R.Seibutis: „Esu laimingas, kad laimėjome prieš labai stiprią komandą“ (VIDEO) 1

Vilius Stalgaitis, „BasketNews.lt“ korespondentas

Rungtynėse su Pirėjo „Olympiacos“ Renaldo Seibučio parodytų emocijų, ko gero, būtų pakakę visai „Žalgirio“ arenai. Iki mačo pabaigos likus dviem minutėms aikštės krašte varžovų pamirštas atakuojantis gynėjas taikliu tritaškiu padidino savo komandos pranašumą iki dvidešimties ir taip įkalė vieną iš paskutiniųjų vinių į Graikijos superklubo karstą.

„Šiandien įvykdėme savo žaidimo planą, išėjome susikaupę. Skirtingai nei ankstesnėse rungtynėse, neleidome varžovams pajausti, kad jie gali lengvai daryti mums bėdų. Šiandien tai visai neblogai pavyko, džiugu, kad laimėjome prieš tokią stiprią komandą, esu labai laimingas“, – džiaugsmo neslėpė itin emocingai rungtyniavęs gynėjas.

„Aš toks žaidėjas. Visada stengiuosi taip žaisti. Tai yra sportas, kurį aš mėgstu ir už tai dar gaunu pinigus, o už tai nieko negali būti geriau. Kam žaisti jei tavęs tai neužveda? Tai yra aukščiausio lygio rungtynės ir kai komandą palaiko tiek žmonių, susidaro tokia elektrinė atmosfera. Mes, žaidėjai, stengiamės pasiimti energiją iš žiūrovų, norime, kad žiūrovai pajaustų, jei mums sekasi“, – savo emocijas aiškino R.Seibutis

Į savąjį krepšį praleidę vos 55 taškus, žalgiriečiai „Olympiacos“ krepšininkus privertė sužaisti nerezultatyviausią sezono mačą. Anot R.Seibučio, toks agresyvumas gynyboje buvo kruopščiai planuotas.

„Toks ir buvo mūsų planas prieš rungtynes. Jie turi daug gerų žaidėjų, todėl buvo itin svarbu išlaikyti koncentraciją visas 40 minučių. Visi žaidėjai, kad ir kiek jie būtų rungtyniavę, atidavė visas jėgas. Turime pasidžiaugti pergale Eurolygoje“, – komandos draugus gyrė krepšininkas.

Žalgirietis taip pat pakomentavo ir komandos draugo Manto Kalniečio išvykimą. Pasak R.Seibučio, „Žalgirį“ palieka itin svarbi jo dalis.

„Aš dar dabar nelabai suvokiu šią naujieną. Komandai buvo šioks toks šokas iš giedro dangaus. Gaila, ką daugiau galiu pasakyti. Toks jau tas gyvenimas. Gali būti įvairiausios aplinkybės, kiekvienam atsitinka savaip. Nieko nebepakeisi.

Visos komandos vardu norėčiau padėkoti jam už viską. Už darbą kartu treniruočių ir rungtynių metu, už tai, koks jis buvo už aikštelės ribų. Jis buvo puikus komandos draugas ir mums jo labai trūks. Linkiu jam kuo didžiausios sėkmės ir noriu, kad jis žinotų, jog mes jį palaikome“, – emocingą žinutę Kalniečiui perdavė R.Seibutis.

Komentarai

  1. zalias

    visa tai zalgirio svetaine APSIKAKOKIT TRAGISKA myliu zalgiri bet jus …………