#TimeOutŽalgiris. Eurolygos finalo ketverto komandų sirgalių šėlsmas Berlyne (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ šokėjos bei jaunimo komanda – ne vieninteliai žalgirietiški akcentai Eurolygos finalo ketverte Berlyne. Karščiausias vienos didžiausių šių metų krepšinio šventės naujienas iš Vokietijos sostinės fiksuoja ir generalinio „Žalgirio“ rėmėjo „Olybet“ į Berlyną išsiųsta „Žalgiris TV“ komanda.

„Žalgiris TV“ su rubrikos #TimeOutŽalgiris laidų vedėja Martyna priešakyje nusprendė išsiaiškinti Eurolygos finalo ketverto komandų sirgalių nuotaikas prieš šiandien prasidėjusias kovas pusfinalio etape. Dviejų Rusijos klubų – Maskvos CSKA ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, turkų Stambulo „Fenerbahce“ bei ispanų Vitorijos „Laboral Kutxa“ sirgaliai prieš pusfinalio etapo susitikimus Berlyno „Marcedes-Benz“ arenoje buvo itin pakilios nuotaikos.

„Fenerbahce“ sirgaliai #TimeOutŽalgiris vedėjai Martynai kalbėjo apie tai, jog jau nuo praėjusių metų finalo ketverto Madride tikėjosi, jog Stambulo klubas ir šiemet varžysis Eurolygos finalo ketverte. Linksmai nusiteikę turkai linkėjo „Žalgirio“ krepšininkams kitais metais varžytis dėl Eurolygos titulo su „Fenerbahce“ klubu.

Vienas Berlyne sutiktas turkas prabilo ir lietuviškai. Tiesa, anot paties „Fenerbahce“ sirgaliaus, lietuvių draugų išmokytos frazės nėra tokios, kurias būtų galima pasakyti į tiesioginį eterį. Visgi išdrįsęs pademonstruoti savo lietuvių kalbos žinias turkas iš tikrųjų turėjo būti „užcenzūruotas“.

CSKA ir „Lokomotiv-Kuban“ sirgaliai, kurių klubai pirmieji stojo į kovą Eurolygos pusfinalyje, demonstravo savo gerklių galimybes šaukdami klubų skanduotes. O CSKA talismanas-arklys teigė, jog jis esąs geriausias komandos palaikymo talismanas pasaulyje.

Visas karščiausias keturių Eurolygos finalo ketverto klubų sirgalių emocijas kviečiame žiūrėti nuotaikingame „Žalgiris TV“ rubrikos  #TimeOutŽalgiris reportaže.

Komentarai