Jėgų pristigęs „Žalgiris“ sostinėje nusileido „Lietuvos rytui“ 89

Sekmadienio vakarą trečią kartą šiame sezone „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pirmenybėse susitiko Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos. Po dviejų prieš tai patirtų pralaimėjimų šį kartą pajėgesni buvo vilniečiai, kuriems „Žalgiris“ nusileido 72:78 (14:21, 17:21, 18:18, 23:18). Nepaisant nesėkmės, svečiuose žaidusi Kauno ekipa su 18 pergalių ir 2 pralaimėjimais lieka LKL čempionato pirmoje vietoje.

Rungtynių pradžioje po kelių nesėkmingų išpuolių Lietuvos čempionų taškų sąskaitą atidarė tritaškį smeigęs Renaldas Seibutis, po Pauliaus Jankūno bloko į greitą puolimą rezultatyviai nubėgo Mantas Kalnietis – 5:7. Šaltakaujiškai baudas sumetė komandos kapitonas P.Jankūnas, gražiai prasiveržimą užbaigė Edgaras Ulanovas, tačiau taikliai tritaškius šaudė Adas Juškevičius (9:13). Tikslų M.Kalniečio perdavimą įspūdingu dėjimu su pražanga įtvirtino E.Ulanovas, blokais varžovus baudė Ianas Vougioukas – 13:15. Vilniečiai toliau neklydo mesdami iš toli, svečių puolimas strigo, tad pirmą ketvirtį laimėjo sostinės krepšininkai – 14:21.

Antrajame kėlinyje įsibėgėjusio Olivier Hanlano nesustabdė ir pražanga, nugara užtikrintai sužaidė I.Vougioukas, o netaiklų komandos draugo metimą taisė Brockas Motumas – 21:25. I.Vougioukas į statistikos protokolą įpaišė jau trečią bloką, tačiau žalgiriečių puolimas buvo bedantis ir „Lietuvos rytas“ vėl pabandė atitrūkti (21:30). Užsitęsusią tylą nutraukė prie baudų metimų linijos stoję P.Jankūnas ir E.Ulanovas, keturis taškus surinko I.Vougioukas – 28:37. Per likusį laiką iniciatyvos ėmėsi P.Jankūnas, bet pirmaudami į pertrauką, susikrovę dviženklį pranašumą, išėjo varžovai – 31:42.

Trečią kėlinį pradėjo graži ataka, kurios smaigalyje atsidūrė perdavimą atlikęs Lukas Lekavičius ir tritaškį įskraidinęs E.Ulanovas – 34:42. Tiesa, netrukus trečią ir ketvirtą savo tritaškį smeigė A.Juškevičius (34:48). „Lietuvos rytui“ nubrėžus naują rekordinės persvaros ribą (34:40), progas išnaudojo I.Vougioukas ir P.Jankūnas, o puikiai atidirbus gynyboje taškus įsirašė ir šeimininkų minutės pertraukėlę išprovokavo O.Hanlanas – 41:50. Po jos vilniečiai staigiai susigrąžino saugesnį pranašumą (41:55). Nors baudas sumetė O.Hanlanas, varžovai tiesiog pavyzdingai šaudė iš toli ir skirtumas tarp komandų šoktelėjo iki septyniolikos – 43:60. Prieš lemiamą rungtynių atkarpą žalgiriečių padėtį gerino keturis taškus pelnęs M.Kalnietis ir iš vidutinio nuotolio taikliai krepšį atakavęs P.Jankūnas – 49:60.

Ketvirtajame kėlinyje aštriai sužaidė O.Hanlanas, užtikrintą žaidimą tęsė atsilikimą iki vienženklio kirpęs P.Jankūnas – 53:62. Kovingai sužaidęs M.Kalnietis sumetė baudas, tačiau itin nerezultatyvus žaidimas buvo parankus priekyje buvusiai Vilniaus komandai (55:66). Tiesa, Lietuvos čempionai pergalės be kovos atiduoti neketino: laiko veltui prie baudų metimų linijos neleido I.Vougioukas, dvitaškį įmetė Siimas-Sanderis Vene, kamuolį puolime ėmė P.Jankūnas – 61:67. Čia pat vilniečių pozicijas sustiprino tris baudas realizavęs Deividas Gailius (61:70). Intrigos įnešti bandė S.Vene ir keturis taškus surinkęs P.Jankūnas – 67:72. Visgi, sostinės krepšininkai pergalės iš savo rankų nebepaleido ir atsirevanšavo kauniečiams už dvi nesėkmes šį sezoną – 72:78.

„Žalgiris“: P.Jankūnas 22 (6/8 dvit., 9 atk. kam., 2 blk.), O.Hanlanas 13 (5 atk. kam.), I.Vougioukas 11 (4 blk.), E.Ulanovas 9, M.Kalnietis 8 (4 rez. perd.), S.Vene 4, R.Seibutis 3, B.Motumas 2, L.Lekavičius 0, M.Pocius 0, M.Sajus 0.

„Lietuvos rytas“: G.Orelikas 14, M.Lukauskas 13, A.Juškevičius 12 (4/6 trit.), K.Brownas 12 (5 atk. kam., 2 per. kam.), D.Gailius 10 (6 atk. kam.).

Komentarai

  1. baryga

    nu ka reik tiketis kad laimes pries ryta,nors sunku bus po krepsiu :(

  2. sunkiai

    Sunkiai visai nesiklijuoja zaidimas

  3. kaunas

    Nezinau neveikia saro sumastymai

  4. kaunas

    T ruksta u gneles ruksta pociaus jankuno hanlano seibucio neapsiginam

  5. Tadas

    Panasu gausim, nera noro zaisti,vel eilinis bumsejimas.

  6. kaunas

    Jau paleidziam ryta T ruksta deriniu

  7. kaunas

    Nuto bumsejimokaip nera daug tiesiog leidziam ikirst I baudos aikstele

  8. Žalia

    Gal kas turite linka be lago? ar bent zinote ka daryti, kad nelangintu ? Nes neimanoma ziureti… .;(

  9. Zaidzia

    kaip vaikai, jokiu deriniu puolime, o gynybos tai is vis nera. Pataikymas baisus. Dar nei vienas neimete abi baudas is eiles. Baisu ziuret!

  10. gal nuovargis

    Prastai metam b audas atakos nesekmingos gal keliones nuovargis

  11. gal nuovargis

    Neapsigynam nusiteikimo reikia reikia centro

  12. Zaidzia

    Pocius losia uz Vilniu, kazkodel tai. Motumas nemoka net kamuolio varytis, ir Madride ir cia vien zingsnius daro. Lukas is vis nusimuses pataikyma. Kamuoliu nenusiima po savo krepsiu niekas. Baisu ziuret! Turetu gaut malku siandien. Ir tikrai nepasiteisinimas,kad pavarge. Jie profai, tam ir kontraktus pasiraso milijoninius, kad kasdien galetu zaist is visu jegu. Geda ziuret pa kol kas i ju zaidima siandien.

  13. baudos

    Prametem 6 baudas is 18

  14. Zaidzia

    O turejo realiai siandien sutrypt sudryti, po gavimo Madride. Bet kazkaip gaunasi atvirksciai. Matosi, nera uzsivedimo, noro laimet. Tikiuosi Saras per pertrauka isspardys jiems visiems uzpakalius ir prades lakstyt ir zaist visi kaip priklauso antroj rungtyniu pusej.

  15. baudos

    Neratokio zaidimo koks buvo Madride

  16. Tadas

    Taip zaidziantis Zalgiris nelaimi niekada.

  17. nepadeda

    Nepadeda saro uzvedimai

  18. Zaidzia

    Nu bliaa, kam tas Lukas meta, jei klysas yra, jei jam nekrenta siandien. Pyyyze, uzmete tritaskiais sudrytis Zalgiri. Baisu!

  19. Zaidzia

    Bliaaa, negaliu ziuret, kas jiems yraaa?! Tycia laisvi net nemeta i krepsi. Gynyba tuscia. Krahas!

  20. Zaidzia

    Isigande, pasimete, sugniuzdyti zaslgirieciai. Kas jiems yraaaa?! Kaip vaikai, prisisike i kelnes, o ne vyrai!

  21. Darius

    nebesinori žiūrėti, mus triuškina ir net motiejūnas turėtų suprasti, kokią šūdiną sudėtį šiam sezonui surinko. Beje, priminsiu, kad jis buvo labai patenkintas, ypač pasistiprinome, sakė. O skylės visose pozicijose, priekinės linijos beveik visiškai nėra. Jei dabar gautų traum,ą Lopeta iš laikraščio, jiems liktų kamuolauskas, gudaitis, Lavrinovičs, o pas mus iškrito jaftokas, kuris ir taip medinis jau buvo ir viskas, po krepšiu nieko nebeturime pastatyti. Motiejūnai, tu esi beviltiškas diletantas, srėbk dabar, mėgaukis

  22. nepadeda

    Vistiek negereja situacija Lukas tuscias meto pro sali o Dar adas primeta tritaskiu

  23. nepadeda

    Jegu truksta tikpriartejam ir vel paleidziam ryta sakau gal keliones nuovargis

  24. Zaidzia

    Reikia pasimokyt Sarui gynybos is Paceso. Zalgirio gynyba lygi nuliui!

  25. Mantas

    treneriai keiciasi, bet zaidimas toks pat apgailetinas.

  26. nepadeda

    Nenusiemam kamuoliu sakes baisu motumas visai nekovoja kamuolio

  27. Zaidzia

    Pyyyze, imete sudrytis nuzudanti tritaski. Viskas!

  28. baryga

    nu kol zalgirio vadovai nesupras kad zalgiriui zut but reikalingas centras kuris gali kovoti del komoliu ir apsiginti.zalgiris gali pamirsti apie pergales ir lkl ziedus

  29. To Darius

    Sutinku su tamsa visu 100%.

  30. To Darius

    Centro zalgiris neturi, tritaskiniko irgi. Motiejunai,kokia bliaaa cia sudeti supyyysta surinkai siemet?!

  31. reikia centro

    Reikia Centro

  32. top16

    N.a. gal iki primo rato dar isigys ira laiko

  33. Sarai

    Kur gynyba,gynyba ir dar karta gynyba! Kurios dabar nerasta!

  34. top16

    Seibutis nemeta pocius nemeta o r ytas laisvai meta tritaskius

  35. Blia

    Kaip nenusijima kamuoliu po savu krepsiu, net baisu ziuret!

  36. Blia

    Ka tas Vougiukas daro, meta net neziuredamas i kase ir aisku gryba supjauna?

  37. Blia

    Kas tam Pociui, nu visiskas klisius, nei is triju, nei is po kases nebepataiko? Kazkas baisaus.

  38. Blia

    Kas jiems su taiklumu, visiski klisiai, nu net geda ziuret. Baudu nepataiko, is po kases nepataiko, apie tritaskius net nekalbu. Cia Top16 komanda?!

  39. Blia

    Galinga Paceso gynyba sukauste Sara.

  40. Blia

    Nu tas Ulanovas, visad prasizengia pries metanti tritaski, kas jam bliaaaa yraaaa?!

  41. baryga

    labai gera pamoka zalgirio vadovybei pamastyti

  42. Motiejunui

    Kokia cia kiemo komanda surinkai? Supyyysai visai Zalgirio garbe!

  43. Motiejunui

    GEDA,GEDA,GEDA, gauti nuo sudrycio!!!

  44. Gal realiai reikia

    Motiejuna keisti Zalgirio komandoj, nes sis grybas toki pripjove su sudetim,kad net geda but Zalgirio gerbeju!

  45. Koma

    Reikia centro. Žaidimas gyvesnis nei buvo pas tą asilą krapą, bet po krepšiu reikia jėgos Žalgiriui. Manau jei paimtų neblogą centrą bei tą vokietuką dar šiemet. O Šaras šaunuolis, vadovauja tikrai gerai. Sėkmės jam ir visai Žalgirio komandai.

  46. Sarui

    Nu supratai gal,kad laimejo gynyba,o ne puolimas? Be geros gynybos, dar niekas nelaimejo uztikrintai rungtyniu.

  47. per velai susieme

    Davem pasidziaugt o galejo priartet l abiau kai buvo 6 taskai

  48. qwerty

    Pralaimejom musi, bet ne kara. Man dabar besikeiciantis Zalgiris labiau patinka, aisku apmaudu, kad taip nepataikom, tikekimes tai issispres, bet Saro schemos jau plika akim matosi. O vadovam reiketu pasukti galva, kaip priviloti centra, nes dabar tai silpniausia vieta.

  49. Aha

    Prie Krapiko bent jau nuo ryto trajakų sugebėdavo apsigint… Komplektacijoj vienos skylės. Po kaše iškritus Javtokui tiesiog juodoji skylė, nėra snaiperio, nėra žmogaus, kuris savo individualiu meistriškumu patemptų komandą, kai žaidimas nesiklijuoja. Kalnietis, Pocius, Seibutis žiauriai nuvilia, Nu ir dar prie viso to Lekavičius buvo sėkmingai numarintas.

  50. Darius

    motiejūno „ypač sustiprėjusiame“ Žalgiriyje žaidžia 5-6 žmonės. Man kyla klausimas, kada bus sukrauti čemodanai Pociui ir nuvežti į stotį ? Kiek mes dar kentėsime tą lavoną ? GintautaiJ, o gal atsigaus Pociukas ? O kur dingo didysis legionierius Vecvargaragaras, gal jau išsiūstas namo ? Pocius pocium, bet ką daryti su ryža kengūra ? Taigi čia motiejūno favoritas, jo atrastas australopitekas ! Pačėsa daro ką nori, varijuoja sudėtim, gražu žiūrėti, iš Arieliko padaro tai 3, tai 4, Kamuolauską stato tai 4, tai 5, Lopetą išleidžia su Kšyštafsu, Gailių su Runkeliausku, įžaidėjus kaitalioja, Lukauskis mums bėdos daro, o pas mus, padėkokime motiejūnui, išvis nėra ką leisti į aikštelę ! Tai apie kokią taktiką galime kalbėti, jei australopitekas nemoka žaisti krepšinio apskritai ? Sajus išvis LKL lygio netraukia, Pocius nudvėsė, užpirkime jam mišias, žmogui, Seibutį mums atidavė mirusį ir dar damokėjo, tik paimkit. Nėra pas mus kam žaisti. makulatūra tik LKL-e lošia ir tai korekcijas daro, o mums paėmė SAJŲ ! Kas ten per molinės galvos sėdi aparate ?

  51. Na

    Pernai dar smarkiau sutrype sudrytis bet viena karta per sezona, taip kad gloryhunteriai nenusiminkit atsigausim per taure, per finalus, juk sutikit nera tkia stipri komanda kad po penktadienio madride sekmadieni sulostu kaip is natu

  52. Blia

    kaip bebutu apmaudu, bet sudrycio sudetis siai dienai geresne nei Zalgirio. Pas mus tai nei centro, nei snaiperio nera. Saras dar bando is lavonu kazka suregzti, bet kaip tu pasipriesinsi, kai Pacesas gali varijuoti tokia stipria sudetim.

  53. ...

    nu gavom.
    truksta centro arba, bent pasokancio nuo grindu zaidejo
    truksta snaiperio
    matosi, kad kazkokie pavarge
    Saras neturejo laiko parengti strategijai
    is esmes nieko nekeicia turinyrinej lentelej sis pralaimejimas
    del taures manau kausimes kitaip

    daugiau pozityvumo

    p.s. teiseju darbas apgailetinas (ypac gerai matesi per pakartojimus), bet gavom ne del to.

  54. Zalia kurva

    zalia kurva-pidaru spalva pidaru spalva

  55. kaunas

    kaip raso pristigo jegu o palei sara kad zalgiris pradejo runktynes mieguistai

  56. kaunas

    svarbu dar galesim atsigriebt kitoi kovoi

  57. saras

    negalime nieko nurasyti nuovargiui mes turime pakankamai koziriu kad zaistume geriau ir mes tai darysime

  58. To Darius

    Tu esi mažvaikis ir išmyštprotis. Šneki nesąmones, su tom savo nesveikom pravardėm. Reiktų tau per kepenis užmesti, kad myštum krauju kokią savaitę… O šiaip Šaras maladiec, matosi, kad supranta žaidimą. Bet būtinai reikia gero, atletiško centro, o gal dar pavyktų pasiimti J. Dentmoną ir būtų viskas čiki…

  59. motumas

    Motumas visai nepasigyna sunkiai jam klijuojasi zaidimas

  60. Fanas

    Dekui uz sugadinta vakara – tikejausi, kad po sakykim beveik beviltisko prapilimo Madride vyrai bus uzsivede sudryti sudauzyti. Ir nifiga – gynybos apskritai neliko, nors Saras sake, kad ginames gerai, kamuoliu visiskai nesugeba atkovoti, aisktej vaiksto kaip su prisiktais triusikais. Saras siandien irgi padare nemazai liapsusu. Nafik reikejo ta nykstuka Luka tiek laikyti – grybas totalus, gintis nesugeba net ir pries tokio pat ugio zaideja, pataikymas nulis, kodel reikejo tiek marinuoti Hanlana, kuris nors ir klydo siandien daznai, bet bent jau individualiai stiprus. Ir dar kokio velnio tas ryzas aborigenas ganosi aikstej ? Totalus nulis, gynyba jam matyt yra tabu, krepsinio supratimas tiesiogiai arteja prie nulio. Kodel buvo marinuotas Vene (nors irgi grybo uztektinai pripjove) bei kodel vietoj inkaro Luko nenorima isleisti latviuko – tas turi gera ranka, greitas ir ginasi zymiai geriau nei tas gnomas. Kad Karpi reikejo isspirti, tai cia aisku, tik tai reikejo padaryti gerokai anksciau, bet Sarui, dirbusiam su karpiu matesi, kaip statoma gynyba – va cia reikejo gerai pasimokyti kad ir is tokio trenerio parodijos. Ir jau matosi tendencija – jei pirma kelini prapisam, reiskias garantuotai prapisim ir visas rungtynes. Sarui dar aisku mokytis ir mokytis, bet bent jau kai kuriu akivaizdziu klaidu tai tikrai galejo nedaryti. Gaila, kad suteikem sudryciui galimybe manyti, kad jie gali mus nugaleti, o tai gerokai sunkina taures laimejima ir LKL finala (tikiuosi, ten papulsim is pirmos vietos po RS). Siandien kd ir mire sudryti turejom nugaleti.

  61. motiejunas

    Jei motiejunas Stebejo runktynes kasbeko tai turetu susiprast kad reikia centro

  62. To Fanas

    B Y B I S tu ne fanas su tokiom nesąmonėm. Kas toks, esi, kloune? Mink iš čia…

  63. Koma

    Ką chebryte žinot iš centrų, kurie tiktų Žalgiriui?

  64. tegu pasidziaugia audonpadliai

    manau luka perlaike, netiko jis tokiam kietam krepsiniui, be to fizine kova arbitrai ne vienodai traktavo, vilnieciams leido grubiau gintis nei zaliems, patys baudu nepataikem, pralosem kamuolius, ir nuovargis po penktadienio jautesi, letesni buvom, tas ir leme sita maza pralaimejima… po menesio manau parodysime vel jiems kiausus

  65. Fanas atsakiusiam suskiui

    Tu cia pienburni nesiuntinek kur papuola. Atsirado mat laido riteris, kietas cia matyt ackarikas koks susiktas sedi ir musa i kumsti prie kompo.. Tu rungtynes ziuri ar sikna rakineji ? Jei jau ziuri, tai ir matytum, kad Lukas ir kengura totalus nuliai – tik Luka matyt karpis suzlugde, o kengura ir taip nulis buvo. Todel Luko ir nereikejo tiek laikyti aikstej, nes jis nieko nepadaro naudingo, latviukas butu manau zymiai geresnis siandien, o vietoj kenguros ant pakeitimo galejo leisti Vene. Vat cia ir matau Saro liapsusus, bet kaip pradedanciam treneriui tai atleistina. Tik va del gynybos (tiksliau jos beveik nebuvimo) tai nereiketu Saro aukstinti – prie kasio eina kas netingi ir beveik be pasipriesinimo, tas matesi tiek siandien, tiek ir penktadieni. Kamuoliu irgi nebeatsikovojam, nors juos nusiima mazesni zmones. Kad puolima jau kazkiek pakeite – Sarui pliusas, bet taip dirbti gynyboje negalima, todel cia butu minusas. Tikiuosi viskas tik geres, sunku per savaite (cia blogiausia, kad buvo delsiama su karpiu) viska perorientuoti, bet stengtis ir viska taisyti tikrai dar yra kur.

  66. Darius

    tu manęs negąsdink, sūtrauka, geriau dabok savo kepenis, kad neatkratytų. Žalgiryje yra gerbiamų žaidėjų, kaip Jankūnas, tobulėjantis Ulanovas ir Hanlanas, iš gynėjų vienintelis galintis įsivaryti kamuolį po krepšiu, bet čia sąrašą galima ir užbaigti. Nenoriu varyti ant savo komandos žaidėjų, bet ką daryt, jei nervai nelaiko matant ryžą kengūrą arba pocių, kur žmogus sumaišė už kurią komandą žaidžia. Negi negalima buvo sukomplektuoti komandą iš gyvų žmonių, kad nereikėtų keiktis ir chujaiktis po kiekvienų rungtynių ? Išleidžia pocių – komentatorius sako bus greičio. Iš kur bus to greičio, jei pas jį šarnyrai ant garbės žodžio ir greičių dėžė senai užkalus ? Nu gerai, daugiau nerašysiu, kepenas saugosiu, nes rimtai atmuš cha cha. Dėjau ant tavęs, pridurke.

  67. TDaY

    2 rungtynės per 7 dienas ir pristigo jėgų? O tai kaip NBA per savaitę sužaidžia po 4-5 rungtynes?

  68. To Fanas ir Darius

    Na jeigu jau taip norit su manim susipažinti, tai pradžiai užeikit į sporto klubo Baltasis tigras internetinį puslapį ir parašykit, jei sugalvosit ką nors. Gero jums vakaro, berniukai :)…

  69. Fanas suskiui

    o, ackarikas smaukalas karatista vaizduoja ir dar pedikas („berniukai“ :-)). A tai ko nekvieti i kluba, o tik puslapyje parasyneti :-) Baisu ? Ir kuom ten dirbi ? sparingo kriause ? Tau panasu, kad atbaladojo ne tik kepenis, bet ir srebaline. Gydykis, zmogau. Ziauru, kai tokie neadekvatai Zalgirio fanais tampa

  70. Stipinasvideo

    Rungtynių įrašas Youtube (Stipinasvideo)

  71. Darius

    dėde baltasis tigre, mušk kur nori, tik ne į kiaušus :D

  72. real

    Real tai pat pralose atsaideriams netiketai

  73. t

    Kodel niekas nekomentuoja? :)

  74. Martynas

    Pasiseke gaidosams raudoniems,kita karta bus kitaip

  75. nesibaram

    zaliai balti, nesibaram, mane irgi nervuoja tokie fanai kaip Darius, bet yra daug tokiu kurie butent taip pergyvena, tik patarimas geriau jau jus rasykit tiesiai klubo vadovams , tada ir kitu nenervuosit ir savo tiksla greiciau pasieksit, o sitas pralaimejimas nemalonus bet labai nereiksmingas, jei nesergat atmintiems ligomis , praejusiam sezone gavom po nauju virs trisdesimt nuo sryto, ir ka ? O gi finalas buvo 4:0. Kas labiausiai nepatinka tai kengura , kuris yra kiauriausias gynyboj matytas zaidejas, o ir puolime neziba, kiek atsimenu tai buvo krapiko isrinktas zaidejas. Jei nebus jokio normalaus paildymo , esamoj situacijoje reikia imti arba vokieti arba dar viena is dubleriu dideli zmogu

  76. As

    Palaikau Dariu!! Zaidzia tik Jankunas Ule ir Hanlanas nu dar Vajukas, dar biski prideda (tik prideda) Kalnietis. O ka veikia Pocius Seibutis Kengura Lukas Vene Vacvagars ranksluoscius padavineja?! Du traumuoti. Sajui dar daug reik tobulet. Ir ka mes turim? Labai gera sudeti gerai pasistiprine

  77. Va va

    Visai neblogo lygio rungtynės buvo. Ateityje nematau šansų Rytui, nebent vėl kiauliškai teisėjaus teisėjai, kas nors kreips dėmesį į Ryto pseudosirgalių ar šiaip hakerių rašinėjimus internete, kitas povandenines sroves, kaip šmeižtą, neleistiną poveikį ir pan. Kamsomolkė, kaip buvęs KGB įnagis, šių „privalumų“ tikrai nėra praradusi.
    Liūdna matyti šiame puslapyje tokius, sirgalius kaip Darius (aš jam gal į dėdes tikčiau). Jei tai ne apsimetėlis rytfanis, tai tikriausiai siauroko proto aistruolis. Kumščiais mojuoti lyg ir dedasi mokąs, bet idijotizmą iš makaulės net ir kumščiais neišmuši.
    Varyti ant pačių žaidėjų gali tik siauraprotis. Jei treneris leidžia, tai duoda kažkokias užduotis, bet kai kurie žaidėjai arba ribotų galimybių, arba pervargę arba turi problemų su psichologija. Ir tik treneris už tai yra atsakingas. Bet bet kokiam treneriui reikia duoti bent porą mėnesių visko pataisymui. Po to galima ir protingai pakritikuoti. Protinga kritika nekenkia, Idiotiška tik nervina kitus…

  78. siarbas

    Žalgiris – Lietuvos simbolis, gyva legenda ir t.t. ir pan. Bjauru ir šlykštu po kiekvienos minutinės pertraukėlės girdėti einant į aikštelę „davaj davaj“. Gal Šaras pakeis?

  79. krepsinis net

    lietuvos rytas zalgiris pasimete brock motumas ir pocius naujo centro butinybe teiseju darbas

  80. zalia

    kad po dvieju keliniu jau saras tiek su seibucio tiek su motumu nesinaudojo lekaviciui is vis nieks nesiseke zaidime

  81. Hyper

    Robkei iškritus mirtinai reikia centro. rytas dar tą lenką pasiėmė… O jei Isaiah Hartenstein pasiimti jau šiemet? Manau verta. Juolab kad liko vos 11 žaidėjų ant popieriaus.

  82. Darius

    „kai kurie žaidėjai arba ribotų galimybių, arba pervargę arba turi problemų su psichologija. Ir tik treneris už tai yra atsakingas“

    Glušas per visą pilvą. Porą mėnesių Krapikas lipdė iš Pociaus ir tokių kaip jis žaidėjus, ką nulipdė ? Kaip buvo lavonai, taip ir liko. Dabar Jasikevičius 2 mėnesius lipdys iš kengūros krepšininką, reanimuos visus pervargusius ir pakrikusius- neatsigavusius, Vecvagarą, Kalnietį, Pocių, Seibutį, Lekavičių, Vene, mokins žaisti Sajų, statys ant kojų Lipkevičių. Visa komanda kažkoks lazaretas, bet kad tokie surinkti, buvo aišku jau rudenį.

  83. Hyper

    Naujas centras Zalgiryje: http://sundaytimesnews.com/news/1137

  84. nepasimaukit
  85. Senis

    Nežinau, kaip kiti, bet aš iš Sajaus kolkas nieko rimto nematau. Pastebėjus, ką ir kaip jis daro aikštelėje, tai kyla klausimas ar su juo iš tiesų kažką daro Songaila, ar tik imituoja aukštaūgių lavinimą. Sajus matosi aikštėje blaškosi, laksto iš vienos vietos į kitą, toks begalviškumas vietoj to, kad stovėtų skirtoje (pasirinktoje) pozicijoje. To dėka dažnai praleidžia žmogų link krepšio, negali atsikovoti kamuolių (tikrai per mažai nei galėtų atsikovoti), nes stovi netinkamoje pozicijoje. Aišku, jis sunkus, bet kas ir bet kaip nepastums, bet vaikis matosi aiškiai desorientuotas savam žaidime. Būtų pats laikas juom rimtai ir tinkamai užsiimti, jei iš tiesų ateityje norima ko nors iš jo tikėtis. Priešingu atveju bus amžinai perspektyvus, bet niekam tikęs eilinis žaidėjų masės atstovas. Nes aš bent jau matau, kad jis duoda gerokai mažiau tos naudos, kurios iš tiesų galėtų duoti.

  86. gaila

    Gailacentro neturesim Dar kartaduotame motiejuno interviuir Likusisezoma

  87. zalia s

    visi zalios kurvos fanai visi zalio kurvos fanai ai ai ai gavot nuo musu ir tolaiu gausit kur jusu javtokaitis a

  88. zalia sarikas

    visi zalios fanai visi zalio fanai ai ai ai gavot nuo musu ir tolaiu gausit kur jusu javtokaitis a

  89. zalia sarikas

    sarikai sarikai