G.Krapikas: „Sieksime revanšo“ 0

Gabrielė Miknevičiūtė, Krepsinis.net

Vilniaus „Lietuvos rytas“ namuose iškovojo pirmąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalyje. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai 90:85 po permainingos kovos nugalėjo Kauno „Žalgirio“ krepšininkus ir serijoje iki dviejų pergalių išsiveržė į priekį 1:0.

Po rungtynių kauniečių vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas pernelyg neliūdėjo, o tiesiog buvo nusiteikęs atsirevanšuoti pirmadienį Kaune vyksiančioje dvikovoje.

„Noriu pasveikinti varžovus su pirmąja pergale pusfinalyje. Dabar ruošimės kitoms rungtynėms ir sieksime revanšo“, – rungtynes komentavo „Žalgirio“ strategas.

Kaltų ieškoti G.Krapikas taip pat neskubėjo. Pasak jo, pralaimėjimas reiškia, jog visa komanda atliko viską ne iki galo.

„Dėl pralaimėjimo vieno žaidėjo tikrai nesiruošiame kaltinti, dar laukia kitas mačas, kuriame, tikimės, viskas bus kitaip. Jei pralaimėjome, reiškia, kažko neatlikome ar atlikome negerai“, – kalbėjo strategas.

Šiose rungtynėse fantastiškai pasirodė Darius Songaila – per 30 minučių jis pelnė 28 taškus ir surinko 34 naudingumo balus, taip atvesdamas „Lietuvos rytą“ į pergalę.

„Vilniečiai laimėjo ne tik dėl to, jog puikiai žaidė D.Songaila. Žinoma, jis žaidė nuostabiai, kaip savo amžiaus – kietai ir su energija. Tačiau D.Songaila pakėlė komandos pasitikėjimą, jis iš tiesų buvo vienas pergalės kalvių“, – pagyrų 36-erių krepšininkui negailėjo specialistas.

Komentarai