Prieš Eurolygos rungtynes prie „Žalgirio“ arenos vėl veiks fanų zona 0

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje bus sužaistos paskutinės Eurolygos pirmojo etapo rungtynės. Į mačą su Atėnų „Panathinaikos“ komanda atvyksiantys Kauno „Žalgirio“ gerbėjai vėl bus nudžiuginti prie arenos įrengtos fanų zonos.

„Žalgirio“ sirgalių lauks ne tik papuošta arena, šildantis laužas, bet ir kalėdinė nuotaika bei įvairūs konkursai.

Praėjusią savaitę Eurolygos C grupėje rungtyniaujantys „Žalgirio“ krepšininkai pasiekė puikią pergalę išvykoje prieš Barselonos „FC Barcelona“ komandą. Todėl ketvirtadienį gerbėjai galės atsidėkoti žalgiriečiams už gerą žaidimą ir bandys padėti pasiekti dar vieną svarbią pergalę Eurolygoje. Rungtynių su „Panathinaikos“ laimėtojas užsitikrins trečiąją vietą C grupėje, o pralaimėjusi ekipa liks ketvirta.

Prieš rungtynes šalia „Žalgirio“ arenos šventinę nuotaiką sirgaliams kurs fanų zonoje skambėsianti muzika ir renginio vedėjas. Visiems užsukusiems jis pasiūlys sudalyvauti žaidimuose, kuriuose bus galima laimėti „Žalgirio“ ir rėmėjų prizų. Nepaisant atvėsusių orų, savo jėgas krepšinio gerbėjai tradiciškai galės išbandyti metimo į krepšį konkursuose.

Karšti gėrimai padės palaikyti šilumą žaliai baltų sirgalių minioje, o „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis dovanų maiše neturėtų pritrūkti saldumynų patiems mažiausiems Lietuvos čempionų sirgaliams.

Ketvirtadienį fanų zona savo veiklą pradės 18.00 val., o Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ mačas ginčo kamuolio išmetimu startuos 19.45 val.

Komentarai