Paaiškėjo Citadele KMT ketvirtfinalio serijų tvarkaraštis 11

Ištraukus Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) ketvirtfinalio burtus, paaiškėjo ir šio etapo serijų tvarkaraštis.

Dvejų rungtynių serijoje Vilniaus „Wolves“ priims Kauno „Žalgirį“ gruodžio 30 d. (šeštadienį), o atsakomoji dvikova „Žalgirio“ arenoje įvyks sausio 21 d. (sekmadienį).

Gruodžio 30-ąją turėjo vykti ir „Betsafe-LKL“ antrojo rato mačas tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir „Žalgirio“, tačiau šios rungtynės nukeliamos į 2024 m. sausio 23 d. (antradienį).

Gruodžio 27 d. (trečiadienį) Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ namuose kausis su Vilniaus „Rytu“.

Sausio 3 d. (trečiadienį) 18.30 val. uostamiestyje savo seriją pradės Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, o sausio 4 d. (ketvirtadienį) 18.30 val. Šiauliuose startuos ir „Šiaulių“ bei Jonavos „CBet“ ekipos.

Visų serijų atsakomieji mačai bus žaidžiami komandų, kurios praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone užėmė aukštesnę vietą, arenose.

Iš kiekvienos poros į Citadele KMT finalo ketvertą pateks ta komanda, kurios bendras abiejų rungtynių įmestų-praleistų taškų skirtumas bus geresnis.

Visas Citadele KMT ketvirtfinalio etapo rungtynes tiesiogiai transliuos LRT Plius televizija.

Citadele KMT finalo ketvertas vyks vasario 17–18 d. Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Bilietus jau galite įsigyti čia.

Komentarai

  1. kut naujiena?

    Teismas įpareigojo klubą bylą laimėjusiam Schilleriui išmokėti likusius 193,5 tūkst. eurų už 2021-2022 m. sezoną. Taip pat austrui priteista 20,5 tūkst. eurų teisinių išlaidų. Motiejunas pasirase, Motiejunas atleido, Motiejunas nesutare del algos ismokejimo, Motiejunas pralose teima ir dar padidejo suma 10%. Paploti jam gal arenoje penktadieni reikejo?

  2. Darius

    Reikejo

  3. Darius

    O tau skauda pieniau?

  4. ZOMBIS

    Tu uzsičiaupsi durniau kada nors?

  5. o

    negirdejot, ar Žalgiris per rungtynes su Maccabi ketina išeiti į aikštę su Izraelio vėliava, ant kurios bus parašyta stop war. ? Be to, dallį lėšų nuo bilietų pardavimo metas būtų skirti Izraeliui baraktarui pirkti.

  6. Darius

    Girdejom. Bet tau nesakysim.

  7. Darius

    Galim ne bairaktarui ar kokiam vamzdziui. Galim tau susimest ant lauko tuliko. Imesk saskaita?

  8. ZOMBIS

    Tau grandiněs ant kaklo nereik šunie?

  9. o

    kurie ten geriečiai ir blogiečiai ? negirdėjot ? Gal su Palestinos vėliava eis ar su Izraelio ?

  10. o

    gal su abiejomis vėliavomis eis ? Stop war tipo. O tie kur green dumb boys vėl nešis nato vėliavą į varžybas. Ar jau ne ?

  11. visa

    palata jau turi intika?