„Žalgirio“ Klubo nariai apsilankė komandos treniruotėje (VIDEO) 0

Šeštadienį, lapkričio 13 d., Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai apsilankė „Žalgirio“ treniruočių centre, kur ne tik stebėjo komandos treniruotę, bet ir bendravo su žalgiriečiais bei išsamiau susipažino su ekipos virtuve.

Gyvai stebėti legendinės Kauno komandos treniruotę į „Žalgirio“ treniruočių centrą Petrašiūnuose šeštadienio rytą sugužėjo apie šimtas Klubo narių. Kadangi tai buvo viena iš dviejų šeštadienio treniruočių, Aco Petrovičius nebuvo linkęs kankinti krepšininkų. Juolab – sekmadienį „Žalgirio“ laukė VTB Vieningosios lygos rungtynės su Talino „Kalev“.

Puikiai nusiteikę žaidėjai pirma gerai apšilo, o vėliau atliko tiek fizinius pratimus, tiek dirbo su kamuoliu. Pasibaigus treniruotei žaidėjai nepamiršo ir Klubo narių, kuriems aktyviai dalino autografus bei įsiamžino bendrose nuotraukose.

„Tai – pagirtina iniciatyva. Manau, jog viską pamatyti iš arti, savo akimis, yra kur kas įdomiau, nei skaityti žiniasklaidoje ar matyti per televiziją. Džiugu, jog Klubas sėkmingai gyvuoja ir plečiasi“, – kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Džiugių emocijų neslėpė ir Klubo narys Valentas Pilionis: „Šis apsilankymas paliko didelį įspūdį. Pamatėme iš arčiau, kaip treniruojasi žalgiriečiai, kokias puikias sąlygas jie turi besiruošdami rungtynėms. Smagu, kad visų mūsų komanda kiekvieną dieną jaučiasi komfortiškai“.

Ne mažesnį Klubo narių susidomėjimą nei pati treniruotė sukėlė ir ekskursija po treniruočių centrą. Čia Klubo nariai sužinojo keletą šventų žalgiriečių taisyklių bei savo akimis išvydo visą komandos virtuvę – pradedant „Žalgirio“ rūbine ir baigiant video peržiūrų kambariu.

Kauno „Žalgirio“ Klubo veikla plečiasi. Šį sezoną Klubo nariai savo iniciatyva vykdys socialinę akciją, kurios metu lankysis vaikų namuose bei kartu su mažaisiais žalgiriečių gerbėjais vyks į Kauno sporto halę stebėti „Žalgirio“ rungtynių.

Komentarai