Žalgiriečiams – vardiniai „D Rose 5 Boost“ bateliai (VIDEO) 0

Spalio mėnesį visame pasaulyje prekyboje pasirodė naujieji Čikagos „Bulls“ krepšininko Derricko Rose‘o vardiniai bateliai „D Rose 5 Boost“. „adidas“ pirmą kartą krepšinio bateliuose per visą pado ilgį panaudojo „Boost“ amortizacijos technologiją, iki šiol matytą bėgimo bateliuose. Vardinius D.Rose‘o batelius išbandė ir „Žalgirio“ komandos žaidėjai.

„D Rose 5 Boost“ pristatymo video klipą galima peržiūrėti čia.

Pažymi ir mažą tikimybę, ir padėką šeimai

Praėjusį NBA sezoną vos 10 rungtynių sužaidęs D.Rose‘as likusią sezono dalį turėjo praleisti dėl traumos. Į stipriausią pasaulio lygą krepšininkas šiemet sugrįžo su trenksmu – motyvuojančios D.Rose‘o gyvenimo detalės pirmą kartą įamžintos vardinių batelių dizaine.

Pavyzdžiui, kulkšnies srityje esantis skaičius 1,7 % primena apie mažą tikimybę, kad Čikago „Bulls“ komandai 2008 m. galėtų atitekti pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas. Tačiau ši tikimybė pasitvirtino – Čikagos klubas laimėjo loterijoje ir pirmuoju šaukimu pasirinko D.Rose‘ą. Taip pat ant „D Rose 5 Boost“ batelių pado priekinės dalies įspausti krepšininko mamos Brendos ir Derricko sūnaus PJ vardai.

Spalio viduryje „adidas“ pristatė ir atnaujintos spalvinės gamos „D Rose 5 Boost“ versiją pavadinimu „Ežeras“ (The Lake). Nuo Čikagos neatsiejamam simboliui Mičigano ežerui dedikuoti bateliai pasižymi metaliniu, žalsvai mėlynu dizainu.

„D Rose 5 Boost“ gerai vertina ir Lietuvos krepšinio žvaigždės

Spalio 21 d. vardinius D.Rose‘o batelius Žalgirio arenoje išbandė ir trys „Žalgirio“ komandos krepšininkai – Vytenis Lipkevičius, Lukas Lekavičius ir Jamesas Andersonas. Apsiavę juos žalgiriečiai vienbalsiai pripažino, kad ant parketo jaučiasi labai patogiai.

„Iš tikrųjų tik užsidėjęs „D Rose 5 Boost“ ir žengęs pirmus žingsnius pajutau skirtumą – pėdai labai minkšta, bateliai suteikia itin patogią atramą. Labiausiai vertinu tai, kad nereikia laiko adaptacijai, apsiavęs iš karto galiu lėkti į treniruočių aikštelę ar net į varžybas“, – sako V.Lipkevičius.

Rungtynėse dėvėti „D Rose 5 Boost“ batelius planuoja L.Lekavičius, Edgaras Ulanovas, Vaidas Kariniauskas ir Donatas Tarolis.

Krepšinio bateliuose – „Boost“ technologija

„adidas“, kurdama „D Rose 5 Boost“, pirmą kartą krepšinio batelių linijoje „Boost“ amortizacijos technologiją panaudojo per visą pado ilgį. „Boost“ technologija – tai tūkstančiai suspaustų kapsulių, kurios pėdai suteikia minkštą ir patogią atramą, taip pat padeda efektyviai kaupti ir panaudoti judesio energiją.

„Su „Boost“ amortizacija šie vardiniai bateliai be konkurencijos yra mano mėgstamiausi. Su jais žaidžiu jau kelis mėnesius, bet kiekvieną kartą apsiaudamas batelį jaučiuosi, lyg dėvėdamas jį pirmą kartą. Tai pati patogiausia kada nors mano nešiota krepšinio avalynė. Dabar net neįsivaizduoju, kaip galėčiau žaisti su bateliais be „Boost“, – „D Rose 5 Boost“ pristatyme kalbėjo D.Rose‘as.

„Boost“ technologija krepšinio bateliuose su geriausiais NCAA ir NBA žaidėjais buvo testuojama ilgiau nei metus. Atletai varžėsi itin intensyviose treniruotėse, kurių metu išbandė simuliacines žaidybines situacijas. Žaidėjų atsiliepimai apie „Boost“ technologiją ir batelių suteikiamą patogumą aikštelėje buvo tik teigiami.

Apie „adidas basketball“:

Daugiau nei 60 metų „adidas“ kuria novatoriškus produktus geriausiems pasaulyje krepšininkams. Su „adidas“ produktais žaidžia tokios šiandieninės krepšinio žvaigždės kaip D.Rose‘as, Dwightas Howardas, Candace Parker, Timas Duncanas, Damianas Lillardas ir Johnas Wallas. 2006 metų balandį „adidas“ ir NBA pasirašė 11 metų pasaulinę partnerystės sutartį, pagal kurią „adidas“ tapo oficialiu aprangos ir avalynės tiekėju NBA, WNBA, NBA plėtros lygoms nuo 2006-07 metų sezono.

###

Daugiau informacijos apie „adidas basketball“ rasite news.adidas.com, adidas Basketball Facebook puslapyje, www.adidasbasketball.com arba Twitter ir Instagram paskyrose @adidasHoops su žyma #Boost.

Komentarai