„Žalgiris TV savaitė“: nuo išskirtinių kadrų iš Madrido iki pokalbio su Artūru Karnišovu 0

Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje rodoma „Žalgiris TV savaitės“ laida praėjusį sekmadienį buvo daugiau nei išskirtinė – „Žalgiris TV“ komanda laidą nufilmavo Madride.

Į Ispanijos sostinę „Žalgiris TV“ kūrybinė grupė skrido kartu su žalgiriečiais, kurie žaidė rungtynes su Madrido „Real“ ekipa. Pasiruošimas rungtynėms, interviu su žaidėjais prieš ir po dvikovos bei, žinoma, susitikimo momentai tapo svarbiausiu naujausios laidos akcentu.

Be įspūdingų vaizdų iš Madrido naujausioje laidoje pristatomas ir reportažas apie „Žalgirio“ klubo bei Eurolygos socialinio projekto „One Team“ jau ketvirtus metus iš eilės tęsiamą bendradarbiavimą.

Laidos pabaigoje – dar vienos „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #ŽaliaBalta sezono reportažas. Šįkart mintimis apie krepšinį ir „Žalgirį“ dalinosi buvęs krepšininkas Artūras Karnišovas.

#ZalgirisTV savaitė (2016.12.11) (12 laida)Dar viena ypatinga „Žalgiris TV Savaitės“ laida! #ZalgirisTV komanda keliavo kartu su žalgiriečiais į Madridą. Ispanijos sostinės vaizdai, atkaklios Eurolygos rungtynės ir dar daugiau Jūsų laukia dar vienoje sezono laidoje. ?

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 11 December 2016

Komentarai