Lemiamą metimą pataikęs J.Andersonas: „Tai buvo visos komandos nuopelnas“ 0

Edgaras Pulkovskis, Krepsinis.net

Kauno „Žalgirio“ komandą nuo tragedijos Eurolygoje išgelbėjo Jamesas Andersonas. Amerikietis pelnė du taškus su pražanga ir išplėšė ne tik pergalę (80:79), bet ir bilietą į „Top 16“ etapą.

„Eilinė diena biure“, – juokėsi 26 taškus pelnęs gynėjas.

„Tai buvo komandos nuopelnas, nes mes atsilikinėjome, bet nepasidavėme. Žinojome, kad mes turime viską pamiršti ir laimėti. Tai ir padarėme. Turėjau gerą galimybę ir ja pasinaudojau“, – surimtėjęs kalbėjo J.Andersonas.

J.Andersonas teigė, kad žalgiriečiai nežinojo, jog „Unics“ pralaimėjo ir jiems yra būtina pergalė, norint žengti į kitą etapą: „Sužinojome tik po rungtynių. Mes galvojome tik apie pergalę. Nuo pat savo atvykimo čia turėjau tikslą padėti komandai patekti į „Top 16“ etapą ir džiaugiuosi, jog tai padarėme.“

Paskutinį metimą su varžovo pražanga pataikęs J.Andersonas dalį nuopelnų skyrė ir komandos draugams, kurie sukūrė situaciją, leidusią įmesti lemiamus taškus.

„Treneris sakė, kad kamuolys turi atitekti man. Komandos draugai man suteikė erdvės, aš prasiveržiau ir pataikiau“, – sakė pašnekovas.

Komentarai