Startavo artėjančio sezono Kauno „Žalgirio“ abonementų prekyba 19

Dar nenusileidus šio sezono uždangai, ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjai gali dėliotis planus artėjantiems metams – į prekybą sugrįžta 6000 „Žalgirio“ sezonų abonementų.

Gyvenimui grįžtant į įprastas vėžes ir išnykus pandemijos valdymo apribojimams, kaip ir buvo žadėta, 2022–2023 m. sezono abonementus pirmieji galės įsigyti 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojai. Daugiau nei 6000 abonementų turėtojų turės galimybę pratęsti sezono abonementus į savo pamėgtas vietas nuo 2022 m. gegužės 12 d. iki liepos 1 d. palankiausiomis kainomis.

2021–2022 m. sezone abonementai jų savininkams padėjo sutaupyti nuo 395 iki 1986 eurų. Investicija labiausiai pasiteisino parketinėse vietose ir „Audi“ klube (abonemento kainos ir vietos vertės skirtumas perkant atskirus bilietus – 2115 eurų). Auksinio sektoriaus vietų turėtojai vidutiniškai sutaupė 442 eurus. Artėjančiame sezone abonementus įsigiję aistruoliai taip pat galės ne tik užsitikrinti savo vietą, bet ir sutaupyti nuo 13 iki 61 proc. lyginant su tuo, jei pirktų bilietus į rungtynes atskirai..

Taigi, Eurolygoje ir „Betsafe-LKL“ rungtyniaujančios komandos namų rungtynėse garantuotą vietą visam sezonui galima užsitikrinti vos už 106 eurus – vidutiniškai po 3,92 eurus už rungtynes. Sirgalių patogumui abonementus galima įsigyti ir išsimokėtinai naudojantis „Mokilizingo“ paslaugomis „Žalgirio“ arenos kasoje.

Norintiems papildomų patogumų (atskiras įėjimas, atskira ir nemokama rūbinė, patogios „lounge“ zonos) siūloma rinktis vietas išskirtinėse arenos erdvėse: „Audi“ klube, „Ramirent Premium“ klube arba VIP parketinėse vietose.

Kaip ir 2021–2022 m. sezone, prekyboje pasirodys rinkinys – sezono abonementas + „Žalgiris Insider“ platformos MVP plano narystė. Perkant šį rinkinį, „Žalgiris Insider“ metinis planas atpinga beveik per pusę: vietoje 96 eurų metams – 50 eurų.

Sezono abonementai galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vyksiančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos reguliariajame sezone ir LKL reguliariajame sezone. Taip pat abonementų turėtojai galės nemokamai stebėti LKL atkrintamąsias rungtynes ir finalus bei  „Žalgirio“ jaunimo komandos NKL namų rungtynes.

Naujojo sezono abonementus galima įsigyti internetu bei „Žalgirio“ arenos kasoje, kuri dirbs pirmadieniais 14.30–19.00 val., ketvirtadieniais 10.00–19.00 val. ir penktadieniais 10.00–19.00 val.

Abonemento pratęsimai (išsaugant turėtas vietas „Žalgirio“ arenoje) vyks iki birželio 30 d. imtinai. Nepratęstas vietas liepos 4–10 d. išskirtinai galės įsigyti tik „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai bei 2021–2022 m. sezono abonementų turėtojai, kurie abonementų 2019–2020 m. sezone neturėjo. Neišpirktos vietos nuo liepos 12 d. bus paleidžiamos į viešą prekybą, kuri bus vykdoma iki rugsėjo pirmųjų savaičių.

Planuojama parduoti ne daugiau nei 6 000 abonementų. Abonementų kiekis yra ribojamas, nes norima užtikrinti, kad visi galėtų apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse sezono eigoje: žmonės iš kitų miestų, kurie neturi galimybės lankytis visose namų rungtynėse, miesto svečiai.

Komentarai

  1. Linas

    Katės maiše neperku.

  2. Super

    To ir tikejausi reikia tikėtis geresnio sezono

  3. Darius

    tarkime nusiperku abonementą, o jei atėjus spaliui prie durų vėl pradės tikrinti tuos paklusnumo pasus, kurie yra ne pasai, net ne dokumentai ir išvis neaišku kas ? Kaip tada, ar grąžinsit pinigus ?

  4. Nemanau

    Kad pasai dar Rudeniui sugriztu

  5. Darius

    normalus klausimas, tikrai nieko nepirksiu, jei Žalgiris vėl pažeidinės konstitucines žmonių teises. Užtenka, jau šį sezoną neįleido, reikalavo parodyti jokiuose registruose neregistruotą šūdpopierį. Tegu paskelbia, ar bus grąžinami pinigai, jei prie įėjimo sugalvos kažką papildomai tikrinti. O gal vėl užsimanys, kad nuo šiol, norint įeiti į areną, reikia prieš tai apsilankyti skiepobuse ? Iš pradžių neigiamo testo rezultato reikalavo, tada medicininių kaukių, paskui respiratorių ffp2, gp. Susileisk marmalą, po pusės metų injekciją kartok, sėdėk su respiratoriumi. Žmonių teisės šiaip jau yra ribojamos ne vyriausybės nutarimais, o įstatymais. bet žalgiriukui užtenka nutarimo, kurį nutaria kažkoks dulkys. Atiduotas pinigus, perku.

  6. Ilga

    Ilgesnio komentaro negalejai

  7. Nepergyvenk

    Nesuk galvos dabar

  8. Dariau

    Neik tu nei į areną,nežiūrėk per TV,neskaityk apie Žalgirį niekur,rašyk tuos savo durnesnius vienas už kitą komentarus,kovok prieš skiepus,palaikyk rusus su serbais,lok ant ukrainiečių … . Vistiek liksi niekam neidomi, tik galbūt sau pačiam,atmata

  9. Darius

    nebūkit naivūs, rudenį bus dar viena banga, pagal scenarijų viskas yra numatyta, kiekvienai šaliai marmalai skirti, vyriausybė jau ir pinigus pervedė, vienintelė Lenkija atsisako pirkti naujas dozes. Eisi, durneli 2022.05.12 15:13, atkiši petį ir gausi marmalą, o su juo gp. Jokių problemų ir galėsi vaikščioti į arena.

  10. Prasitesiu

    Savo Abonementa 2019 /2020

  11. Sigis

    Rudeni jau paruostas naujas baisus lokdaunas ruoskit pety o ne bilietus

  12. Dariau

    Ai nu Baik prognozuot bus kas bus nereikia Triedeliuot jokio Pozityvumo

  13. Dariau

    Tai ko suki galva jei taip Galvoji Nepiek bilieto neik I Arena

  14. Pikelis Linas

    Kosmonautai, turejau auksini sektoriu, kaina neadekvati. Pirksiu tik su nuolaida! Motiejuna out!!!

  15. Paprastas

    Artistai atsigaukit, nenoriy nepirkit liks daugiau kitiem. O tie anti vaxeriai, vatnikai galit or puikiausiai į ryto ru gtynes eit (girdėjau ten daugiau tokių kaip jūs). Paskutinis kentaras su moetjuna out tai iš viso nusisvaigimas. Nebūtų Motiejūnas, tneaišku kokį cirką dabar išvis žiūrėtume.

  16. nekreipiam

    demesio i kazkokius seiletus komentatorius kurie kaifuoja nuo savo komentaru , jei puslapio adminui tinka tegu komentuoja tas nesamones.

  17. 709

    Gal kas zinot kaip kita sezona zais LKL trecia rata? Pagal nurodyta rungtyniu skaiciu turetu zaist ir namie.o ne tik isvykoj kaip siemet,

  18. 709/2

    Is kur tau dabar kas zinos viskas vasara paaiskes

  19. Rapolas

    Nebūkit atsilupeliai, ne Žalgiris sugalvojo kaukes ir pasus. Tai ką norit, kad jie pažeistų įstatymus, ir iš viso areną uždarytų?