„Žalgiris TV savaitė“: nuo triumfo akimirkų KMT turnyre iki restorano „Sala“ atidarymo 0

Nė vienos Kauno „Žalgirio“ klubo naujienos nepraleidžiantys ištikimiausi komandos sirgaliai jau žino, kas jų laukia kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje – tai kaskart informatyviai ir smagiai pateikiama „Žalgirio“ ekipos savaitės įvykių apžvalga laidoje „Žalgiris TV savaitė“.

Naujausia „Žalgiris TV savaitės“ laida nukels žiūrovus į Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro finalą ir žalgiriečių triumfą jame. Nuo rungtynių dėl taurės ir smagių čempioniškų akimirkų po dvikovos iki specialios #TimeOutŽalgiris laidos apie visą KMT turnyro savaitgalį.

Nuo KMT turnyro žiūrovai persikels į Vokietijos miestą Bambergą, kuriame pergalę Eurolygos rungtynėse su „Brose“ klubu iškovojo Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai. Krepšinio gerbėjai išvys jau dešimtosios pergalės stipriausiame Europos klubiniame krepšinio turnyre akimirkas.

Laidoje bus trumpam palikta ir krepšinio aikštelė. Tiesa, toli keliauti nereiks. „Žalgirio“ arenoje“ praėjusią savaitę duris atvėrė aukštos kokybės standartus taikantis restoranas „Sala“. Restorano atidaryme dalyvavo ir dalis žalgiriečių.

Na, ir pabaigai apie vieną daugiausiai atgarsio sulaukusią žinutę iš „Žalgirio“ komandos gyvenimo. Nuo šiol į kiekvienas Eurolygos rungtynes Kaune vilniečiai galės keliauti autobuso maršrutu Vilnius-Kaunas-Vilnius, kuris ne tik nuveš vilniečius nuo sostinės iki pat „Žalgirio“ arenos, bet ir siūlys rungtynių bilieto bei kelionės paketą įsigyti vos už 7 eurus. Neįtikėtiną akciją „Žalgiris TV savaitės“ laidoje pristatė Artūras Milaknis.

#ZalgirisTV savaitė (2017.02.26) (23 laida)Metas prisiminti dar vieną puikią šio sezono savaitę! Pradėsime nuo į viršų keliamos Karaliaus Mindaugo taurės, persikelsime į pergalingas Eurolygos rungtynes Bamberge ir sudalyvausime naujojo restorano „Sala“ atidaryme. ? Nepraleiskite dar vienos „Žalgiris TV savaitė“ laidos!

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 26 February 2017

Komentarai