Pirmadienį „Žalgirio“ arenoje visų žalgiriečių marškinėlius puoš P.Jankūno pavardė 19

3840x530

Trečiosios „Betsafe-LKL“ čempionato mažojo finalo serijos rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus ypatingos – tai galimai bus paskutinės namų rungtynės Kauno „Žalgirio“ kapitono Pauliaus Jankūno karjeroje.

Mažojo finalo serija vyksta iki keturių pergalių, o joje žalgiriečiai prieš „Šiauliai-7bet“ komandą pirmauja rezultatu 2:0.

„Žalgirio“ arenoje pirmadienį susirinkę aistruoliai išvys specialiai „Žalgirio“ legendai paruoštą rungtynių pristatymą. Pertraukėlių metu vykstantys žaidimai bus susiję su komandos kapitonu, o į rungtynes atkeliausiantys žiūrovai yra skatinami vilkėti su P.Jankūnu susijusią atributiką.

„Žalgirio“ arenos parketas taip pat turės naujų detalių, o pagrindiniu šių rungtynių akcentu taps visų komandos krepšininkų marškinėliai, kuriuos puoš būtent P.Jankūno pavardė.

Tiesa, didžiausias įspūdingos P.Jankūno karjeros minėjimo renginys vyks jau artėjančiame sezone – per pirmąsias Kauno „Žalgirio“ Eurolygos sezono namų rungtynes kapitono lauks iškilminga ceremonija.

Komentarai

  1. Blabla

    O tai jūs dar galvojat, kad bus kas ateina į rungtynes? Nebent šiauliečiai

  2. Darius

    liudnokas bus Jankio atsisveikinimas, susirinks koks 1500. Ir rungtynes gedu geda, kas galejo pagalvoti, del bronzos.

  3. Linas

    Čia ir yra bandymas padaryt,kad kažkas ateitų,bet be boysų bus išvis laiduotuvių atmosfera…

  4. NG

    Blabla!!! Tai tu jei nori gali neiti niekas taves neverčia ryto fane

  5. ....

    Tai kaip suprantu GWB net nebus. O ir šiaip nemanau, kad daug žmonių susirinks. Čia jau labiau Jankio karjeros laidotuvės, o ne linksmas atsisveikinimo renginys.

  6. Oho

    Įdomu ar Paulius pats norėjo tokio renginio ? Čia labiau gausis pasityčiojimas, o ne pagerbimas.

  7. R 65

    Jo … . Viskas dabar atrodo liūdnai ir tuo pačiu komiškai,pritemptai ir … . Bet labiausia neramu dėl ateities.Kas ir kaip sukomplektuos komandą,nors kas kaip ir aišku nes Motiejūnas nieko nesiruošia rimto.prileist prie klubo,o jo sugebėjimus šioje srityje per du metus pamatėm.Ir toliau klube dirbs jauni žmonės,nemaža dalis metginos už mažus pinigus,bet be savo nuomonės.Insaideryje ir toliau bus atsakinėjama įraše į Kazlausko atrinktus klausimus.Komanda surinkta prastai,bet Kaziukas neįtikina nė per kur.Kad ir vakar,trečiam kėlinyje tas pats derinys Varnui pusę kėlinio,prie Žalgirio suoliuko ir nieko,o kitą sezoną reiks žaist ne prieš Sireiką ir Varmą.Ar apie lapkritį nereikės vėl gelbėt sezoną ir ieškot ir rast kitą „Zdovcą“.Ačiū nors už tai,kad susiprotėjo ar paprotino kas Mareką išleist,nors galėjo ir daugiau leist,kai kiti centrai jau tokie.Ir ką,blogai Marekas buvo? Aš dar prisimenu kai A.Sabonis į Žalgirį įeidinėjo ir kiek klaidų darė,ir kaip fizikos trūko (palyginus su kitais centrais,nekalbant apie Tkačenką),tai jeigu jį būtu taip du metus marinavę ko gero būtu užaugęs iki Kupšo lygio,o ne iki geriausio visų laikų Lietuvos krepšininko.

  8. 709

    Nemalonu kad tokiomis aplinkybemis Pauliui teks baigti karjera,bet eisiu i ta liudna vakareli. Zmogus nusipelne bent plojimu paskutinese karjeros rungtynese.

  9. 13 Jankunas

    Bet jei dar sugruzus I Siaulius gali vel vargo turet

  10. 13 Jankunas

    Kad ir koks pagerbimas Bet Jankunui tai bus menka Paguoda nedaug dziaugsmo

  11. 709 vadovas

    Motiejunas tik po sezono viska apzvelgs kaip ir biudzeta

  12. Egis

    Visai mldc fanai eset… kai mes laimejom buvot kartu sauket kokie mes kieti o kur dabar esat? Prisiminkit mano zodzius kita sezona busim labai piktas zveris ir niekam neatleisim uz sio sezono pazeminima. As zalius palaikau daugiau metu nei kaikurie cia susirinke komentuojantis ir niekada nenusisukau. Sekmes visiem.

  13. Zalias

    Visai mldc fanai eset… kai mes laimejom buvot kartu sauket kokie mes kieti o kur dabar esat? Prisiminkit mano zodzius kita sezona busim labai piktas zveris ir niekam neatleisim uz sio sezono pazeminima. As zalius palaikau daugiau metu nei kaikurie cia susirinke komentuojantis ir niekada nenusisukau. Sekmes visiem.

  14. ...

    Tiek kiek pridirbo šį sezoną taip greitai neištaisysi. Ir tikrai kitą sezoną atgimimo nebus. Išsrėbt visą košę reikės poros arba net kelių sezonų. Ir visi protestai vyksta ne dėl to, kad nerūpi komanda, o parodyt, kad šitie cirkai ir toks komandos žlugdymas taip lengvai nepraslys.

  15. Samb

    Zalgiris domisi Chima Moneke va cia tai butu papildymad bet aisku ir dar kelios komandos domisi

  16. Linas

    Daug kuo domisi pasak gandu ivairiuose porataluose, bet ne faktas, kad bent vienas bus: Homesley, Allman,D.Thompson, Gudaitis, D-Mo…

  17. Samb

    Tikekimes pirkiniai bus zymiai geresni nes domisi tai tikrai neblogais zaidejais

  18. Darius

    stebuklingos lazdelės nėra, kad mostelėtum ir surinktum sudėtį, o tuo labiau, kad reikia rinkti beveik visą naujai.

  19. 💚💚💚

    Liūdna, apmaudu ir gėda… Baisiai gėda, kaip negarbingai buvo pasielgta su žmogumi – Jure Zdovcu, beje, geru treneriu… Sunku patikėti, kad būtent ši komanda sugebėjo nugalėti „Real“, „Barça“, iškovojo KMT… O dabar sugriautas „Žalgirio“, kaip patikimos organizacijos, įvaizdis, galbūt nepataisomai pakenkta klubo reputacijai…
    Perpykau, sakiau, daugiau niekada net komentaro nerašysiu. Ir vis dėlto… Kai daugybė žmonių šiuo sunkiu metu komandą palieka, mes negalime… Tiesa, dėl rimtų priežasčių į areną neatvyksime, bet stebėsime rungtynes per televiziją ir palaikysime savo „Žalgirį“. Kad ir kaip trūksta motyvacijos, dėl trečiosios vietos taip pat reikia kovoti.
    Tad eikite, vaikai, ir žaiskite, laimėkite bronzą arba padovanokite šventę šiauliečiams, bet kovokite… dėl „Žalgirio“ vardo, dėl karjerą baigiančio kapitono, dėl savo garbės… Jūs turite palaikymą tų, kuriems nuo senų laikų „Žalgiris“ – daugiau nei tik krepšinio komanda… Sėkmės ir tvirtybės visiems!