Žalgiris TV eteryje – P.Jankūnas, J.Andersonas, B.Marjanovičius ir M.Williamsas 0

Artėjant Kauno „Žalgirio“ atsisveikinimui su šio sezono Eurolygos varžybomis, Žalgiris TV į studiją pasikvietė komandos kapitoną Paulių Jankūną ir gynėją Jamesą Andersoną. Žalgiriečiai tiesioginiame eteryje atsakė į aktualiausius klausimus, o juos studijoje pakeitė dar vienas puikiai „Žalgirio“ gerbėjams pažįstamas krepšininkas – Bobanas Marjanovičius iš Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos.

Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Penktadienį „Žalgirio“ arenoje Kauno „Žalgiris“ priims turnyrinės lentelės kaimynus „Crvena Zvezda“ krepšininkus.

Rungtynių dienos rytą po du abiejų varžovų krepšininkus tradiciškai buvo galima išvysti tiesioginėje transliacijoje. Iš pradžių su žiūrovais bendravo žalgiriečiai P.Jankūnas ir J.Andersonas. Jie atsakė į laidos vedėjo ir oficialaus „Žalgirio“ Facebook puslapio gerbėjų klausimus.

Pastarųjų dviejų sezonų Belgrado „Crvena Zvezda“ klubo sėkmė būtų sunkiai įsivaizduojama be nesustabdomo vidurio puolėjo B.Marjanovičiaus žaidimo. Net aštuoniose šio sezono Eurolygos rungtynėse B.Marjanovičius rinko po 30 ar daugiau naudingumo balų – jo statistiniai vidurkiai yra be abejonės geriausi Eurolygoje. Bobanas yra pirmas pagal naudingumo balus (vid. po 25,5 per rungtynes) ir pagal atkovotus kamuolius (po 10,4 atk. kam.) bei antras – pagal rezultatyvumą (po 16,9 tšk.).

Praėjusią savaitę B.Marjanovičius driokstelėjo Berlyne, kur pasiekė savo karjeros Eurolygoje rezultatyvumo ir naudingumo rekordus, surinkdamas atitinkamai 27 taškus ir 40 naudingumo balų. Prieš mėnesį pergalingoje dvikovoje su Tel Avivo „Maccabi“ jis atkovojo net 17 kamuolių.

Būtent B.Marjanovičius prieš savo komandos treniruotę „Žalgirio“ arenoje užsuko į Žalgiris TV studiją. Be jo, ten apsilankė ir pagrindinis „Crvena Zvezda“ įžaidėjas Marcusas Williamsas.

„Žalgirio“ ir „Crvena Zvezda“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai