„Žalgirio“ arenoje – „Žalgirio“ pergalė prieš „Šiaulius“ (VIDEO) 5

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tęsia užtikrintą pasirodymą sezono pradžioje. „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:60 (28:11, 27:14, 21:16, 20:16) įveikė „Šiaulių“ krepšininkus ir įsirašė trečią pergalę iš eilės.

Žalgiriečiai gerai pradėjo rungtynes ir po penkių Tylerio Cavanaugh taškų, Keenano Evanso dvitaškio bei dviejų taiklių Tomo Dimšos tritaškių jau turėjo dviženklį pranašumą – 13:2. Vėliau Kevarriusas Hayesas, K.Evansas ir T.Dimša įmetė po dvitaškį, septynis taškus iš eilės surinko Ignas Brazdeikis, o kėlinį užbaigė du Edgaro Ulanovo taškai – 28:11.

Du taškus pridėjo Rolandas Šmitas, keturis surinko Laurynas Birutis, o E.Ulanovas ir Karolis Lukošiūnas pataikė iš toli – 40:23. Keturis baudų metimus iš eilės sumetė K.Evansas, tritaškius sumetė T.Cavanaugh ir Mantas Kalnietis, o I.Brazdeikis surinko penkis taškus – 55:28.

Po pertraukos dvitaškius sumetė E.Ulanovas ir L.Birutis, iš toli taikliai atakavo T.Dimša, bet šeimininkų puolimas strigo – 62:37. L.Birutis pasižymėjo šešiais taškais, tritaškius iš kampo sumetė K.Lukošiūnas ir T.Dimša, o kėlinio pabaigoje netaiklų komandos draugo metimą pataisė R.Šmitas – 76:44.

Dvitaškį įmetė K.Evansas, keturis taškus surinko K.Hayesas, aštuonis pelnė E.Ulanovas, Lukas Lekavičius pataikė baudos metimą, du pridėjo L.Birutis, o K.Lukošiūnas vėl pataikė iš toli – 96:60.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 15, L.Birutis 14 (6 atk. kam.), T.Dimša 14, I.Brazdeikis 12 (5 atk. kam.), K.Evansas 10 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 9, T.Cavanaugh 8, K.Hayesas 6, R.Šmitas 4, M.Kalnietis 3, L.Lekavičius 1, A.Butkevičius 0 (5 atk. kam., 7 rez. perd).

„Šiauliai“: D.Sabeckis 16, J.Bergstedtas 10.

Komentarai

  1. 709

    Su pirma pergale namie ir sekmingo eurolygos starto!

  2. dziugina

    ulanovo gera forma , buvo tikrai daug zmoniu , net del bronzos tiek nebuvo ziurovu praejusiam sezone.

  3. aha

    Na žmonių gal ir nemažai susirinko, kaip LKL rungtynėms, bet palaikymas tai apgailėtinas buvo. Kažkokia laidotuvių atmosfera. Reiktų kažką galvoti LKL rungtynėms, kaip išjudinti žmones.

  4. Zalgiris

    Smagu matyti Žalgiri visai kita veidą nepaisant 3 kėlinio puikiai dirbo gynyba energyja Žalgiris dusino Siaulius

  5. Green Boys

    Parašė postą neisprastai vėlyvą sekmadienio vakarą į tribūna suguzejo 110 galvų Palaikymas stipriai svyravo Prie to galbūt prisidėjo runktyniu laikas ir rezultatas arena tai pat buvo gan vangi