus lašinius ir po 0,5 horilkos. Reikia greitų sprendimų kaip pasigaminti elektrą, galima panaudoti saulės ir vėjo energiją ir išnaudoti šalia tekantį Nemuną, pastačius mini hidroelektrinę.

  8. pagaliau

    sulaukem , tiesiog neikainojamu patarimu, gaila kad niekas neisiklauso

  9. Darius

    galima ir daugiau ideju duoti, pvz prie iejimo dalinti Ukrainos spalvu kaukes, varzybas zaisti su melynai geltonu kamuoliu.