„Žalgirio“ šokėjos pradeda kovą Eurolygos konkurso finale (BALSUOKITE!) 0

Penktus metus iš eilės Kauno „Žalgirio“ šokėjos yra per žingsnį nuo kelionės į Eurolygos finalo ketverto varžybas. „EFES Dance Challenge“ konkurse dalyvaujančios kaunietės pateko į finalą. Jame jos varžosi dėl kelialapio į Berlyną, kuriame vyks šio sezono Eurolygos finalinės kovos.

Visą savaitę, nuo vasario 29 d. iki kovo 7 d. vidurdienio, Eurolygos oficialioje svetainėje vyksta balsavimas, kurio rezultatai nulems nugalėtojas. Žalgiriečių varžovės – Sankt Peterburgo „Zenit“ šokėjos, kurių klubas dalyvauja Europos taurės pirmenybėse.

Kauno „Žalgirio“ merginos Eurolygos finaluose šoko 2012 m. Stambule ir 2014 m. Milane, kai laimėjo atitinkamus konkursus. Praėjusį sezoną kaunietės lemiamame balsavime nusileido Berlyno ALBA šokėjoms. Būtent vokietėms dabar buvo atsirevanšuota, kai šių grupių keliai susitiko šio sezono pusfinalyje. Kitame pusfinalyje „Zenit“ šokėjos įveikė koleges iš Maskvos srities „Khimki“ klubo.

„Tariame didžiausią ačiū sirgaliams, be kurių pagalbos negalėtume džiaugtis tokia sėkme. Jūsų nuolatinis palaikymas yra geriausias mūsų pastangų įvertinimas. Laukiame tokio pat aktyvumo ir finaliniame balsavime, o mes, savo ruožtu, pažadame jūsų nenuvilti ir tikimės, kad Berlyne galėsime puikiai atstovauti „Žalgirio“ vardui“, – aistruoliams dėkojo ir toliau juos balsuoti skatino „Žalgirio“ šokėjų vadovė D.Gandrimė.

Balsuoti už kaunietes galima oficialiame Eurolygos šokėjų konkurso puslapyje – http://efesdancechallenge.euroleague.net.

Dalyvauti balsavime teisę turi tik pilnamečiai. Balsuoti galima po kartą per dieną. Antrą savo balsą galima atiduoti tik prabėgus 24 valandoms po pirmojo balsavimo.

Komentarai