„Žalgiris Insider“ nariams ir abonementų turėtojams – nuolaidos skrydžiams su komanda 6

Kol Kauno „Žalgirio“ arena per Eurolygos namų rungtynes ir toliau užpildoma maksimaliai, Lietuvos čempionai ieško būdų, kaip į šio sezono komandos mačus suteikti galimybę apsilankyti kiek įmanoma daugiau sirgalių.

Vienas iš tokių būdų – kelionės į „Žalgirio“ Eurolygos išvykos rungtynes kartu su kelionių agentūrų tinklu „West Express“.

Jau ne pirmus metus žalgiriečius į išvykas skraidinanti įmonė kviečia palaikyti komandą ir kituose Europos miestuose bei turi išskirtinius pasiūlymus „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams ir sezono abonementų turėtojams.

Kiekvienam „Žalgiris Insider“ prenumeratoriui ar abonementų turėtojui bus suteiktas unikalus nuolaidos kodas, kuris suteiks 100 eurų nuolaidą skrydžiui į Eurolygos išvykos rungtynes.

Tapti „Žalgiris Insider“ prenumeratoriumi galima ir šiandien – prenumeratoriai ne tik finansiškai prisideda prie komandos gerovės, bet gauna ir išskirtinį turinį, prieinamą tik jiems.

Artimiausios „Žalgirio“ gerbėjams siūlomos kelionių kryptys yra Graikijoje, kur žalgiriečiai lapkritį viešės Atėnuose (lapkričio 15 d.) ir Pirėjuje (lapkričio 24 d.).

Šiais metais dar liko kelionės į Milaną, Berlyną bei Stambulą, o 2024-aisiais „West Express“ su „Žalgiriu“ taip pat kvies keliauti į Belgradą, Vilerbaną, Monaką ir Valensiją.

Norintys kartu su komanda keliauti į jau minėtus miestus, savo kelionę užsisakyti gali „West Express“ svetainėje. Kiekvienas aistruolis gali rinktis skirtingą kelionės paketą, kurių kainos prasideda vos nuo 250 eurų.

Daugiau informacijos: www.westexpress.lt/keliaukite-su-zalgiriu.

 

Komentarai

  1. KLM

    Ot tai naujiena , kiek jinai žmonių aktuali 50,
    60-imt? Pralosimas pamirstas, kaip ir kazio melas konfrencijoje, kad piolime viskas gerai ir tik dali IV kelinio prasčiau buvo. Jis neadekvatus, per kiekviena kelinuka vid. 26 taskai, 4-tam 8-i, o jam nėra problemų.

  2. Pritariu

    Idomiau būtų apie naujoka,kad daugiau ką skelbtų,kuo domisi,ką ieško pirkti.
    Dabar tylu,ramu..
    Longa padovanokit kamnors.
    Armaniui gal reikia į Pangosą,nes tam neduoda žaisti visai neregistruoja Mesina.

  3. Nazaras Longas

    Žiūrėsim kaip prieš ryta šiandien seksis šachmatais žaisti ir kaip Longo figurėlė vaikščios,turbūt pieška bus kaip visada :D

  4. Darius

    visi mato, kad Mitrolongas neranda vietos komandoje, bet taip kartais buna. Gal kitoje komandoje jis atsiskleistu, as manau, kad jis yra geras zaidejas, bet jam reikia greito zaidimo, tai Maksvytis galetu ji panaudoti, kai reikia uzbegti ant tempo. Nes poziciniame zaidime zmogus neranda vietos. Nu gaila zmogaus, jis tikrai nera toks prastas, kaip dabar atrodo, tik ji reikia kitaip isnaudoti.

  5. Domejos

    Martinu ir Austinu Rivers

  6. LOL

    Darius treneris :)