LKL: „Žalgiris“ sukūrė net pusę gražiausių savaitės epizodų (VIDEO) 0

Praėjusi savaitė Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) Kauno „Žalgiriui“ buvo sėkminga. Lietuvos čempionai pratęsė pergalių seriją iki 23-jų nugalėdami ambicingus Alytaus „Dzūkijos“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubus bei dar labiau įsitvirtino turnyrinės lentelės viršūnėje.

Kaip įprasta kitos savaitės pradžioje LKL pristatė gražiausių epizodų TOP-10. Šįkart dvidešimtosios savaitės rinkinyje dominuoja žalgirietiški epizodai – jų net 5.

Devintoje vietoje įsitaisęs įspūdingą šuolį pademonstravęs ir „Pieno žvaigždžių“ legionieriaus metimą galingai nupūtęs Jamesas Andersonas.

Neįvertintas neliko ir septintą vietą užėmė „Žalgirio“ lyderio J.Andersono gražus dėjimas po ne ką mažiau nuopelnų nusipelniusio Siimo-Sanderio Vene perimto kamuolio ir tikslaus rezultatyvaus perdavimo rungtynėse prieš „Dzūkijos“ komandą.

Antroje TOP-10 dalyje dar daugiau žaliai-baltų atspalvių: penkta vieta buvo įvertintas nesustabdomas Artūro Gudaičio prasiveržimas pasibaigęs triuškinančiu dėjimu su pražanga, o laipteliu aukščiau J.Andersono įspūdingas aikštės matymas, vainikuotas Tomo Dimšos skrydžiu.

Gražiausiu epizodu be konkurencijos buvo pripažintas jau dabar „metų“ dėjimu tituluojamas monstriškas A.Gudaičio dėjimas per Alytaus ekipos žaidėją Artūrą Jomantą.

Komentarai