Žalgiriečiams kautis aikštėje padės maisto papildų sporte pradininkė „Science in Sport“ 0

Kauno „Žalgiris“ praplėtė savo partnerių ratą. Nuo šiol krepšininkams greičiau atgauti jėgas po sunkių kovų aikštėje padės maisto papildų sporte pradininkė „Science in Sport“ (SiS) įmonė, kuri tapo naujuoju žalgiriečių partneriu.

Daugkartiniai Lietuvos čempionai naudos dviejų rūšių produktus: „SiS GO“ ir „SiS REGO“, kurie leis krepšininkams dar nuožmiau grumtis aikštėje ir paspartins atsigavimą po varginančių kovų.

„Science in Sports“ produkto valdymo direktorius Baltijos šalyse Kristo Reinsalu džiaugėsi bendradarbiavimu su „Žalgiriu“ ir linki komandai sugrįžti į Eurolygos elitą.

„Mes didžiuojamės bendradarbiaudami su „Žalgiriu“. Žinome, kad šis klubas nori pasiekti Eurolygos atkrintamąsias varžybas ir mus tai džiugina. Visi nori naudoti tai, ką vartoja geriausi atletai, tad mūsų produktus Lietuvoje galės įsigyti ir kiti sportuojantys žmonės“, – sakė K.Reinsalu.

Tuo tarpu žalgiriečių fizioterapeuto Vytauto Kailiaus teigimu, tai labai sėkmingas žingsnis: „Mityba yra labai svarbi bet kurioje sėkmingoje komandoje. „Science in Sport“ tiekia labai patikimus, kokybiškus produktas, kas yra labai svarbu mums.“

Prieš 23 metus Didžiojoje Britanijoje savo veiklą pradėjęs „Science in Sport“ yra gerai žinomas specializuotų maisto papildų sportuojantiems bei aktyviai gyvenantiems žmonėms parduotuvių tinklas visame pasaulyje. Ši įmonė visuomet stengiasi tobulėti ir glaudžiai bendradarbiauja su mokslinių tyrimų institutais, sporto mokslininkais bei geriausiais atletais.

Baltijos šalyse „Science in Sport“ petys petin dirba su krepšinio klubais: Talino „Kalev/Cramo“, Tartu „TU/Rock“, futbolo ekipa Talino „FC Flora“ ir Estijos nacionaline tinklinio komanda. Taip pat ši įmonė bendradarbiauja su tokiomis pasaulio sporto žvaigždėmis kaip tenisininkai: Andy Murray ir Maria Šarapova, dviratininkas Markas Cavendishas, o nuo ateinančių metų rems ir šiemet „Tour de France“ laimėjusią dviratininkų „Team Sky“ komandą.

Komentarai