Prasidėjo visuotinė prekyba Kauno „Žalgirio“ sezono abonementais 0

Kauno „Žalgirio“ gerbėjai su nekantrumu laukia jubiliejinio legendinės komandos sezono. Į septyniasdešimtmetį minėsiančio klubo oficialias rungtynes nuo rugpjūčio 12 d. sezono abonementus gali įsigyti visi norintys.

Komandos sudėtį „Žalgirio“ vadovai ir treneriai baigė komplektuoti sudarydami sutartis su NBA duonos ragavusiais gynėjais Maaliku Waynsu ir Jamesu Andersonu. Į Gintaro Krapiko vadovaujamą ekipos trenerių štabą taip pat priviliotas ir šlovingą krepšininko karjerą baigęs Šarūnas Jasikevičius.

„Abonementą įsigyju kiekvieną vasarą nuo pat „Žalgirio“ arenos atsidarymo. Praėjusį sezoną su draugais visuotinės prekybos pradžioje pakeitėme savo vietas į labiau patinkančias, o šiemet abonementą reikėjo tik prasitęsti. „Žalgirio“ arena – didelė, todėl, manau, ir šiemet gerbėjai turės iš ko pasirinkti. Labai sveikintinas žingsnis, kad į abonementą jau yra įskaičiuotos ir „Top 16“ etapo rungtynės. Tikiu, kad su tokia sudėtimi ir mūsų palaikymu komanda ten tikrai pateks“, – sakė ištikimas „Žalgirio“ gerbėjas Marius Petrauskas.

Kauno „Žalgirio“ klubui ir jo sirgaliams artėjantis sezonas bus ypatingas. 1944 m. įkurtas „Žalgiris“ švęs 70-ies metų gimtadienį. Pagrindinė šio sezono naujovė: į abonementą įskaičiuotos Kauno „Žalgirio“ rungtynės Eurolygos „Top 16“ etape arba Europos taurės turnyre. Lietuvos čempionų gerbėjams gruodžio mėnesį nebereikės gaišti laiko ir papildomai pratęsinėti abonemento – nuo šiol į visas oficialias žalgiriečių rungtynes „Žalgirio“ arenoje bus galima patekti su sezono abonementu.

Be to, šiais metais įsigiję abonemento kortelę galės pamatyti ir daugiau krepšinio rungtynių, nes Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajame sezone bus žaidžiami keturi ratai. Tai reiškia, kad kiekvieną varžovą žalgiriečiai savo namų arenoje priims po du kartus.

Šį sezoną visi „Žalgirio“ gerbėjai gaus naujas abonemento korteles. Jų savininkai sulauks specialių privilegijų, pasiūlymų ir nuolaidų „Žalgirio“ partnerių siūlomoms paslaugoms.

Įsigyti abonementus galima „Žalgirio“ arenos kasoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50) bei internetu. Atsiskaityti internetu galima naudojantis „Swedbank“, SEB ir DNB bankų paslaugomis.

Komentarai