Kauno „Žalgiris“ kviečia dalyvauti talentų konkurse ir pasirodyti arenoje per rungtynes 0

Kauno „Žalgiris“ kviečia visus, kurie turi išskirtinių gebėjimų ir nori juos pademonstruoti „Žalgirio“ arenoje – po poros metų pertraukos sugrįžta talentų konkursas.

Jo metu kolektyvai ar pavieniai asmenys turės galimybę savo pasirodymais pradžiuginti krepšinio sirgalius per ilgąsias rungtynių pertraukas. Konkursas tęsis iki kovo 26 d., o vėliau nugalėtojų, kuriuos balsuodami išrinks patys sirgaliai, lauks pagrindinis konkurso prizas – pasirodymas per Eurolygos rungtynes.

Prieš kelis metus surengtame talentų konkurse išskirtinius gebėjimus demonstravo meninės gimnastikos atstovės iš sporto mokyklos „Startas“, smuikininkų duetas „DuoViola“, šokių studija „RED“ ir „Demo vaikų mados teatras“. Šie kolektyvai yra pasirodę ne tik Lietuvos, bet ir užsienio publikai, pelnę ne vieną apdovanojimą įvairiuose konkursuose. Tačiau Kauno „Žalgiris“ ieško ir dar neatrastų talentų, galbūt tik žengiančių pirmuosius žingsnius į sceną.

Tie, kurie norėtų išmėginti savo jėgas talentų konkurse, jau dabar kviečiami pildyti paraišką. Tiesa, prieš tai svarbu įsivertinti kelis dalykus. Pasirodymas turėtų trukti 5–7 minutes ir nekelti grėsmės aikštės parketui bei aplinkiniams.

Taip pat dėl krepšinio rungtynių metu esančių sąlygų konkurse negali dalyvauti dainuojantys talentai, nesvarstomi ir krepšinio palaikymo šokėjų grupių pasirodymai.

Konkurso dalyviai pirmiausia „Žalgirio“ arenoje pasirodys per „Betsafe-LKL“ rungtynių ilgąsias pertraukas, o vėliau sirgaliai išrinks labiausiai jiems patikusį pasirodymą. Jį konkurso nugalėtojai galės pademonstruoti per Eurolygos rungtynes prieš kelis tūkstančius sirgalių, taip pat jiems atiteks ir kiti prizai.

Teikdami paraišką dalyvauti konkurse kolektyvai ar pavieniai asmenys turėtų trumpai aprašyti savo talentą ir pridėti nuotrauką bei bent mėgėjišką vaizdo įrašą iš pasirodymo. Paraiškas organizacija kviečia siųsti iki spalio 15 d. el. paštu bendruomenes@zalgiris.lt. Taip pat šiuo kontaktu galima susisiekti, jei dėl talentų konkurso kils kokių nors klausimų.

Komentarai