„Žalgiris“ triukšmingai pasveikintas Kauno rotušės aikštėje (VIDEO) 0

DELFI.lt

Kauno „Žalgiris“ 4:2 laimėjo LKL finalo seriją prieš Klaipėdos „Neptūną“ ir apgynė Lietuvos čempiono vardą. Iškart po paskutinių finalo serijos rungtynių žalgiriečiai pasuko į rotušės aikštę, kur atidavė duoklę sirgaliams.

Penktadienio vakarą žalgiriečiai užtikrintai 88:72 įveikė uostamiesčio klubą ir liko LKL čempionų soste.

Po bene kiekvienų rungtynių žalgiriečiai dėkojo savo ekipos sirgaliams, kurie nuo ekipos nenusisuko ir sunkiausiu komandai metu.

„Reikia padėkoti visiems klubo žmonėms ir masei sirgalių, kurie mus labai palaikė. Iš labai sunkios padėties po reguliaraus sezono savo vyrams pasakiau, kad mes savo tikslų neatsisakome ir tai pasiekėme“, – po lemiamos pergalės teigė „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

Penktadienio vakarą rotušės aikštėje „Žalgirį“ sveikino keli tūkstančiai sirgalių, kurie traukė pergalės dainas, skandavo „žalia balta, žalia balta“ ir kitas skanduotes.

Didžiojoje rotušės aikštėje žalgiriečius trumpai pasveikino Kauno vadovai, vėliau žaidėjai dėkojo sirgaliams iš rotušės balkono.

„Šiandien mes esame Nr. 1. Ir jūs šiandien esate Nr. 1“, – į sirgalius kreipėsi Artūras Gudaitis. Kiti žalgiriečiai išgirdę jaunojo krepšininko kalbą juokavo, kad kituose rinkimuose savo balsą atiduos būtent už A.Gudaitį.

Vėliau žalgiriečiai iš balkono laistė šampaną, mėtė sirgaliams komandos atributiką ir Kauno vėliavas.

Sutikimas truko kiek daugiau nei pusvalandį. Vėliau „Žalgiris“ pergalę šventė „Nautilus“ laisvalaikio namuose.

Komentarai