Penktadienį Žalgiris TV eteryje – E.Ulanovas, W.Cherry, J.Pargo ir D.Smithas 0

Eurolygos „Top 16“ etapas įsibėgėja. Sausio 23 d. ant „Žalgirio“ arenos parketo žengs Eurolygos čempionai – Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkai, kuriems iššūkį mes Kauno „Žalgiris“.

Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Artėjant šio sezono antrajam „Top 16“ susitikimui „Žalgirio“ arenoje, po du abiejų varžovų krepšininkus tradiciškai buvo galima išvysti tiesioginėje transliacijoje.

Po rytinės „Žalgirio“ treniruotės Žalgiris TV studijoje su žiūrovais bendravo puolėjas Edgaras Ulanovas ir įžaidėjas Willas Cherry.

Po interviu su žalgiriečiais transliaciją pratęsė pokalbiai su Tel Avivo „Maccabi“ lyderiais. Iš Maskvos CSKA į Izraelį persikėlęs J.Pargo, jau yra vilkėjęs „Maccabi“ marškinėlius 2010-2011 m. Tada jis lankėsi ir Kaune bei įspūdingu dėjimu per žalgirietį Mirzą Begičių sukūrė vieną gražiausių to sezonų epizodų. Jo ir buvo pasiteirauta, ar J.Pargo prisimena šį epizodą.

Šį sezoną J.Pargo ir vėl yra vienas pagrindinių „Maccabi“ žaidėjų. „Top 16“ etape jis pirmauja visoje lygoje pagal rezultatyvius perdavimus (vid. po 7,3). J.Pargo taip pat renka po 13,3 taško ir atkovoja po 4,7 kamuolio.

Kitas Žalgiris TV pašnekovas D.Smithas šį sezoną jau yra sulaukęs ir Eurolygos klubų vadovų dėmesio. Kartu su žalgiriečių Jamesu Andersonu jis pasidalijo antrąją vietą geriausio Eurolygos lengvojo krašto rinkimuose. D.Smithas yra rezultatyviausias ir naudingiausias „Maccabi“ žaidėjas Eurolygoje ( vid. po 15,8 tšk. ir po 17,7 naud. bal.).

„Žalgirio“ ir „Maccabi“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai