„Žalgiris TV savaitė“: nuo pergalės Eurolygoje iki A.Milaknio prisiminimų apie mokyklą 0

Kiekvieną sekmadienį televizijos „INIT TV“ kanalu nuo 20 val. rodoma laida „Žalgiris TV savaitė“ apžvelgė dar vieną stipriausio Lietuvos krepšinio klubo sezono savaitę.

Šįkart Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams teko išgyventi dar vieną dvigubą Eurolygos rungtynių porciją. „Žalgiris TV savaitės“ laidoje išvysite išsamų reportažą apie pergalingas rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenoje su Stambulo „Galatasaray“ klubu. Laidos žiūrovai galės pasigrožėti ir kovingų rungtynių Maskvoje su CSKA vaizdais.

Eurolygos aktualijas laidoje pakeis interviu su „Žalgirio“ dublerių komandos debiutantu Ignu Sargiūnu, kuris pasidalino mintimis apie savo krepšininko idealą bei debiutą NKL čempionate.

Naujausią „Žalgiris TV savaitės“ laidą užbaigs rubrikos #BackToSchool laida, kurioje apie savo mokyklos laikų dienas pasakojo Artūras Milaknis.

#ZalgirisTV savaitė (2016.11.20) (9 laida)„ŽalgirisTV savaitės“ laida siūlo prisiminti dvigubą Eurolygos rungtynių porciją, interviu su „Žalgirio“ jaunimo komandos žaidėju Ignu Sargiūnu ir #BackToSchool pokalbį su Artūru Milakniu! #ZalgirisTV

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 21 November 2016

Komentarai