Pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje – pergalė prieš „Crvena Zvezda“ 13

Kauno „Žalgiris“ (2-0) iškovojo antrą pergalę Eurolygos sezone. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 79:74 (19:21, 16:17, 15:18, 29:18) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ (1-1) ekipą.

Tomas Dimša surengė reidą po krepšiu, metimus iš po krepšio sumetė Rolandas Šmitas ir Kevarriusas Hayesas, mindamas tritaškio liniją pataikė Keenanas Evansas, o greitą ataką dviem taškais užbaigęs Edgaras Ulanovas kitoje atakoje pataikė ir tritaškį – 13:4. R.Šmitas pelnė keturis taškus iš eilės, netaiklų komandos draugo metimą pataisė E.Ulanovas, bet varžovai spurtavo ir kauniečiams jau teko vytis varžovus – 19:21.

Galingu dėjimu iš viršaus pasižymėjo Laurynas Birutis, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė R.Šmitas, o Nazas Mitrou-Longas smeigė tritaškį – 27:28. K.Hayesas pataikė vidutinio nuotolio metimą, Brady Manekas tašką pridėjo nuo baudų metimo linijos, L.Birutis ir E.Ulanovas sumetė dvitaškius, o Arnas Butkevičius įmetė baudos metimą – 35:38.

Po keturis taškus pelnė R.Šmitas ir K.Hayesas, o K.Evansas pridėjo du baudų metimus ir tritaškį – 48:51. Dar vieną metimą iš po krepšio įmetė R.Šmitas, bet kėlinio pabaigoje geresni vėl buvo svečiai – 50:56.

E.Ulanovas surinko keturis taškus iš eilės, A.Butkevičius pasižymėjo septyniais taškais, o po B.Maneko tritaškio „Žalgiris“ buvo priekyje – 64:63. R.Šmitas taip pat pataikė iš toli, B.Manekas įdėjo iš viršaus ir smeigė tritaškį iš kampo, du taškus pridėjo E.Ulanovas, keturis taškus surinko A.Butkevičius, o taikliu baudos metimu komandos pergalę įtvirtino K.Evansas – 79:74.

„Žalgiris“: R.Šmitas 18 (7 atk. kam.), E.Ulanovas 15 (6 atk. kam., 4 rez. perd.), A.Butkevičius 12 (5 atk. kam.), B.Manekas 9, K.Evansas 8 (5 rez. perd.), K.Hayesas 8 (5 atk. kam., 4 blk.), L.Birutis 4, N.Mitrou-Longas 3, T.Dimša 2, L.Lekavičius 0, D.Giedraitis 0.

„Crvena Zvezda“: L.Mitrovičius 16, M.Teodosičius 15.

Komentarai

  1. ole ole

    kazkaip truksta zliumbiancio dariaus pastebejimu ;)

  2. Zombis paršiukas

    Matyti vištidei gaidziui maske vis užděti nesugeba, nuo skiepu. Su pergale visus.

  3. Zalgiris

    Pergale yra pergale nebuvo lengva 2-0 sunku buvo tiketis Kad visada Evans patemps bet kaip ir minejo Evans kol uzdare nebuvo kam patempti bet puikiai Roland’s Smits Ule Butkevicius uzvede komanda spurtui ir taip pergalei 💚🤍

  4. 709

    Su pergale!

  5. Butkevicius

    Monstrisku dejimu Zalgiri uzkures A. Butkevicius buvau labai piktas ant ant saves

  6. Žalia juoda

    Kaip visada po pergalės labai laukiu 709 rungtynių analizės. Be to mane džiugina komandos transformacija į žaliai juodus. O kodėl vakar Žalgiris neišėjo į aikštę su Izraelio vėliava tai nesupratau
    Na ir su pergale visus, o ypač tuos kur jau su nauja žaliai juoda atributika. Gero visiems savaitgalio ir apsipirkimo naujos atributikos !

  7. Zalgiris

    Antruju metu Zalgirio koziris Top 8 kalibro priekine linija

  8. Zalgiris

    Butkevicius top10 1 Vieta

  9. Ule

    Svarbiausia suprasti kad nezaidziam tobulai

  10. Saulius

    Vyriškai sukovojo, kur atrodė, kad šansų mažai. Pagarba.

  11. Saulius

    Dar noriu dadėti. Lukai nors dantim graužk parketą, bet pradėk žaisti, arba pasiprašyk tėvystės atostogų.

  12. Zalgiris

    Zalgirio pradzia pozityviai 3 vieta Lekaviciui nebus lengva su sumazejusiom minutem Longui dar vakar truko salto proto sunkiai sekesi vadovaut zaudimui

  13. Dar

    yra žaliai baltos atributikos bet mažai, su pergale visus!