Dėmesio!!! Jau prasidėjo prekyba „Žalgirio“ abonementais 0

Kauno „Žalgiris kasmet visus sirgalius ir krepšinio mėgėjus  kviečia skirtingu šūkiu bei pasikeitusiu veidu. Šį sezoną „Žalgiris“ ne tik kvies – šį sezoną „Žalgiris“ IŠSUKS IR NEPALEIS.  Ištraukti iš rutinos, kilstelti, praplėsti horizontą, padėti pasiekti žvaigždes  – toks šiemet yra pagrindinis „Žalgirio“ tikslas. Tačiau jis bus pasiektas tik tuomet, jei žalgiriečiams padės pilnutėlė Kauno sporto halė. Jūs esate svarbiausia šio  proceso dalis. 

Todėl nuo rugsėjo 23 iki spalio 22 dienos kviečiame visus įsigyti  2006/07 m. sezono „Žalgirio“ abonementus, su kuriais galėsite stebėti visas „Žalgirio“ kovas LKL ir BBL lygoje (įskaitant ir finalines LKL dvikovas), visas Eurolygos reguliariojo sezono dvikovas ir Lietuvos krepšinio federacijos taurės rungtynes bei „Žalgirio“ dukterinės komandos pasirodymą NKL čempionate. 

.Kodėl verta įsigyti „Žalgirio“ abonementą?

Pigiau (pirkdami abonementą Jūs sutaupysite nuo 150 Lt ir daugiau)

Patogiau (visos rungtynės bus tiesiog tavo kišenėje, o pamėgta vieta tribūnose – neužimta)

Naudingiau (nuolaidos į tolimesnius Eurolygos etapus;  dovanėlė)

„Žalgirio“ abonementų kainos – nuo 280 iki 750 Lt

Perkant didesnį abonementų kiekį taikomos nuolaidos. Praėjusio sezono “Žalgirio” abonementų turėtojams  taikomos nuolaidos. Visiems abonementų turėtojams nuolaidos bus taikomos ir ateityje. Su „Žalgiris MasterCard“ mokėjimo  kortele taikoma 10 procentų nuolaida.

Abonementus galima įsigyti  „Žalgirio“ kasoje (Kauno sporto halė, Perkūno al. 5, Kaunas)
McDonald’s restorane, (Savanorių pr. 321A, Kaunas) ir  BILIETAI.LT kasose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose bei internetu http://www.bilietai.lt/.

O taip  – specialūs pasiūlymai įmonėms ir organizacijoms („Kolegų komanda“, „Verslo klasė“) 

(Išsamesnė informacija – tel.: (8-37)459155, el.paštu: tickets@zalgiris.lt; http://www.zalgiris.lt/, skiltyje “Bilietai” )

O kartu su abonementų prekyba startuoja ir  „Žalgirio“ reklaminis klipas, apie kurį sutiko pašnekėti „Žalgirio“ krepšinio klubo vadybininkas, idėjos ir naujojo įvaizdžio autorius Kęstutis Brazdžiūnas

 Idėjos kilmė ir pagrindinė mintis

Man norėjosi, kad tai būtų žmogiškas,  jausminis kreipimasis į visus krepšinio mylėtojus, kuriame  atsiskleistų  žmogiškoji žalgiriečių pusė –  jausminė, emocinė. Šiame reklaminiame klipe žalgiriečiai atsako į gana filosofinį klausimą –  „kas tai yra krepšinis“. Jų atsakymuose turėjo būti pavartoti ir du naujojo „Žalgirio“ šūkio žodžiai – išsuks – nepaleis. Taigi visi žaidėjų  pamąstymai buvo tik su minimaliomis mano korekcijomis ir rekomendacijomis. Žalgiriečiai iš tikrųjų  kalbėjo labai nuoširdžiai.

Priežastis

Šis vaizdo klipas startuoja kartu su abonementų prekyba ir bus „Žalgirio“ reklaminės kampanijos dalis. Tačiau jis turėtų ne tik paskatinti žmones  įsigyti „Žalgirio“  abonementus, bet ir  suprasti, pamilti, išgirsti  „Žalgirį“.  Krepšininkams žiūrovas yra labai svarbus, ypatingai jauniems žaidėjams. Be žiūrovo jie negautų satisfakcijos, to emocinio užtaiso, kuris reikalingas pergalėms.

Kūrybos procesas

Reklaminiame klipe panaudota foninė muzika  skatina susimąstyti ir atspindi žalgiriečių būseną – ramią minties akimirką. Todėl klipo fone yra dangus, plaukiantys debesys, simbolizuojantys susikaupimą, tarsi transo būseną. Iš pradžių pamatysite tik krepšininkų nugaras – tą akimirką jie yra tarsi pakilę nuo kasdienybės, pamiršę visas problemas, rūpesčius ir darbus – tai sakralumo momentas, kurio metu klipo herojai  atsako, kas jiems yra krepšinis.

 Aplinkybės

Reklaminis klipas bus transliuojamas TV3 televizijos kanalu, kuris ir šį sezoną tradiciškai rodys Kauno „Žalgirio“ pasirodymą Eurolygoje. Iš pradžių galėsite pamatyti pirmuosius tris herojus – „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Ainarą Bagatskį, žaidėjus Vidą Ginevičių ir Joną Mačiulį.Vėliau prie jų prisidės dar mažiausiai trys žalgiriečiai. Reklaminį klipą per TV3 televiziją galėsite matyti iki abonementų prekybos pabaigos, t.y., iki spalio 22  dienos. Kadangi neturime labai daug reklaminio laiko, televizijos vadovų prašysime, jog šis klipas būtų rodomas geriausiu laiku – nuo 19 iki 22 val.

Kai už lango darysis šalta, pas mus bus karšta kaip pragare.

Komentarai