V.Micičius apie savo rekordus: „Šaunu, bet noriu taip atrodyti visada“ (VIDEO) 0

Tomas Vanagas, „BasketNews.lt“ iš Barselonos (Ispanija)

Rezultatyviausias ir naudingiausias savo karjeros rungtynes Eurolygoje sužaidęs Vasilije Micičius neslėpė pasimėgavimo maču su Barselonos „FC Barcelona“. Tačiau gynėjui to negana – jis sieks pratęsti tokį puikų savo žaidimą.

Katalonijos sostinėje serbas per 29 minutes pelnė 20 taškų (8/11 dvit., 1/2 trit., 1/1 bauda), atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė du kamuolius, suklydo tris kartus, išprovokavo 4 pražangas bei surinko 24 naudingumo balus.

„Tai tik vienerios rungtynės. Šaunu, kad šiandien taip sužaidžiau, bet tiesiog noriu sunkiai dirbti bei toliau žaisti taip, kaip šiandien“, – po mačo tinklalapiui sakė V.Micičius.

– Kaip pavyko įgyvendinti rungtynių planą?
– Mes nuo pat pirmosios minutės buvome labai susikoncentravę ir visas rungtynes jo laikėmės. Su komanda kalbėjome apie paskutinę nesėkmę, o dabar manau, kad žengėme į priekį, artėjame link to, kad taptume tikra komanda. Visgi dar turime daug kur patobulėti.

– Tai buvo geriausios jūsų Eurolygos rungtynės. Kaip jaučiatės?
– Buvo smagu čia žaisti, rungtynėse jaučiausi puikiai, bet labiau džiaugiuosi dėl to, jog pasiekėme pergalę. Šiuo metu turime labai sudėtingą tvarkaraštį, todėl turime privalome būti susikoncentravę bei žaisti kaip komanda.

– Gana retai atliekate dėjimus, tačiau šiandien jums tai pavyko. Kaip po jo jautėtės?
– Buvau kupinas emocijų, nes žaidėme labai svarbų mačą. Nuo pat pirmos minutės jaučiausi puikiai, buvau šviežias ir įkroviau iš viršaus.

– Kaip jums pavyko sustabdyti Thomasą Heurtelį?
– Tas vaikinas yra puikus krepšininkas. Jo pasirodymas priklauso nuo mūsų gynybos darbo, o mes tai žinojome. Mes jį puikiai uždengėme, o prie to prisidėjo ir aukštaūgiai, ir gynėjai. Tai ir buvo priežastis.

Komentarai