Lemiamu metu klydęs „Žalgiris“ pralaimėjo Belgrade (VIDEO) 23

Kauno „Žalgirio“ (6/7) komanda patyrė skaudžią nesėkmę Eurolygos išvykos rungtynėse. Ilgą laiką pirmavę Kazio Maksvyčio auklėtiniai galiausiai rezultatu 73:77 (22:14, 15:22, 21:20, 15:21) nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ (7/6) ekipai.

Dvitaškį iš po krepšio įmetė Kevarriusas Hayesas, greitoje atakoje dvitaškiu pasižymėjo kamuolį perėmęs Edgaras Ulanovas, o Keenanas Evansas smeigė du tritaškius ir pakartojo netikslų komandos draugo metimą – 12:5. E.Ulanovas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga, metimą iš po krepšio pataikė Arnas Butkevičius, Laurynas Birutis sumetė du baudų metimus, o tolimą metimą trečiuoju bandymu įmetė Karolis Lukošiūnas – 22:14.

K.Lukošiūnas pataikė nelengvą tritaškį iš kampo, abu baudų metimus realizavo ir metimą iš po krepšio įmetė E.Ulanovas, o K.Evansas ir K.Hayesas pridėjo po dvitaškį – 33:24. Kėlinio pabaigoje dar du baudų metimus sumetė ir galingai iš viršaus įdėjo K.Hayesas, tačiau komandas skyrė vos taškas – 37:36.

Rolandas Šmitas po pertraukos pasižymėjo keturiais taškais, penkis taškus iš eilės surinko Dovydas Giedraitis, o K.Hayesas įmetė dar du baudų metimus – 48:45. K.Evansas, R.Šmitas ir L.Birutis įmetė po du taškus, tolimą metimą pataikė Tomas Dimša, o Tyleris Cavanaugh įmetė baudos metimą – 58:56.

Du tritaškius įmetė K.Evansas, K.Hayesas pataisė netikslų komandos draugo metimą greitoje atakoje, o E.Ulanovas pataikė iš toli – 71:71. Varžovai įgijo keturių taškų pranašumą (71:75), K.Hayesas įmetė dvitaškį iš po krepšio, tačiau šansą užsikabinti dar turėję kauniečiai juo nepasinaudojo ir patyrė nesėkmę rezultatu 73:77.

„Žalgiris“: K.Evansas 18 (8 rez. perd., 3 per. kam.), K.Hayesas 14 (2 per. kam.), E.Ulanovas 14, K.Lukošiūnas 6, R.Šmitas 6 (5 atk. kam.), D.Giedraitis 5, L.Birutis 4, T.Dimša 3, A.Butkevičius 2, T.Cavanaugh 1, K.Kublickas 0.

„Crvena Zvezda“: L.Vildoza 27 (4 per. kam.), N.Nedovičius 21 (4 rez. perd.).

Komentarai

  1. Qwerty

    Koncetracija ir rotacija. Treneriui reiktų išmokti rotuoti, kam tą Evansą po 5 min ilsinti o vėliau vos ne 10 laikyti. Juk galima atkarpom. Du kartus į + 9 eiti ir pralaimėti. Baigsis sold outai jei taip žaisim.

  2. 709

    Nepavyko paimti pergales Belgrade-ka padarysi.

  3. ....

    Eina jie…. su savo Tyleriais, Shmitais ir kitais invalidais. Jau užkniso antrą sezoną iš eilės šitus marazmus žiūrėt. Laisvi net iki kašės nedameta, viskas tuo ir pasakyta.

  4. Aha

    Šitiem tik už darželinukų grupę „Gandriukas“ lošti, o ne Eurolygoj gėdą daryti. Jie patys išvis supranta, ką jie aikštelėj veikia ?

  5. Zzzz

    Su tokiom debiliškom klaidom dar per mažai gavo.

  6. BBD meras

    Na, ką galiu pasakyti, Žalgirio žaidimas kaip ir mano, kaip Kauno mero vadovavimas. Šūdą malu, Vičiūnus ir Lampėdžius baigiu supirkt, varkes su sūneliais virinam, miesto šaibas įsisavinam, bet vistiek mane kauniečiai myli iš laimės šlapiais klynais, kaip ir Žalgirį myli! Jis taip pat šūdą mala, o arenoje bilietų soldout’as pusei metų į priekį. Maladiec kauniečiai. Nepamirškit ateinantį kovo mėnesį prabalsuot už mane! Ir nenustokit pirkti bilietų į Žalgirio varžybas, nors ir pralaimės mūsiškiai!

  7. Saulius

    Nupirkit bilietą namo T.Cavanaugh. Giedraičiui didelis pliusas. Ačiū už gerą kovą.

  8. Darius

    tai pries ka Eurolygoje dabar artimiausia pergale nusimato ? motiejunas jau gali pradeti piginti bilietus. Dar pora rungtyniu i minusa ir kaip cia vienas susigedes sirgalius aiskino, tuoj arenoje liks tik tikri fanai.
    beje, o Brazdeikio tai visai ir nepasigedau, kaip ir Kalniecio. Taip sakant buve nebuve, ir be ju ne blogiau zaidzia.

  9. Ech

    jei sita komanda turetu pagrindini sg ar combo gyneja ir atsargini centra (normalu eurolygini) visai butu galima gyvent. Nes del per trumpos rotacijos 4 keliny jau pritruksta kvapo, prasideda idiotiskos klaidos puolime ir daromos nesamones gynyboje, leidziama isisiautet varzovu lyderiams. Ne pirmos taip durnai praknistos rungtynes si sezona. Ir turbut ne paskutines, jei nebus papildymo. Blin, ziauriai pikta. Sitoj Eurolygoj visa graju is esmes daro gynejai, o mes tinkamo lygio gyneju turim viso labo lygiai viena (!!!), nes Brazdeikis, negana, kad naujokas Europos krepsiny, bet dar ir nelabai gali zaist sg, grynas sf jis. O dar kai Kazys pagrindini zmogu puolime Evansa stato dengti varzovu lyderiu (tas buvo ir su Efesu, ir dabar su zvezda), tai apie kokia pergale galim kalbet? Evansas ne antzmogis, nenuostabu, kad nusivares nuo koju klysta lemiamose situacijose.

  10. gerai

    zaide jeigu ne klaidos , manau artimiausia pergale su miunchenu

  11. LK

    To BBD meras> išsirink vėl konservus geriau, tai vėl duobėtom gatvėm važinėsi ir nušiurusiam mieste gyvensi: nebus nei arenų, nei baseinų, nei stadionų…Garbaravičiai su kučinskėlių tai varkių nesuko, ane? Arba už klouną Bertulį balsuok, ot tai bus meras:D:D:D Bet gana apie politiką, grįžtam prie krepšinio: rungtynės nebuvo blogos, gaila,kad du kartus turint +9 nepavyko nulaužti rungtynių…Cavanaugh žaidimas tai be komentarų, nenoriu keiktis triaukščiais: ketvirtas numeris išplečiantis aikštę, kuris nieko nepataiko arba pataiko geriausiu atveju 1-2 rungtynėse per sezoną…

  12. Klaidos

    Jei ne atmosfera tai klaidos Zalgiri Belgrade skandino pazistamos bedos

  13. Apmaudu

    Nesusikalbejimas ir klaidos skaudziausiai baude Zalgiri kaunieciai prarado 14 kamuoliu tris ju lemiamu metu

  14. Lekaviciui

    Jau geriau butu ieskoje papildymo negu veziase jaunimo dar tos lygos negali zinot kas dar susirgs

  15. Kazys

    Gaila kad be Keenano siek tiek eidavome zemyn o pabaigoje ir Keenanas pavargo bet ar del to pavargo del paskutinio sprendimo su perdavimu

  16. Cavanaugh

    Cavanaugh su Efes isove vakar minusinis pastoviai blankus Smits banguoja nekrenta tritaskiai

  17. Zalgiris

    Dariau pries Bayern reikia laimet tikrai noretus pasigerint nuotaikas pries Sventes ka ir visa komanda paminetu

  18. dadu

    tokio medzio kaip tas latvis smits dar nera teke matyti…jau tokie kampuoti judesiai

  19. BBD meras to LK

    Aš ir nesakau, kad konservai geresni buvo už dabartinius. Beje, areną pastatė tie patys konservai bei Laisvės al. taip pat jie pradėjo renovuot. Visi vagia, bet pirmtakai vogė ne taip nachališkai ir atvirai, o kas liečia dėl miesto tvarkymosi, tai visa Lietuva tvarkosi jeigu ką, jei kažkiek išvažiuoji toliau iš Kauno, turėtum matyti. Ir tvarkosi iš ES pinigų! Taip kad, jei iš laimės dabartinės miesto valdžios tau šlapias klynas, tai nereiškia, kad ta laimė visus taip glušina!

  20. ....

    Tos klaidos, kurias jie daro yra tarpklasinių lygio ir profesionalams yra neatleistinos. Kaltint gali tik patys save, jei kamuolius lygioj vietoj praknisinėja. Reikėtų rimtai susimąstyt, nes ne pirmas mėnesis jau eina.

  21. Sigis

    Kazys su savo keitimais nesigaudo isvis,darbenus jam tik treniruot

  22. Pakenas

    Ideja del Brazdeikio turintis D. Adomaitis Zalgiriui reikia papildymo po krepsiu

  23. A+G

    is kazio strategas, kaip is manes kunigas, eina nf.