K.Evanso vedamas „Žalgiris“ įveikė „Bayern“ (VIDEO) 6

Įspūdingą asmeninį pasirodymą surengusio Keenano Evanso vedamas Kauno „Žalgiris“ (8/7) iškovojo pergalę Eurolygoje. Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje Kazio Maksvyčio komanda rezultatu 75:67 (26:21, 18:14, 16:13, 15/19) įveikė Miuncheno „Bayern“ (5/10).

Dvikovos pradžioje nieko nelaukęs du tritaškius smeigė Keenanas Evansas, o Kevarriusas Hayesas sumetė du baudų metimus – 8:12. Po puolime atkovoto kamuolio du taškus iš po krepšio pelnė K.Hayesas, K.Evansas pridėjo dar šešis taškus, Rolandas Šmitas pataikė tritaškį iš kampo, Arnas Butkevičius realizavo vieną baudos metimą, o Edgaras Ulanovas dukart taikliai metė iš toli – 26:21.

Į septynis varžovų taškus taikliais baudų metimais atsakė E.Ulanovas, o penkis taškus iš eilės surinko K.Evansas – 33:30. Po dvitaškį įmetė Dovydas Giedraitis ir K.Evansas, Laurynas Birutis pasižymėjo keturiais taškais, K.Hayesas dar pridėjo tašką baudos metimu, o pirmą rungtynių dalį dvitaškiu iš po krepšio uždarė K.Evansas – 44:35.

Po pertraukos K.Evansas tęsė gerą savo pasirodymą ir pataikė du nelengvus dvitaškius bei smeigė tritaškį, o E.Ulanovas prasiveržimą užbaigė dviem taškais – 53:44. E.Ulanovas pridėjo ir tritaškį, o Tomas Dimša ir Ignas Brazdeikis įsirašė po du taškus – 60:48.

E.Ulanovas ir A.Butkevičius įmetė po du baudų metimus, efektingus du taškus pelnė I.Brazdeikis, o K.Evansas nuo baudų metimo linijos taikliai metė kartą – 67:54. Po tris baudų metimus sumetė E.Ulanovas ir K.Evansas, o pergalę metimu iš po krepšio po K.Evanso perdavimo įtvirtino R.Šmitas – 75:67.

„Žalgiris“: K.Evansas 32 (4 rez. perd., 2 per. kam., 39 naud. bal.), E.Ulanovas 18 (7 atk. kam.), K.Hayesas 5 (7 atk. kam.), R.Šmitas 5 (6 atk. kam.), L.Birutis 4, I.Brazdeikis 4, A.Butkevičius 3 (10 atk. kam.), T.Dimša 2 (3 per. kam.), D.Giedraitis 2, K.Lukošiūnas 0.

„Bayern“: C.Waldenas 18, A.Rubitas 17, C.Winstonas 10, N.Giffey 10.

Komentarai

  1. BBD meras

    Sveikinimai Žalgiriui! Visas rungtynes žaidėt, bet kodėl likus kelioms minutėm pradėjot malti šūdą? Nu niekaip be šūdo malimo nors tu ką.

  2. Zzzz

    Vau, nu ir ką jie čia šiandien išdarinėjo… Kaip be galvų lakstė. Jei ne Evansas, tai šakės būtų buvę. Aš nesuprantu, kodėl prieš Real sugeba susikaupt ,o prieš silpnesnes komandas kaip begalviai kamuolius atidavinėja ?

  3. Darius

    o tai Brazdeikiui jau ne lygis eurolygoje losti ? Gal ponulis irasa paziurejes savimi pasimegaus ? Tapo absoliuciu nuliu su dideliu kontraktu.

  4. 709

    Visus su pergale ir artejanciomis sventemis!

  5. Keevan Evans

    Taškų mašina tokio žaidėjo Zalgiris neturėjo ilgai

  6. Zalgiris

    Fantastinis buvo Keenan Evans vakaras ištraukė komanda nors ir atkarpom nebuvo lengva Dimša Giedraitis negali sužaisti užtikrintai Smits truko Kevarrius Hayes trūksta protingiau sužaisti