Per pasaulinę vaikų dieną „Žalgirio“ arenoje surinktos dovanos pasiekė „Mamų uniją“ 0

Pasaulinės vaikų dienos proga į „Žalgirio“ arenoje vykusias Lietuvos čempionų rungtynes su Miuncheno „Bayern“ klubu komandos gerbėjai nešė dovanas, kurios prieš šventes ligoninėse bus įteiktos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

Taip buvo pratęsta jau ne pirmus metus trunkanti Kauno „Žalgirio“ draugystė su „Mamų unijos“ organizacija, kuri jau daug metų vykdo tokius projektus.

Gausiai į Nemuno salą atneštos dovanėlės gruodžio viduryje jau pasiekė „Mamų uniją“, o nuo šiol, iki pat gražiausių metų švenčių, iš ten jos bus paskirstytos ir įteikiamos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

„Kiekviename sezone „Žalgirio“ organizacija prisideda prie įvairių organizacijų veiklų ir atiduoda duoklę bendruomenei, kuri yra pagrindinis klubo variklis. Jau ne pirmus metus vykdome šią gražią akciją ir labai džiaugiamės, kad mūsų sirgaliai prie jos prisideda vis gausiau. Dovanėlės tikrai suteiks labai daug džiaugsmo vaikams“, – Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Tarp dovanų – vaikams daug džiaugsmo sukeliantys žaislai, stalo žaidimai, drabužiai, higienos prekės ar kiti įvairaus pobūdžio daiktai.

Visas sirgalių surinktas dovanas ir „Žalgirio“ organizacijos atributiką į „Mamų uniją“ pristatė bei pirmuosius sutiktus vaikus artėjančių švenčių proga pasveikino Lietuvos čempionų talismanas Žalgirinis.

Kauno „Žalgirio“ organizacija komandos gerbėjus prie tokio pobūdžio akcijų kviečia prisidėti ir toliau. Prie onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gerovės bei kitų „Mamų unijos“ projektų prisidėti galima paspaudus čia.

Komentarai