Palaikyk savo komandą – būk „Žalgirio kartų“ dalis! 0

Kartu su visa šeima esate užkietėję Kauno „Žalgirio“ fanai? Kiekvienos rungtynės prie ekrano sutraukia ne tik brolius, seseris, bet ir močiutę? O tavo senelis it padūkęs šokinėjo aukštyn senojoje Kauno sporto halėje, kai „Žalgiris“ pirmą kartą nusidažė žalia ir balta spalvomis?

Tęsdami ilgametį „Žalgirio“ ir „Utenos alaus“ bendradarbiavimą, kviečiame visus užkietėjusius klubo fanus kartu būti „Žalgirio“ arenoje, palaikyti mūsų komandą namų rungtynėse ir dalyvauti specialioje „Utenos alaus“ kampanijoje „Žalgirio kartos“.

Kaip dalyvauti: ateik į areną kartu su mama, tėčiu, seneliu ar teta, nusifotografuokite kartu ir nuotrauką įkelkite į „Instagram“ su aktyviosiomis žymėmis #zalgiriokartos ir #utenos, nuotrauką atsiimk „Utenos alaus“ erdvėje rungtynių metu ir ieškok savęs tarp laimėtojų „Utenos alaus“ Facebook paskyroje. Po kiekvienų rungtynių bus išdalinta po 5 bilietus (tau ir tavo tėčiui ar mamai) į kitas „Žalgirio“ rungtynes, o kampanijos pabaigoje vienam laimingajam atiteks pagrindinis prizas – dvigubas „Žalgirio“ kito sezono abonementas.

Jau nebe viena karta palaiko legendinį Lietuvos krepšinio klubą, ir vis įrodo, kiek daug reiškia sirgalių palaikymas, todėl norime, kad senieji fanai sugrįžtų į areną ir palaikytų krepšininkus su jaunąja karta!

Būk kartu su tėčiu, su mama, su broliu, su dėde, su visais, kuriems „Žalgirio“ legenda niekad nepasibaigs, nes mes visi kartu esame #zalgiriokartos.

Daugiau informacijos: www.utenosalus.lt/zalgiriokartos.

Komentarai