„Žalgirio“ arenoje pagerbti šio sezono geriausieji „Žalgiris Insider“ protmūšio žaidėjai 0

Nuo rugsėjo mėnesio šešiolika kartų sekmadieniais vykusias „Žalgiris Insider“ protmūšio sezono kovas vainikavo „Žalgirio“ arenoje įvykusi nugalėtojų ceremonija. Protmūšio geriausieji buvo apdovanoti per „Betsafe-LKL“ ketvirtfinalio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ didžiąją pertrauką.

Viso sezono metu „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai protmūšio žaidimuose varžėsi dėl pagrindinio prizo – elektrinio „Žalgirio“ paspirtuko „Beaster“. Puikią amortizaciją turintį ir komfortišką važiavimą garantuojantį prizą įsteigė namų technikos parduotuvė Krinona, o visi norintys paspirtuką gali įsigyti fizinėse ir el. parduotuvėse Zalgirisshop.lt ir Krinona.lt.

Lengvą, manevringą ir itin kompaktišką paspirtuką užtikrintai laimėjo Edvinas Kuzas. Gavęs prizą sezono lyderis teigė tikėjęs savo sėkme nuo pat pradžių.

„Labai daug laiko skaitydamas krepšinio naujienas nepraleidžiu. Dažniausiai viską paskaitau atsikėlęs ryte. Realiai tuo viskas ir pasibaigia. Aišku, stengiuosi pasižiūrėti visas Eurolygos rungtynes, – apie savo sėkmės paslaptį kalbėjo didžiojo prizo laimėtojas. – Esu laimėjęs ne vieną protmūšį, tad tikrai tikėjau nuo pat pirmo žaidimo, kad pasiseks laimėt.“

Antrąją vietą sezone užėmę Arnas Rupšlaukis, kuriam atiteko Luko Lekavičiaus vardiniai marškinėliai su visų žalgiriečių parašais bei „Žalgirio“ partnerių įsteigti prizai. Trečiąją vietą iškovojo Deividas Šilanskas, kuriam buvo įteigtas Eurolygos kamuolys su visų žalgiriečių parašais bei klubo partnerių prizai.

Azartiški ir įdomūs „Žalgiris Insider“ prenumeratorių protmūšio žaidimai tęsis iki oficialios „Žalgirio“ krepšininkų sezono pabaigos.

Sezono lyderiai tikino ir toliau išmėginsią jėgas būsimuose žaidimuose, o nugalėtoju tapęs E.Kuzas juokavo: „Pasistengsiu taip nesistengti“.

Kitas krepšinio komentatoriaus Ryčio Kazlausko vedamas protmūšio žaidimas vyks jau šį sekmadienį, gegužės 8-ąją, nuo 20 val. Jame gali dalyvauti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

Komentarai