K.Pangosas sužavėtas atmosferos: „Naudojomės sirgalių energija“ (VIDEO) 3

Tomas Vanagas, „BasketNews.lt“

Kevinas Pangosas pergalingose rungtynėse su Maskvos CSKA užfiksavo asmeninį rezultatyvumo rekordą Eurolygoje.

Susitikime su CSKA K.Pangosas per 26 minutes pelnė 21 tašką (2/4 dvit., 5/8 trit., 2/2 baudos), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atkovojo kamuolį, perėmė du kamuolius, keturis kartus suklydo, išprovokavo 3 pražangas bei surinko 19 naudingumo balų.

Po tokio pasirodymo kanadietis pripažino, kad asmeniškai norėtų geresnio sezono, tačiau pasidžiaugė galop įkritusiais savo metimais.

„Puikus jausmas pataikyti savo metimus. Toks jau sezonas, noriu žaisti geriau ir padėti komandai iškovoti pergales. Kasdien stengiuosi tobulėti ir siekti pergalių“, – po rungtynių rūbinėje kalbėjo K.Pangosas.

Jo sėkmingas pasirodymas vainikavo „Žalgirio“ pergalę rungtynėse su CSKA 79:74. Kalbėdamas apie sėkmingą mačą K.Pangosas pabrėžė, kad ekipa niekada nenuleido rankų.

„Žaidėme prieš labai talentingą komandą. Mūsų nusiteikimas buvo puikus, visi pataikė, puikus jausmas. Mes tiesiog nepasidavėme. Atsilikdavome, bet ir vėl pavydavome varžovus. Svarbiu metu sustabdėme juos ir sumetėme savo metimus“, – pasakojo gynėjas.

Rungtynes „Žalgiris“ baigė be savo trenerio Šarūno Jasikevičiaus, kuris dėl dviejų techninių pražangų privalėjo palikti aikštę.

„Treneris parodė, kad mumis labai rūpinasi, – savo nuomonę pasakė K.Pangosas. – Kai yra tokia situacija, tai komanda tik dar labiau susivienija. Jis paliko rungtynes, o mes pajutome energiją ir stengėmės ją išnaudoti kaip pranašumą.“

Komentarai

  1. Arnas

    Fone nuotraukoje matosi, kad Rumšui vyresniąjam garso vis dėlto buvo per daug :D

  2. rd

    Gerai pastebėta :D

  3. rumsas

    Tai zino kur pateko nu gal nepirma karta sedi tai zino koks sirgaliu palaikymas audringas karstas