„Žalgirio“ Garbės Klubas dovanojo emocijas vaikų globos namų auklėtiniams (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai tęsia vykdomą socialinę akciją ir šį kartą pradžiugino vaikus iš Viešvilės globos namų. Draugystė su Viešvilės vaikų globos namais prasidėjo nuo pat „Žalgirio“ Garbės Klubo įsikūrimo, pirmuoju Klubo narių apsilankymu namuose.

„Tradiciškai stengiamės prisidėti prie „Žalgirio“ Garbės Klubo veiklos. Šešti metai, nuo pat Garbės Klubo įsteigimo, atvežame Viešvilės vaikų globos namų auklėtinius į „Žalgirio“ areną. Esam lankęsi ir Kauno sporto halėje dar iki 2011-ųjų arenos atidarymo. Kasmet stengiamės tęsti šią tradiciją, kad vaikai pasižiūrėtų rungtynes. Tenka matyti jau ir užaugusią kartą, kurie jau tapo „Žalgirio“ sirgaliais – vadinasi šis projektas duoda matomos naudos. Atvykusius vaikus sudomina krepšinis, „Žalgiris“ ir jie tampa fanais visam gyvenimui“, – kalbėjo vienas pirmųjų „Žalgirio“ Garbės Klubo narių, jurbarkiškis Darius.

Kadangi vaikai jau ne pirmą kartą lankėsi „Žalgirio“ arenoje, įprastinę ekskursiją po areną pakeitė žaidimai „Žalgirio“ treniruočių salėje. Trys žaidimo „Karavanas“ finalistai iškovojo teisę dalyvauti analogiškame žaidime didžiojoje salėje ilgosios pertraukos metu. Vienas jų pasiekė finalą ir tik jame nusileido, užimdamas antrąją vietą.

„Šiandien atvykome į „Žalgirio“ areną. Labai patiko rungtynės – buvo tikrai įspūdingos, viršijo mūsų lūkesčius. Teko žaisti žaidime „Karavanas“ ir laimėjau antrą vietą. Labai smagiai praleidome laiką“, – kalbėjo Viešvilės vaikų globos namų auklėtinis Eligijus.

Didelį įspūdį vaikams kas kartą palieka ir galimybė sudalyvauti komandų pristatyme prieš rungtynes, o po rungtynių – nusifotografuoti su žalgiriečiais.

„Visada smagu pradžiuginti vaikus, priversti juos nusišypsoti. Čia krepšinio šalis ir svarbu, kad jie atvyksta palaikyti mūsų – mes labai vertiname šį jų palaikymą“, – po rungtynių sakė žalgirietis Jamesas Andersonas, kuris šį sezoną yra ir socialinės programos „One Team“ ambasadorius.

Šį sezoną „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai dar planuoja apsilankyti dviejuose vaikų globos namuose, o jų auklėtinius tradiciškai pasikviesti į rungtynes.

„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daug privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus.

Daugiau informacijos gausite ir į Garbės Klubą įstosite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai