Sekmadienį „Žalgirio“ areną šildė „Šeimų diena“ (VIDEO) 0

Sekmadienį Kauno „Žalgiris“ pirmą kartą šiame sezone pelnė šimtąjį tašką ir „Tete-a-Tete Casino-LKL“ rungtynėse nepaliko net menkiausios vilties svečiams iš Pasvalio, „Pieno žvaigždžių“ krepšininkams (103:74).

Teigiamas emocijas ir gerą nuotaiką dovanojo ne tik galingai žaidę žalgiriečiai, bet ir „Žalgirio“ arenoje vykusios „Šeimų dienos“ atrakcijos.

Sekmadienio rungtynės, kaip ir prieš 3 savaites vykęs mačas su Klaipėdos „Neptūnu“, buvo paskelbtos šeimų diena. Į „Žalgirio“ areną sugužėję sirgaliai su savo artimaisiais karštai palaikė „Žalgirio“ krepšininkus, o patys pertraukėlių metu turėjo progą išmėginti savo jėgas krepšinio aikštelėje.

Vietoje įprastų žaidimų, šį kartą į draugišką kovą stojo patys mažiausieji „Žalgirio“ gerbėjai. Padedami tėvelių ar senelių jie dalyvavo įvairiuose konkursuose ir linksmai leido laiką.

Taip pat nebuvo pamiršti ir projekto „Žalgiris“ – tavo mokykloje“ dalyviai. Po pergale pasibaigusio mačo jie turėjo galimybę iš arčiau pamatyti žalgiriečius. Su gerbėjais bendravę Ianas Vougioukas ir Siimas-Sanderis Vene visiems norintiems dalino parašus bei kartu su jais fotografavosi.

Projektas „Žalgiris“ – tavo mokykloje“ vykdomas jau aštuntus metus iš eilės. Ši žalgiriečių iniciatyva kviečia moksleivius viso sezono metus lankytis „Žalgirio“ namų rungtynėse, o aktyviausios mokyklos mokiniai, besibaigiant mokslo metams, sulauks ypatingos krepšininkų padėkos už aktyvų palaikymą sezono metu – „Žalgirio“ krepšininkai apsilankys jų mokykloje!

Komentarai