Ketvirtadienį Žalgiris TV eteryje – J.Andersonas, A.Gudaitis, J.Mačiulis ir J.Carrollas 0

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje Kauno „Žalgirio“ komanda rungtynėmis su Madrido „Real“ užbaigs Eurolygos „Top 16“ etapo pirmąjį ratą. Iki šio mačo likus kelioms valandoms Žalgiris TV žiūrovų dėmesiui siūlo pokalbius su abiejų ekipų krepšininkais.

E grupės septintojo turo susitikimas tarp Lietuvos čempionų ir ispanų karališkojo klubo tuo pačiu bus ir Eurolygos savaitės rungtynės. Maža to, prieš pat rungtynių pradžią iškilmingoje ceremonijoje Šarūnui Jasikevičiui bus suteiktas Eurolygos legendos titulas.

Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Šį kartą tiesioginėje transliacijoje buvo galima išvysti žalgiriečius Jamesą Andersoną ir Artūrą Gudaitį. Su žiūrovais jie bendravo po rytinės „Žalgirio“ treniruotės – 11.35 val.

Tik pačiose rungtynių išvakarėse į Kauną atvykę Madrido „Real“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje surengė vienintelę treniruotę. Būtent prieš tai į Žalgiris TV studiją užsuko Jonas Mačiulis, antradienį šventęs savo trisdešimtąjį gimtadienį.

Kartu su juo mintimis dalinosi ir Jaycee Carrollas. Vieno taikliausių Europoje žaidžiančių krepšininkų buvo pasiteirauta ne tik apie artėjančią dvikovą su „Žalgiriu“, bet ir kas, jo nuomone, yra artėjančio NBA snaiperio konkurso favoritas.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynių pradžia – 20.00 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai